Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
at
bo
OURSIN |
at
rp
EW
a
Vie
#
VS
Pa
pP
<
-%
LS
CE
ev
Ma
3
“1
ST
os
Fe
u
En
hi _N
u,
ae
er
ey
Pr.
uisin
Krop om de Fr
AIG PINES ee,
Gegratineerde zalmfilet op een bedje van pasta
HET BOURSIN GEVOEL
Niveau @
1
| Bereiding 20 min | 4 pers
L
Knoflook & Fijne Kruiden
Ingrediënten voor 4 personen
«240g + Cuisine Look &
Spaghetti en zm
Fijne K
p
g
Il
j
rop 220°C.
b
N
a
tt
+
j
|
Le
« 4 zalmfilets if 50 g per persoon)
beetga
met
rsin®
uisine. « Maal het brood fijn in een LL en strooi over de zalm. e
+ 300 g spaghetti
Gratineer de zalm in circa 5 minuten onder de
+ 500 g verse spinazie
Groenen
+ 2 sneetjes wit brood (of
pan
g
j
uut. V
Cuisine toe, «
e 1 sjalotje, fijngehakt
sage 0 toe en meng en ete
©
p
e 1 el olijfolie
er
e Zout en peper
Smakelijk!
>
=
ONTDEK
bou
Cuisin
ee
bou
Rsin. 2
De
BOURSIN® CUISINE
TES
Cuisine
See