Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
familiefavorieten ©
ES
“
u
11
od
vis of
ú
tr
1
specialiteit. d.
Pres
&
et
T+
7
2
ee
mag de bereiding stollen in een terrinevorm.
=)
“N
Tr
ille
L
k
oni
L
a
Y
S
€
l hanou
4
V
DE
LU
JL
ik
KOOS
et,
7
4 personen © 1 u + oven: 1u
4 pe
1 mespunt ln
bid
2 sjalo
100 g eendenv
Fr
1teen look
4 Spar gelegd abrikozen
30
74
558 Boni
400 ml gevogeltefond
75
1 klras el hanout
20 ml witte wijnazijn
1 kl komijn
@
LE
=
“Af
in
Kr
Pel de sjalotten en look
afkoelen. Snij in kleine
é
stu
Af
an de sjalot en pers de
À |
ie
er
lool
Schep de konijnenbouten na
=
Al
se
Fé
W.
Schil de gember en er fijn
gaartijd uit de braadpan en
SA
ar
arm
n
|
Lu
140°C
vlees van het bot
il
té
ter
£
14
KA
f,
Braadpan
100 ml overblijft.
it
£
aan. Voeg de sjalot, look
vet en voeg bij het konijnen-
en gember toe. Kruid met
rare het vlees uit ER
en
komijn, ras el hanout en
|
mete
vork of roe
het
|
}
(a
EEKEREN
en breng aan de kook.
met een klopper. Breng op
Plaats onder deksel 1 u in de
smaak met
itte wijnazijn,
voorverwarmde oven
30 g honing, de ingekookte
|
Saus,
g 150 ml water met
arte peper en zout
|
25 g honing en de suiker aan
Serveer de rillet
met de gekonfijte
z
Laat 10 min koken op een
a
za
3
L
laat 10 min rustig Wannen,
En
Haal van het vuur en laat
Leffe winter (6,6%)
20 mi
rekken. Haal uit de
+ fiine balans tussen
zoete:
itte
suikersiroop en la
+ kruidige toetsen
I