Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de uitdaging @

x

.

Een vers stukje vis tilt je maaltijd sowieso naar een hoger niveau.

Maar welke bereiding is jouw favoriet? Dat vroegen we op onze

.

Facebook- en Instagrampagina. De winnares deed ons watertanden

.

met haar schelvis op z'n Aziatisch.

Cn

a

cl

Kokossoep met schelvis en udonnoedels

Ii

4 personen e 30 min

.

400 g Spar schelvisfilet

2 groentebouillonblokjes

.

200 g groene boont;

|

I

1 Chinese

|

2 kl sambal

fl

1 en ehe

40 ml soj

2ten

% verpakking udonnoedels

En

135 g)

Het kookteam koos

750 Ki water

arachideoli

het gerecht van

Kuis de boontjes en snij ze in stukken. Blancheer ze beetgaar.

Snij de stelen en het blad van de Chinese kool in reepjes

Pel en snipper de look fijn

L

Fi

L



a

r

!

1

L

L

L

|

f

k

L

A

a

|

|

L

vater en spoel onder koud

;

ater

Snij de vis in stukje

van een

N OU PB W NH

erwarm een scheutje olie in de wok en fruit de look. Voeg de sambal en het

pansmaaltijden. Deze versie heb ik

citroengras toe. Roerbak en overgiet met w.

IL

aar t

e keer gemaakt. Het

.

Breng aan de

is de perfecte combinatie van soep,

.

vis, noedels en groenten. Dankzij

es de Chinese kool, udonnoedels en de toe.

e sambal maak je het gerecht zo

.

10.

Kruid met peper en zout. Serveer in kom

pittig als je wil. De kokosmelk zorgt

voor een heerlijk romige smaa

Ik ben graag in de keuken bezig

.

om een vers, en soms verrassend,

gerecht op tafel te zetten. Als ik

.

ergens een leuk receptje zie, hou ik

.

het bij om zelf uit te proberen.

15