Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ik (book ®
SPAR IVOZ-RAMET
Benjamin Collin en zijn mama Florette runnen al tien jaar Spar Ivoz-Ramet. Dat
doen ze uiteraard niet alleen. Ze worden ard door een hecht team, met
co-verantwoordelijke Grazia en ch
Manu als rotsen in
Allemaal kijken ze
1
1
uit naar 2021, want
Ed
dan staat er een grote herinrichting van de winkel gepland.
zi
Goed geolied team
ikante salami, mozzarella,
Florette: “Tien jaar geleden hebben we
gorgonzola, …
„De pie za gaat
4
F
a
7
+
1
1
RE
La
verkocht te worden.
Spar winkelformule. Dat staat gepland voor
Ondertussen is onze winkel een goed
E
geolied bedrijf geworden. Iedereen heeft
Florette: “Ook klassiekers
zijn eigen taak. Benjamin, die er vandaag
als vol au vent, tartiflette en
en
4
3
+
4
à
A
4
tratie. I is co- tverantwoordelijke van
het heel goed. Manu bedacht
de wi
4
+
1
q
de hall
“4
&
+
Ip
an erbij. Heerlijk! Speciaa!
Grazia met het beheer van de versafdelin:
me ook bereidt hij varkenswangen
gen en spring voor de rest bij waar nodig.
met purée van eekhoorntjesbrood en appel
N
srazia, als Itali
e
1
L
+
7
,
J
odat alles vlot
Manu aan
verloopt.”
pikante salami. Het zijn twee gerechten die
we ook in onze traiteurafdeling verkopen.
de vijpingskast
>
Voor ieder wat wils
Verder trachten we zoveel mo
lijk same:
Grazia: “Onze Spar ligt in een vrij
te werken met lokale ondernemers. We zijn
Er wonen hier
}
1
L
+
1
Tartempion
ONZE SPAR IN CIJFERS
van Italiaanse origine. Daar spelen we
graag op in. Zo bieden we een ruim
Manu: “Als chef-beenhouwer ben ik
vel bij de
1
1
4
4
11
3
942 m°
verstogen.
gerijpt voor minstens vijf weken. We
“
1
vertrekken Be van entrecote afkomstig
19
nu
onze chef-beenhouwer, en zijn co)
en smaakvol. Ook de huisbereide worst
versnijden en verpakken bijvoorbeeld het
drogen we in de rijpingskast. Reden pakken
4
tijdens de
+
1
IJ
4
+
a
F
17 jaar
hier vers. Denk maar aan, om in Italiaanse
Ook feestschotels voor gourmet, fondue
sfeer te blijven, polpettes (Italiaanse
n steengrill kunnen bij ons besteld
7/7 open
7
+
brood als pizzabodem. Dat bele,
we
twee van onze traiteurtoppers
jr
met tomatentapenade, ansjovis, pancetta,