Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ®
*
4
4 personen + 45 min + oven: 1 u
x
pr
2 Spar vastkokende
% rom,
a
elen
500 ml proentstouïle n
(van min. 160 g/stuk)
20 g zwarte lompviseitjes
300 g Be zeezout
140 g Spar gerookte zal
50gei
100 g Spar grijze garnalen
|
% bosje bieslook
2 el Spar boter
0 g paneermeel
à
Verwarm de oven voor op 2
2
N
Boen de aardappelen En proper met water en dep
ne
en het grof zeezout met het eiwi
De voosjes
D
..
B
Leg bakpapier op de bodem van een ovenschotel Ver-
deel . van En En erover.
a PL AR VS
mn
5
Us MCE" =
het overige zou
a
etluinde REI oven.
s
Perse) CAE
Haal uit de oven en breek de zoutkorst open met de
achterkant van een
+
d
|
+
te
F
F
N
«
©
=
a het vruchtvlees uit de aardappel (blijf % cm van de
7
w
©
plet de aardappelpuree met zure room en fijngesnip-
perde bi
lool
ä
=
+
or
Vul de aardappelen er weer mee op. Bestrooi met pa-
neermeel en leg er een klontje boter op.
D
de in een ovenschotel tot gebr i
a
w
wijd
|
rer
roosjes eraf. Sn de steel i in ) grove stukken:
ae
hi
kook inde groentebouillon
Kook 15 min tot de romanesco helemaal zacht is. Giet
af, maar bewaar het kookvocht.
Mix zeertin, Voeg eventueel wet kookvocht toe om een
Pa
L
en
BE puree te
J
p
p
Kook de overige roosjes in licht gezouten water beet-
8.
Blest de a voor het serveren 20 à 30 min in
wenk
een SL Vi
Basilicata rosé, Italié
19,
|
=
ii
vendig vers rood fruit
het midden van het bord
“inde a sappig met toetsen van |
2
0
zwart fr
Leg er % aardappel op
kt,
d
Werk af
zalm, garnaaltjes en lompviseitjes. Versier met
w
EE