Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
x
Varkensgebraad, gratin van pastinaak
gepofte aardpeer, ui en roomsaus
x
x
4 personen s 1 u 10 min + oven: 1 u 30
600 g Se varken met truffel
2 zoe’
*
400g zurdpeer
500 g wortel
150 ml Boni culinaire room
room
of Alpro s:
3 ed
2ten
ad
100g ais en spek
800 ml r
en Cen
Spar enerouten boter
u
platte peterselie
ae
4
gratin van pasti
500 g Spar nn aardappelen
500 g pasti
lu
700 ml Boni culinaire room
alas de prent
2 tenen |
A
%
TI
0
1 tak rozemarijn
2 takken tij
1 blad la
né
Son
50 g Spar gratinkaas
ovenschotel
Gratin van pastinaak: schil
aardappelen en pastinaak. Snij ze in
et de uien en de
schijfjes van ma
ongeschilde aardpere
N
Pel de look en pers fijn
Overgiet ne net brauche
Laat de room, rozemarijn, tijm, laurier
Bewaar
le saus.
BH
Bak 30 à 35 min in nde
en look 10 min zachtjes koken
de oven voor op 160
voorverwa
LE tan, Erankrük
vi
Schik di
=
a
soepeleneen
dappel- en past
Pel de sjalotten en look. Snipper
vettig in de mont
fin. Snij het spek in reepjes.
et
schijfjes afwisselend dakpansgewijs in
ter in de
-
goede structi
diepgaande tannines
erover. Bestrooi met gratinkaas.
braadpan van het vlees
Dossonese
sorn00.
|
x
Breng water aan de k
©
Schil de wortelen en snij in niet te
19.
Blus met de rundsfond en de room
%*
en laat tot % inko
fijne stukken. Kook goed gaar in licht
*
gezouten
Nn
©
Giet door een zeef en klop er 50 g
Giet af en mix fijn met 50 g boter. Kruid
koude boterblokjes
met zwarte peper en zo
N
m
Haal het vlees uit de oven en
10
Warm de oven voor op 180°C
laat enkele min rusten onder
11.
aluminiu
li
Pel de uien en snij in
12:
Boen de aardperen met een borstel en
22
Snij het vlees in fine plakjes.
water schoon en
|
w
Serveer met
rati
Maak de gratin op
voorhand. Warm vlak voor
13
Verhit boter ineen Ba en bak het
Eee ui en gepöfte
vlees aan alle zijden mooi bruin. Kruid
aardpeer. Werk af met de roomsaus
het serveren, met het
met zwarte
epel
en versier het bord met wat plukjes
14.
Leg het aangekorste vlgs ineen
platte peterselie.
vlees, mee op in de oven