Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

x

Varkensgebraad, gratin van pastinaak

gepofte aardpeer, ui en roomsaus

x

x

4 personen s 1 u 10 min + oven: 1 u 30

600 g Se varken met truffel

2 zoe’

*

400g zurdpeer

500 g wortel

150 ml Boni culinaire room

room

of Alpro s:

3 ed

2ten

ad

100g ais en spek

800 ml r

en Cen

Spar enerouten boter

u

platte peterselie

ae

4

gratin van pasti

500 g Spar nn aardappelen

500 g pasti

lu

700 ml Boni culinaire room

alas de prent

2 tenen |

A

%

TI

0

1 tak rozemarijn

2 takken tij

1 blad la



Son

50 g Spar gratinkaas

ovenschotel

Gratin van pastinaak: schil

aardappelen en pastinaak. Snij ze in

et de uien en de

schijfjes van ma

ongeschilde aardpere

N

Pel de look en pers fijn

Overgiet ne net brauche

Laat de room, rozemarijn, tijm, laurier

Bewaar

le saus.

BH

Bak 30 à 35 min in nde

en look 10 min zachtjes koken

de oven voor op 160

voorverwa

LE tan, Erankrük

vi

Schik di

=

a

soepeleneen

dappel- en past

Pel de sjalotten en look. Snipper

vettig in de mont

fin. Snij het spek in reepjes.

et

schijfjes afwisselend dakpansgewijs in

ter in de

-

goede structi

diepgaande tannines

erover. Bestrooi met gratinkaas.

braadpan van het vlees

Dossonese

sorn00.

|

x

Breng water aan de k

©

Schil de wortelen en snij in niet te

19.

Blus met de rundsfond en de room

%*

en laat tot % inko

fijne stukken. Kook goed gaar in licht

*

gezouten

Nn

©

Giet door een zeef en klop er 50 g

Giet af en mix fijn met 50 g boter. Kruid

koude boterblokjes

met zwarte peper en zo

N

m

Haal het vlees uit de oven en

10

Warm de oven voor op 180°C

laat enkele min rusten onder

11.

aluminiu

li

Pel de uien en snij in

12:

Boen de aardperen met een borstel en

22

Snij het vlees in fine plakjes.

water schoon en

|

w

Serveer met

rati

Maak de gratin op

voorhand. Warm vlak voor

13

Verhit boter ineen Ba en bak het

Eee ui en gepöfte

vlees aan alle zijden mooi bruin. Kruid

aardpeer. Werk af met de roomsaus

het serveren, met het

met zwarte

epel

en versier het bord met wat plukjes

14.

Leg het aangekorste vlgs ineen

platte peterselie.

vlees, mee op in de oven