Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

show stelen ®

4 a 6 personen

1u 20 min

2 Er

1 dl Boni room

Spar bo

1 klein glas madeira

1

rozemarijn

4tot 6 Spar

2 teentjes look

vastkokende

teentjes look

van

4 dl lamsfond

ardappelen

lotten

gelijke grootte)

Spar boter

=;

% schaaltje

100 g Spar bo

eentje look

uitsteekring

% schaaltje boontjes

rozemarijn

(

50

aurier

&

A:

Parmezaanse kaas

BS

2 el Boni graantjes-

23

nij de boontjes

oven zodat de kaas smel

|

8

mangetout en snijbonen in

e sjalot en snij

de gewenste vorm. Kook kort

fijn. Pel de look en snij in

Bak alles mooi bruin, blus met

okend, gezouten wa

N

Verre onder koud, stromend

madeira en bevochtig met

.

water.

af

Pel de sjalot en snipper fijn

En 1 u zachtjes koken. Zeef

7

de

Smelt een klontje boter en

stoof de sjalotsnippers. Voeg

Kruid de saus met pepe

Dn

de

EN

jes toe

zout. Werk af met een klontje

smaak met d

sterd

otel

Voeg de room toe en laat in-

Mix schumi met een staaf-

ß

koken tot sausdikte. Hou warm

was

Hi che lamskroontje op.

de aardappelen goed. Leg z

Draai

n kroonvorm en

bind vast met keukentouw.

Sa

tussen 2 lepels. Snij in schijf-

[2

jes, maar net niet tot beneden.

Bak bruin in boter met een

Schik ze in een vuurvaste

nr look en wat roze-

In 2

schotel en steek ze vol met de

a in een voorverwarmde

rozemarijn en fijngesneden

look. Voeg het laurierblaadje

oven van 180°C en bak 10 min

Haal het vlees uit de oven en

Smelt de boter en giet rijkelijk

dek af met aluminiumfolie.

Laat 5 min ruste

over de aardappel

et aluminium

Zet een uitsteekring op de bor-

BE

Zet in de oven en gaar op

en en vul met de jardinière

180°C gedur

rende 20 mi

Schik hierop het lamsvlees

Snij het koordje van rond het

Torre de Golb

Verwijder de folies bedruip

Ribera del Duero, Spanje

GOLMS

uit de

Schik de hasselbackaard-

* ri

let in de mo:

schaal en laat nog een 10-tal

+ lichte kruidigheid en

min “ere garen Zander rolle

appelen op het borden

d

rd-

rveer

p

« evenwichtig einde

appelen een 5-tal min voor het

kommetje

serveren. Zet kort terug in de