Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
show stelen ®
6 personen
20 min
>
3 komki
0 g limoensap
% bosje platte peterselie
1 el witte balsamicoazijn
150
1
ete
12 Spar aperitiefoesters
100 g Boni room
espumafles
(
)
1 gaspatroon
vi
15 gsuiker
75 gtonic
Pel de sjalot en snij in lange repen
Giet in een espumafles, draai dicht
Schil de koi
P}
ommeren sni) ookin
en steek er 1 gaspatr
even lange repen. Meng onder de
Schud goed en laat rusten in de
|
%
koelkast tot gebruik
Werk op met de witte balsamico-
roog en
Pad
er
azijn en kruid met peper en zout.
pluk de platte peterselie.
Doe de oesterschelpen open en
Schik de blaa
s op een vel
LE
m
e oesters los uit de schelp.
keukenrol en leg in de microgolf-
FES wa van ide te in de
"ha
D
d
L
rug in.
rm de gin op en los de
Duw de kruiden door een fijne zeef.
3
suiker hierin op.
A,
Spuit, net voor rhet opdienen, de
puma van
in
gen)
a
GE
room toe.
Werk af
à
eiwit erdoor.
1
cd
©
ek
A}
15 min
8 personen
aan,
1klw
8 Spar oesters
1cm gember
x
1 koolrabi
lel sojasaus
sap van cl
en
sesamolie
1el sesamolie
2 dl Boni arachideolie
x
>
waterkers
Spar sesamzaadjes
uitsteekvorm (® 3 cm)
200 g filet pur
1 eidooier
L
IL
+
fijn
in een velletje
Pf
DE |
met een scherp
Schil de gember en snij heel fijn
Schik op de tartaar.
m
Meng de gember met de sojasaus,
sesamolie en sesamzaadjes onder
wasabi met het citroensap en de
EL vlees.
EE EEE ES
dooier. Kruid met peper en zout.
onder constant roeren toe. Kruid
snij de koolrabi zeer fijn met een
andoline en meng met een klein
indien nodig af met extra citroen-
scheutje sesamolie. Kruid met
sap, zout en
peper e
Spuit een klein eh op de koolrabi
r
Werk af me
warm kort op in eigen vocht ne
vocht mag roken, maar niet koken,
)