Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

familiefavorieten ©

ES



u

11

od

vis of

ú

tr

1

specialiteit. d.

Pres

&

et

T+

7

2

ee

mag de bereiding stollen in een terrinevorm.

=)

“N

Tr

ille

L

k

oni

L

a

Y

S



l hanou

4

V

DE

LU

JL

ik

KOOS

et,

7

4 personen © 1 u + oven: 1u

4 pe

1 mespunt ln

bid

2 sjalo

100 g eendenv

Fr

1teen look

4 Spar gelegd abrikozen

30

74

558 Boni

400 ml gevogeltefond

75

1 klras el hanout

20 ml witte wijnazijn

1 kl komijn

@

LE

=

“Af

in

Kr

Pel de sjalotten en look

afkoelen. Snij in kleine

é

stu

Af

an de sjalot en pers de

À |

ie

er

lool

Schep de konijnenbouten na

=

Al

se



W.

Schil de gember en er fijn

gaartijd uit de braadpan en

SA

ar

arm

n

|

Lu

140°C

vlees van het bot

il



ter

£

14

KA

f,

Braadpan

100 ml overblijft.

it

£

aan. Voeg de sjalot, look

vet en voeg bij het konijnen-

en gember toe. Kruid met

rare het vlees uit ER

en

komijn, ras el hanout en

|

mete

vork of roe

het

|

}

(a

EEKEREN

en breng aan de kook.

met een klopper. Breng op

Plaats onder deksel 1 u in de

smaak met

itte wijnazijn,

voorverwarmde oven

30 g honing, de ingekookte

|

Saus,

g 150 ml water met

arte peper en zout

|

25 g honing en de suiker aan

Serveer de rillet

met de gekonfijte

z

Laat 10 min koken op een

a

za

3

L

laat 10 min rustig Wannen,

En

Haal van het vuur en laat

Leffe winter (6,6%)

20 mi

rekken. Haal uit de

+ fiine balans tussen

zoete:

itte

suikersiroop en la

+ kruidige toetsen

I