Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

familiefavorieten ©

u

%

%

y

*

y

Roggebrood met foie gras

Miniburger van foie gras

.

en uienkonf

peperkoek en rode biet

16 stuks © 30 min + koelen: 1 u

8 stuks

35 min + oven: 12 min

8 plakken volkoren

1 kl donkere balsamico-

1 vel Spar bladerdeeg

15 ml rode wijnazijn

rogg

azijn

1 Spar gedroogde vijg

2 verse vi

2 sneden Boni peper-

1 kl Spar bresilienne-

1 kl Spar sesamzaadjes

nootjes

80g eendenlever

kala hl

L

1ro:

penses

M

00 g mascarpone

30 g suiker

Spar mn boter

% Boni rode biet

uien

ee

50 ml porto

(gegaard)

Pel

ode ui en snij in halve ring

1. Verwarm 50 g mascarpone al roerend op een

Verwijder het steeltje van de gedoogde vijg

u

zacht vuur. Roer de eendenlever erdoor tot deze

.

en snij in hele fijne st

volledig is gesmolten. Kruid met zwarte peper

w

ne boter in een panels en bak de rode

lazig.

Bestrooi met de suiker en laat

en zout. Laat 30 min PEER in de koelkast tot

een smeerba

mas

ie karamelliser:

2.

>

Blus

en

Meng de overige mascarpone met 1 el sap van

et porto en rode wijnazijn. Laat

de rode biet

inkoken tot een s

u

Haal van het vuur en laat afkoelen tot

Rol de snede vererkask pen met een deegrol tot

de dikte van het rogge

kamertemperatuur.

en

Bi

:

a

. Smeer een laag EE reen op een plak rogge-

de oven voor op

brood. Dek af met een tweed

lak roggebrood

Snij 16 cirkels (D 5 cm) uit het bladerdeeg.

Smeer hier een laag roze mascarpone op. Bedek

Leg ze op een ovenplaat met bakpapier.

met de snede peperkoek. Besmeer met r

co

Prik 8 cirkels in met een mes

vo

mascarpone en beleg met een plak roggebrood

Roer het eigeel los met een druppel water.

Besmeer met eendenlever en eindig met

Borstel alle cirkels ermee in

a

0

laatste snede roggel

Bestrooi de niet-geprikte cirkels met

Doe de overige eendenlever in een spuitzak.

Ss

zaad. Deze zullen bol komen te staan

Pak het brood in met ne en laat min.

tijdens het bakke

30 min opstijven in de di

=

Fa

ak 10 à 12 min goudbruin in de

voorverwarmde

Ee

Snij % rode biet in hele kleine blokjes

ji

(= brunoise). Besprenkel met balsamicoazijn

=

Snij de verse vijgen in dunne schijfje!

ruid met zou

Besmeer de platte bladerdeegkoekjes met

8

Haal het brood uit de diepvries. Ontkorst en snij

een dikke laag eendenlever. Beleg met wat

Isi

in 4 repen. Snij elke reep nogm

jonge sla, een schijfje vijg, wat gedroogde

Leg de broodtorentjes met de snijkant naar

vijg en wat uienkonfijt. Del

oven. Spuit een dot eendenlever

bladerdeegkoekjes met sesam

op elk torentje. Werk af met rod

bietbrunoise en bestrooi met

+

+

\

bresiliennenootjes. Versier met

x

x

%*

x

een blaadje tuinkers,

Y

X

x

0

4

ssos000.

sssessssose

x

)

:

Tou:

ssssooscesosseessssssese

à.

%

Monbazillac, Frankrijk

sooo,

N’ice Chouffe (10%

cn

ce

LIFE

- zoete, frisse en fruitige

ij

«lic

oppig bruin bier

>

« subtiel samenspel van abrikoos,

oning, vanille, sinaasappel

* op smaak gebracht met

tijm en cu:

en gekonfijte citroe!