Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

show stelen ®

6 personen

20 min

>

3 komki

0 g limoensap

% bosje platte peterselie

1 el witte balsamicoazijn

150

1

ete

12 Spar aperitiefoesters

100 g Boni room

espumafles

(

)

1 gaspatroon

vi

15 gsuiker

75 gtonic

Pel de sjalot en snij in lange repen

Giet in een espumafles, draai dicht

Schil de koi

P}

ommeren sni) ookin

en steek er 1 gaspatr

even lange repen. Meng onder de

Schud goed en laat rusten in de

|

%

koelkast tot gebruik

Werk op met de witte balsamico-

roog en

Pad

er

azijn en kruid met peper en zout.

pluk de platte peterselie.

Doe de oesterschelpen open en

Schik de blaa

s op een vel

LE

m

e oesters los uit de schelp.

keukenrol en leg in de microgolf-

FES wa van ide te in de

"ha

D

d

L

rug in.

rm de gin op en los de

Duw de kruiden door een fijne zeef.

3

suiker hierin op.

A,

Spuit, net voor rhet opdienen, de

puma van

in

gen)

a

GE

room toe.

Werk af

à

eiwit erdoor.

1

cd

©

ek

A}

15 min

8 personen

aan,

1klw

8 Spar oesters

1cm gember

x

1 koolrabi

lel sojasaus

sap van cl

en

sesamolie

1el sesamolie

2 dl Boni arachideolie

x

>

waterkers

Spar sesamzaadjes

uitsteekvorm (® 3 cm)

200 g filet pur

1 eidooier

L

IL

+

fijn

in een velletje

Pf

DE |

met een scherp

Schil de gember en snij heel fijn

Schik op de tartaar.

m

Meng de gember met de sojasaus,

sesamolie en sesamzaadjes onder

wasabi met het citroensap en de

EL vlees.

EE EEE ES

dooier. Kruid met peper en zout.

onder constant roeren toe. Kruid

snij de koolrabi zeer fijn met een

andoline en meng met een klein

indien nodig af met extra citroen-

scheutje sesamolie. Kruid met

sap, zout en

peper e

Spuit een klein eh op de koolrabi

r

Werk af me

warm kort op in eigen vocht ne

vocht mag roken, maar niet koken,

)