Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 56 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
at bo OURSIN | at rp EW a Vie # VS Pa pP < -% LS CE ev Ma 3 “1 ST os Fe u En hi _N u, ae er ey Pr. uisin Krop om de Fr AIG PINES ee, Gegratineerde zalmfilet op een bedje van pasta HET BOURSIN GEVOEL Niveau @ 1 | Bereiding 20 min | 4 pers L Knoflook & Fijne Kruiden Ingrediënten voor 4 personen «240g + Cuisine Look & Spaghetti en zm Fijne K p g Il j rop 220°C. b N a tt + j | Le « 4 zalmfilets if 50 g per persoon) beetga met rsin® uisine. « Maal het brood fijn in een LL en strooi over de zalm. e + 300 g spaghetti Gratineer de zalm in circa 5 minuten onder de + 500 g verse spinazie Groenen + 2 sneetjes wit brood (of pan g j uut. V Cuisine toe, « e 1 sjalotje, fijngehakt sage 0 toe en meng en ete © p e 1 el olijfolie er e Zout en peper Smakelijk! > = ONTDEK bou Cuisin ee bou Rsin. 2 De BOURSIN® CUISINE TES Cuisine See
Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56