Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56


Hier is pagina 56 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Spar Folder 01.12.2020

Hier is pagina 56 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56

at bo OURSIN | at rp EW a Vie # VS Pa pP < -% LS CE ev Ma 3 “1 ST os Fe u En hi _N u, ae er ey Pr. uisin Krop om de Fr AIG PINES ee, Gegratineerde zalmfilet op een bedje van pasta HET BOURSIN GEVOEL Niveau @ 1 | Bereiding 20 min | 4 pers L Knoflook & Fijne Kruiden Ingrediënten voor 4 personen «240g + Cuisine Look & Spaghetti en zm Fijne K p g Il j rop 220°C. b N a tt + j | Le « 4 zalmfilets if 50 g per persoon) beetga met rsin® uisine. « Maal het brood fijn in een LL en strooi over de zalm. e + 300 g spaghetti Gratineer de zalm in circa 5 minuten onder de + 500 g verse spinazie Groenen + 2 sneetjes wit brood (of pan g j uut. V Cuisine toe, « e 1 sjalotje, fijngehakt sage 0 toe en meng en ete © p e 1 el olijfolie er e Zout en peper Smakelijk! > = ONTDEK bou Cuisin ee bou Rsin. 2 De BOURSIN® CUISINE TES Cuisine See

Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56