Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lo

=,

Château Paran Justice

Saint-Émilion, Grand Cru,

Frankrijk

LEA

“aroma's s van delicaat rood fruit

en kru:

BEE fe oetse

;

volledig ronde tannines

u

A

4

ie à

Rs

zn

wa.

1

»

ev

Elk

en,

€” .

l'A

Ig

LP

pe

nn

wr

id

CES

CT

>

R

bed

N

Se

u

à

es

FF

N

2%

Ts

à

à

5

Er

27

à

RS

he

5

,

Ss

Le

cr”

\

u

N

.

de

Ÿ

à

HA

Gas 4°

Gemarineerde

od

& Kool on hade LE met granaatappel (V2

6 personen e 45 min

% rode kool

Boni olijfolie

1 dl frambozenazijn

% pakje rode biet (voorgegaard)

1 potje Spar granaatappelpitten

2 dl Boni arachideolie

4 Spar vastkokende aardappelen

Vinaigrette:

1 el Boni vloeibare honing

sap van der

©]

rode wijnazijn

(uit de er

1

nl

B

|

kt

fi

|

D

|

zi

4

L

TE

kool

Kook CL in er u zout.

Klo

mengeling en rol op.

CT

je

IN

À

Breng op

scheut azijn op het vuur.

&

h

î

J

ro

Kook de grote bladeren erin zach

EN

Giet af en dep de bladeren goed droog.

Kruid et zouten peper.

VIES

a

q

Mm

Fan

Snij de bladeren langs de ner

Laat

u

Snij de rest van de rode kool zo fijn

Eu] rc ee er nog extra azijn of kruiding

besprenkel met vinaigrette en MALE

li

bi

met granaatappelpitjes