Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

at

bo

OURSIN |

at

rp

EW

a

Vie

#

VS

Pa

pP

<

-%

LS

CE

ev

Ma

3

“1

ST

os

Fe

u

En

hi _N

u,

ae

er

ey

Pr.

uisin

Krop om de Fr

AIG PINES ee,

Gegratineerde zalmfilet op een bedje van pasta

HET BOURSIN GEVOEL

Niveau @

1

| Bereiding 20 min | 4 pers

L

Knoflook & Fijne Kruiden

Ingrediënten voor 4 personen

«240g + Cuisine Look &

Spaghetti en zm

Fijne K

p

g

Il

j

rop 220°C.

b

N

a

tt

+

j

|

Le

« 4 zalmfilets if 50 g per persoon)

beetga

met

rsin®

uisine. « Maal het brood fijn in een LL en strooi over de zalm. e

+ 300 g spaghetti

Gratineer de zalm in circa 5 minuten onder de

+ 500 g verse spinazie

Groenen

+ 2 sneetjes wit brood (of

pan

g

j

uut. V

Cuisine toe, «

e 1 sjalotje, fijngehakt

sage 0 toe en meng en ete

©

p

e 1 el olijfolie

er

e Zout en peper

Smakelijk!

>

=

ONTDEK

bou

Cuisin

ee

bou

Rsin. 2

De

BOURSIN® CUISINE

TES

Cuisine

See