Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 76 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 76
Lo =, Château Paran Justice Saint-Émilion, Grand Cru, Frankrijk LEA “aroma's s van delicaat rood fruit en kru: BEE fe oetse ; volledig ronde tannines u A 4 ie à Rs zn wa. 1 » ev Elk en, €” . l'A Ig LP pe nn wr id CES CT > R bed N Se u à es FF N 2% Ts à à 5 Er 27 à RS he 5 , Ss Le cr” \ u N . de Ÿ à HA Gas 4° Gemarineerde od & Kool on hade LE met granaatappel (V2 6 personen e 45 min % rode kool Boni olijfolie 1 dl frambozenazijn % pakje rode biet (voorgegaard) 1 potje Spar granaatappelpitten 2 dl Boni arachideolie 4 Spar vastkokende aardappelen Vinaigrette: 1 el Boni vloeibare honing sap van der ©] rode wijnazijn (uit de er 1 nl B | kt fi | D | zi 4 L TE kool Kook CL in er u zout. Klo mengeling en rol op. CT je IN À Breng op scheut azijn op het vuur. & h î J ro Kook de grote bladeren erin zach EN Giet af en dep de bladeren goed droog. Kruid et zouten peper. VIES a q Mm Fan Snij de bladeren langs de ner Laat u Snij de rest van de rode kool zo fijn Eu] rc ee er nog extra azijn of kruiding besprenkel met vinaigrette en MALE li bi met granaatappelpitjes
Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 76