Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Spar Folder 01.12.2020

Hier is pagina 31 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 31

familiefavorieten © u % % y * y Roggebrood met foie gras Miniburger van foie gras . en uienkonf peperkoek en rode biet 16 stuks © 30 min + koelen: 1 u 8 stuks 35 min + oven: 12 min 8 plakken volkoren 1 kl donkere balsamico- 1 vel Spar bladerdeeg 15 ml rode wijnazijn rogg azijn 1 Spar gedroogde vijg 2 verse vi 2 sneden Boni peper- 1 kl Spar bresilienne- 1 kl Spar sesamzaadjes nootjes 80g eendenlever kala hl L 1ro: penses M 00 g mascarpone 30 g suiker Spar mn boter % Boni rode biet uien ee 50 ml porto (gegaard) Pel ode ui en snij in halve ring 1. Verwarm 50 g mascarpone al roerend op een Verwijder het steeltje van de gedoogde vijg u zacht vuur. Roer de eendenlever erdoor tot deze . en snij in hele fijne st volledig is gesmolten. Kruid met zwarte peper w ne boter in een panels en bak de rode lazig. Bestrooi met de suiker en laat en zout. Laat 30 min PEER in de koelkast tot een smeerba mas ie karamelliser: 2. > Blus en Meng de overige mascarpone met 1 el sap van et porto en rode wijnazijn. Laat de rode biet inkoken tot een s u Haal van het vuur en laat afkoelen tot Rol de snede vererkask pen met een deegrol tot de dikte van het rogge kamertemperatuur. en Bi : a . Smeer een laag EE reen op een plak rogge- de oven voor op brood. Dek af met een tweed lak roggebrood Snij 16 cirkels (D 5 cm) uit het bladerdeeg. Smeer hier een laag roze mascarpone op. Bedek Leg ze op een ovenplaat met bakpapier. met de snede peperkoek. Besmeer met r co Prik 8 cirkels in met een mes vo mascarpone en beleg met een plak roggebrood Roer het eigeel los met een druppel water. Besmeer met eendenlever en eindig met Borstel alle cirkels ermee in a 0 laatste snede roggel Bestrooi de niet-geprikte cirkels met Doe de overige eendenlever in een spuitzak. Ss zaad. Deze zullen bol komen te staan Pak het brood in met ne en laat min. tijdens het bakke 30 min opstijven in de di = Fa ak 10 à 12 min goudbruin in de voorverwarmde Ee Snij % rode biet in hele kleine blokjes ji (= brunoise). Besprenkel met balsamicoazijn = Snij de verse vijgen in dunne schijfje! ruid met zou Besmeer de platte bladerdeegkoekjes met 8 Haal het brood uit de diepvries. Ontkorst en snij een dikke laag eendenlever. Beleg met wat Isi in 4 repen. Snij elke reep nogm jonge sla, een schijfje vijg, wat gedroogde Leg de broodtorentjes met de snijkant naar vijg en wat uienkonfijt. Del oven. Spuit een dot eendenlever bladerdeegkoekjes met sesam op elk torentje. Werk af met rod bietbrunoise en bestrooi met + + \ bresiliennenootjes. Versier met x x %* x een blaadje tuinkers, Y X x 0 4 ssos000. sssessssose x ) : Tou: ssssooscesosseessssssese à. % Monbazillac, Frankrijk sooo, N’ice Chouffe (10% cn ce LIFE - zoete, frisse en fruitige ij «lic oppig bruin bier > « subtiel samenspel van abrikoos, oning, vanille, sinaasappel * op smaak gebracht met tijm en cu: en gekonfijte citroe!

Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 31