Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONZETOP5 *

Ph

De authentieke

Spar baguette, met

\

rokante korst en

smakelijke kruim,

a

stelt nooit teleur.

Maria Spelgatti: “Ik kom

soll

M

meerdere keren per weel

uf

+.

x

langs om boodschappen

m

u

te doen.Ik vind hier alles

Ea)

mt

wat ik nodig heb e:

word

En

il

a

Kal

steeds vriendelijk onthaald

=

or Benjamin, Florette en

u

24 90 kg

de andere medewerkers. In

E

charcuterie

mijn winkelmandje liggen

90

aardappelen, om pure

etta

ppa, Ee

maken, kipfilet en salade.

| ÿ

Ë

a

FILET DE 5

Pastarolletjes ‘terre et mer

=24

en

4 personen e 1 u 5 min

|

Vind

1 sjalot

500 g scampi's

2

2

TIGER

12 verse lasagn

1 el venkelza,

300 g ventricina an salami)

goedomin

4 el Boni

te hebben:

1 bosje lente-uitjes

1 klontje Spar boter

300 ml

ater

scampi's. J

er

e gewoon



1 groentebouillonblokje

200 g geraspte emmental en

2

|

witte wijn

8

RS paal

6el

=

A

iin. Kruid met peper en zout.

due)

bewaar als garnituur.

0.

Verwarm de oven voor op

IN

Nn

Reinig de venkel en snij in fijne

lamellen.

m

Pel den ur ’s en verwijder het

w

darmk:

m

Reinig a lente-uitjes en snij in

ad

Fr

fijne st

m

Legeen te openen

De gevulde wafels

>

+

et fruit van onze

Pel de Sat en snipper Te,

schik er 3 scampi’s op met daar-

{

A

(0)

1er

NT

4

W

artempion zijn

bak in een hete pan en hou

pikante salami

9

BL

m

3

Rol op tot een ennen

as

overheerlijk.

a

erhit de

r

Boter

pot en stoof de sjalot, venkel en

leg hierin de cannelloni“

5

Po

lente-uitjes a

Overgiet met de groentesaus

1“

16.

aan de groenten ge ook net

Zet gedurende 15 à 20 min in de

EN

©

De

L

|

A

L

LEEN

pastis.

ei her water er

een takje venkelgroen en wat

2016

favoriet uit

JILLY-FUISSÉ

sudderen tot de groenten gaar

18.

Serveer warm

hi

der twijfel de

hoofdgerecht.

Pouilly-Fuisse!

“4

fret