Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ®

*

4

4 personen + 45 min + oven: 1 u

x

pr

2 Spar vastkokende

% rom,

a

elen

500 ml proentstouïle n

(van min. 160 g/stuk)

20 g zwarte lompviseitjes

300 g Be zeezout

140 g Spar gerookte zal

50gei

100 g Spar grijze garnalen

|

% bosje bieslook

2 el Spar boter

0 g paneermeel

à

Verwarm de oven voor op 2

2

N

Boen de aardappelen En proper met water en dep

ne

en het grof zeezout met het eiwi

De voosjes

D

..

B

Leg bakpapier op de bodem van een ovenschotel Ver-

deel . van En En erover.

a PL AR VS

mn

5

Us MCE" =

het overige zou

a

etluinde REI oven.

s

Perse) CAE

Haal uit de oven en breek de zoutkorst open met de

achterkant van een

+

d

|

+

te

F

F

N

«

©

=

a het vruchtvlees uit de aardappel (blijf % cm van de

7

w

©

plet de aardappelpuree met zure room en fijngesnip-

perde bi

lool

ä

=

+

or

Vul de aardappelen er weer mee op. Bestrooi met pa-

neermeel en leg er een klontje boter op.

D

de in een ovenschotel tot gebr i

a

w

wijd

|

rer

roosjes eraf. Sn de steel i in ) grove stukken:

ae

hi

kook inde groentebouillon

Kook 15 min tot de romanesco helemaal zacht is. Giet

af, maar bewaar het kookvocht.

Mix zeertin, Voeg eventueel wet kookvocht toe om een

Pa

L

en

BE puree te

J

p

p

Kook de overige roosjes in licht gezouten water beet-

8.

Blest de a voor het serveren 20 à 30 min in

wenk

een SL Vi

Basilicata rosé, Italié

19,

|

=

ii

vendig vers rood fruit

het midden van het bord

“inde a sappig met toetsen van |

2

0

zwart fr

Leg er % aardappel op

kt,

d

Werk af

zalm, garnaaltjes en lompviseitjes. Versier met

w

EE