Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
show stelen ®
4 a 6 personen
1u 20 min
2 Er
1 dl Boni room
Spar bo
1 klein glas madeira
1
rozemarijn
4tot 6 Spar
2 teentjes look
vastkokende
teentjes look
van
4 dl lamsfond
ardappelen
lotten
gelijke grootte)
Spar boter
=;
% schaaltje
100 g Spar bo
eentje look
uitsteekring
% schaaltje boontjes
rozemarijn
(
50
aurier
&
A:
Parmezaanse kaas
BS
2 el Boni graantjes-
23
nij de boontjes
oven zodat de kaas smel
|
8
mangetout en snijbonen in
e sjalot en snij
de gewenste vorm. Kook kort
fijn. Pel de look en snij in
Bak alles mooi bruin, blus met
okend, gezouten wa
N
Verre onder koud, stromend
madeira en bevochtig met
.
water.
af
Pel de sjalot en snipper fijn
En 1 u zachtjes koken. Zeef
7
de
Smelt een klontje boter en
stoof de sjalotsnippers. Voeg
Kruid de saus met pepe
Dn
de
EN
jes toe
zout. Werk af met een klontje
smaak met d
sterd
otel
Voeg de room toe en laat in-
Mix schumi met een staaf-
ß
koken tot sausdikte. Hou warm
was
Hi che lamskroontje op.
de aardappelen goed. Leg z
Draai
n kroonvorm en
bind vast met keukentouw.
Sa
tussen 2 lepels. Snij in schijf-
[2
jes, maar net niet tot beneden.
Bak bruin in boter met een
Schik ze in een vuurvaste
nr look en wat roze-
In 2
schotel en steek ze vol met de
a in een voorverwarmde
rozemarijn en fijngesneden
look. Voeg het laurierblaadje
oven van 180°C en bak 10 min
Haal het vlees uit de oven en
Smelt de boter en giet rijkelijk
dek af met aluminiumfolie.
Laat 5 min ruste
over de aardappel
et aluminium
Zet een uitsteekring op de bor-
BE
Zet in de oven en gaar op
en en vul met de jardinière
180°C gedur
rende 20 mi
Schik hierop het lamsvlees
Snij het koordje van rond het
Torre de Golb
Verwijder de folies bedruip
Ribera del Duero, Spanje
GOLMS
uit de
Schik de hasselbackaard-
* ri
let in de mo:
schaal en laat nog een 10-tal
+ lichte kruidigheid en
min “ere garen Zander rolle
appelen op het borden
d
rd-
rveer
p
« evenwichtig einde
appelen een 5-tal min voor het
kommetje
serveren. Zet kort terug in de