Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ik (book ®

SPAR IVOZ-RAMET

Benjamin Collin en zijn mama Florette runnen al tien jaar Spar Ivoz-Ramet. Dat

doen ze uiteraard niet alleen. Ze worden ard door een hecht team, met

co-verantwoordelijke Grazia en ch

Manu als rotsen in

Allemaal kijken ze

1

1

uit naar 2021, want

Ed

dan staat er een grote herinrichting van de winkel gepland.

zi

Goed geolied team

ikante salami, mozzarella,

Florette: “Tien jaar geleden hebben we

gorgonzola, …

„De pie za gaat

4

F

a

7

+

1

1

RE

La

verkocht te worden.

Spar winkelformule. Dat staat gepland voor

Ondertussen is onze winkel een goed

E

geolied bedrijf geworden. Iedereen heeft

Florette: “Ook klassiekers

zijn eigen taak. Benjamin, die er vandaag

als vol au vent, tartiflette en

en

4

3

+

4

à

A

4

tratie. I is co- tverantwoordelijke van

het heel goed. Manu bedacht

de wi

4

+

1

q

de hall

“4

&

+

Ip

an erbij. Heerlijk! Speciaa!

Grazia met het beheer van de versafdelin:

me ook bereidt hij varkenswangen

gen en spring voor de rest bij waar nodig.

met purée van eekhoorntjesbrood en appel

N

srazia, als Itali

e

1

L

+

7

,

J

odat alles vlot

Manu aan

verloopt.”

pikante salami. Het zijn twee gerechten die

we ook in onze traiteurafdeling verkopen.

de vijpingskast

>

Voor ieder wat wils

Verder trachten we zoveel mo

lijk same:

Grazia: “Onze Spar ligt in een vrij

te werken met lokale ondernemers. We zijn

Er wonen hier

}

1

L

+

1

Tartempion

ONZE SPAR IN CIJFERS

van Italiaanse origine. Daar spelen we

graag op in. Zo bieden we een ruim

Manu: “Als chef-beenhouwer ben ik

vel bij de

1

1

4

4

11

3

942 m°

verstogen.

gerijpt voor minstens vijf weken. We



1

vertrekken Be van entrecote afkomstig

19

nu

onze chef-beenhouwer, en zijn co)

en smaakvol. Ook de huisbereide worst

versnijden en verpakken bijvoorbeeld het

drogen we in de rijpingskast. Reden pakken

4

tijdens de

+

1

IJ

4

+

a

F

17 jaar

hier vers. Denk maar aan, om in Italiaanse

Ook feestschotels voor gourmet, fondue

sfeer te blijven, polpettes (Italiaanse

n steengrill kunnen bij ons besteld

7/7 open

7

+

brood als pizzabodem. Dat bele,

we

twee van onze traiteurtoppers

jr

met tomatentapenade, ansjovis, pancetta,