Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
familiefavorieten ©
u
%
%
y
*
y
Roggebrood met foie gras
Miniburger van foie gras
.
en uienkonf
peperkoek en rode biet
16 stuks © 30 min + koelen: 1 u
8 stuks
35 min + oven: 12 min
8 plakken volkoren
1 kl donkere balsamico-
1 vel Spar bladerdeeg
15 ml rode wijnazijn
rogg
azijn
1 Spar gedroogde vijg
2 verse vi
2 sneden Boni peper-
1 kl Spar bresilienne-
1 kl Spar sesamzaadjes
nootjes
80g eendenlever
kala hl
L
1ro:
penses
M
00 g mascarpone
30 g suiker
Spar mn boter
% Boni rode biet
uien
ee
50 ml porto
(gegaard)
Pel
ode ui en snij in halve ring
1. Verwarm 50 g mascarpone al roerend op een
Verwijder het steeltje van de gedoogde vijg
u
zacht vuur. Roer de eendenlever erdoor tot deze
.
en snij in hele fijne st
volledig is gesmolten. Kruid met zwarte peper
w
ne boter in een panels en bak de rode
lazig.
Bestrooi met de suiker en laat
en zout. Laat 30 min PEER in de koelkast tot
een smeerba
mas
ie karamelliser:
2.
>
Blus
en
Meng de overige mascarpone met 1 el sap van
et porto en rode wijnazijn. Laat
de rode biet
inkoken tot een s
u
Haal van het vuur en laat afkoelen tot
Rol de snede vererkask pen met een deegrol tot
de dikte van het rogge
kamertemperatuur.
en
Bi
:
a
. Smeer een laag EE reen op een plak rogge-
de oven voor op
brood. Dek af met een tweed
lak roggebrood
Snij 16 cirkels (D 5 cm) uit het bladerdeeg.
Smeer hier een laag roze mascarpone op. Bedek
Leg ze op een ovenplaat met bakpapier.
met de snede peperkoek. Besmeer met r
co
Prik 8 cirkels in met een mes
vo
mascarpone en beleg met een plak roggebrood
Roer het eigeel los met een druppel water.
Besmeer met eendenlever en eindig met
Borstel alle cirkels ermee in
a
0
laatste snede roggel
Bestrooi de niet-geprikte cirkels met
Doe de overige eendenlever in een spuitzak.
Ss
zaad. Deze zullen bol komen te staan
Pak het brood in met ne en laat min.
tijdens het bakke
30 min opstijven in de di
=
Fa
ak 10 à 12 min goudbruin in de
voorverwarmde
Ee
Snij % rode biet in hele kleine blokjes
ji
(= brunoise). Besprenkel met balsamicoazijn
=
Snij de verse vijgen in dunne schijfje!
ruid met zou
Besmeer de platte bladerdeegkoekjes met
8
Haal het brood uit de diepvries. Ontkorst en snij
een dikke laag eendenlever. Beleg met wat
Isi
in 4 repen. Snij elke reep nogm
jonge sla, een schijfje vijg, wat gedroogde
Leg de broodtorentjes met de snijkant naar
vijg en wat uienkonfijt. Del
oven. Spuit een dot eendenlever
bladerdeegkoekjes met sesam
op elk torentje. Werk af met rod
bietbrunoise en bestrooi met
+
+
\
bresiliennenootjes. Versier met
x
x
%*
x
een blaadje tuinkers,
Y
X
x
0
4
ssos000.
sssessssose
x
)
:
Tou:
ssssooscesosseessssssese
à.
%
Monbazillac, Frankrijk
sooo,
N’ice Chouffe (10%
cn
ce
LIFE
- zoete, frisse en fruitige
ij
«lic
oppig bruin bier
>
« subtiel samenspel van abrikoos,
oning, vanille, sinaasappel
* op smaak gebracht met
tijm en cu:
en gekonfijte citroe!