Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 34 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34
x Varkensgebraad, gratin van pastinaak gepofte aardpeer, ui en roomsaus x x 4 personen s 1 u 10 min + oven: 1 u 30 600 g Se varken met truffel 2 zoe’ * 400g zurdpeer 500 g wortel 150 ml Boni culinaire room room of Alpro s: 3 ed 2ten ad 100g ais en spek 800 ml r en Cen Spar enerouten boter u platte peterselie ae 4 gratin van pasti 500 g Spar nn aardappelen 500 g pasti lu 700 ml Boni culinaire room alas de prent 2 tenen | A % TI 0 1 tak rozemarijn 2 takken tij 1 blad la né Son 50 g Spar gratinkaas ovenschotel Gratin van pastinaak: schil aardappelen en pastinaak. Snij ze in et de uien en de schijfjes van ma ongeschilde aardpere N Pel de look en pers fijn Overgiet ne net brauche Laat de room, rozemarijn, tijm, laurier Bewaar le saus. BH Bak 30 à 35 min in nde en look 10 min zachtjes koken de oven voor op 160 voorverwa LE tan, Erankrük vi Schik di = a soepeleneen dappel- en past Pel de sjalotten en look. Snipper vettig in de mont fin. Snij het spek in reepjes. et schijfjes afwisselend dakpansgewijs in ter in de - goede structi diepgaande tannines erover. Bestrooi met gratinkaas. braadpan van het vlees Dossonese sorn00. | x Breng water aan de k © Schil de wortelen en snij in niet te 19. Blus met de rundsfond en de room %* en laat tot % inko fijne stukken. Kook goed gaar in licht * gezouten Nn © Giet door een zeef en klop er 50 g Giet af en mix fijn met 50 g boter. Kruid koude boterblokjes met zwarte peper en zo N m Haal het vlees uit de oven en 10 Warm de oven voor op 180°C laat enkele min rusten onder 11. aluminiu li Pel de uien en snij in 12: Boen de aardperen met een borstel en 22 Snij het vlees in fine plakjes. water schoon en | w Serveer met rati Maak de gratin op voorhand. Warm vlak voor 13 Verhit boter ineen Ba en bak het Eee ui en gepöfte vlees aan alle zijden mooi bruin. Kruid aardpeer. Werk af met de roomsaus het serveren, met het met zwarte epel en versier het bord met wat plukjes 14. Leg het aangekorste vlgs ineen platte peterselie. vlees, mee op in de oven
Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34