Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ®
x
Xx
MN
d
4 personen e 1u
300 ml groentebouillon
2 pren
400 g Spar kabeljauwhaasje
4 lente-uitjes
ri
ne look
F
pesto
% bussel kervel
1el Boni sojasaus
500 g peterseliewortel
|
r
0
1 sjalot
arachid
AE
150 g parelcouscous
#
Warm de grill van de
2. Roer de parelcouscous en
brunoise van peterselie-
wortel e #
Sri het donkergroen en
3
verwijder de buitenste
bouillon en breng aan de
bladeren. Was goed onder
kook. Zet het deksel op de
stromen
pot en laat 5 à 8 min heel
zacht koken
Leg de prei op een bak-
plaat in d
1
aa
mn
e oven en laat
Kook degrofgesneden.
bruin bla keren
licht gezouten water.
Plet de look met schil
Giet af, laat uitlekken en
met de platte kant van
mix fijn met 50 g boter.
een groot 3
Verwijder het donker-
ee Le
Pel de ui en snij in
8
n en de wortel van
mk
ge
grove stukken.
e lente-uitjes. Snij in
=
Bren,
|
stu
a!
meer de vis en lente-
k
look, het visbouillonblokje
ende ui a
uitjes in met arachideolie.
J
1
€
sau
SH Sarnen 2 mi
m
p
rei
os
iifi
d
2 eich voeg de rest toe
pan
A
L
in
\
m
st I
ken va :
Breng aan de kook en laat
% verdampen. Zeef el
Leg de parelcouscous,
1 el ojasals en zout.
preiingen, kabeljauw en
telen en snij 200 g in
weg in een diep bord.
brunoise (= kleine blokjes)
Werk af met kervel en ge-
(4
en30 a rof.
F
F
rilde ventures, Schenk
| M
UE 2 el boter in een
ee nm En midden van
kook
lazi
u en bak de sjalot