Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lo
=,
Château Paran Justice
Saint-Émilion, Grand Cru,
Frankrijk
LEA
“aroma's s van delicaat rood fruit
en kru:
BEE fe oetse
;
volledig ronde tannines
u
A
4
ie à
Rs
zn
wa.
1
»
ev
Elk
en,
€” .
l'A
Ig
LP
pe
nn
wr
id
CES
CT
>
R
bed
N
Se
u
à
es
FF
N
2%
Ts
à
à
5
Er
27
à
RS
he
5
,
Ss
Le
cr”
\
u
N
.
de
Ÿ
à
HA
Gas 4°
Gemarineerde
od
& Kool on hade LE met granaatappel (V2
6 personen e 45 min
% rode kool
Boni olijfolie
1 dl frambozenazijn
% pakje rode biet (voorgegaard)
1 potje Spar granaatappelpitten
2 dl Boni arachideolie
4 Spar vastkokende aardappelen
Vinaigrette:
1 el Boni vloeibare honing
sap van der
©]
rode wijnazijn
(uit de er
1
nl
B
|
kt
fi
|
D
|
zi
4
L
TE
kool
Kook CL in er u zout.
Klo
mengeling en rol op.
CT
je
IN
À
Breng op
scheut azijn op het vuur.
&
h
î
J
ro
Kook de grote bladeren erin zach
EN
Giet af en dep de bladeren goed droog.
Kruid et zouten peper.
VIES
a
q
Mm
Fan
Snij de bladeren langs de ner
Laat
u
Snij de rest van de rode kool zo fijn
Eu] rc ee er nog extra azijn of kruiding
besprenkel met vinaigrette en MALE
li
bi
met granaatappelpitjes