Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
familiefavorieten ®
Bûüche
8 personen « 1 u 30 min + oven: 5 min
CETTE
versiering:
4 Spar eieren
150 g Spar ongezouten boter
a
125 g suiker
(
rtemperatuur)
1
ette
65 g bloe
ee (naar smaak
=>
DS
60 g maïzena
extra
40 g gesmolten boter
3 g een
thermometer
L
ba
boterroom:
F
3 eidooiers
ur: CH
40 ml water
Ir
en
ee
7
LA Ed
re 7
..,
RER.
=.
>
ee
Es 4
ANT
Ai
bene
ke ue |
©
Dies
(72
=
ur
Li
CS
2
3
4
aronno Ste (28%)
« heerlijk zac
N
aromatische net
ma mu
D
À.
+ perfect als digestief
var”
a
APN
PN
PE NPT ONT NN
n
a
Ge GE
2
p
want de
LKS Fo tot de massa
EL
ñ
L
ı
boter
5 Re Ln SR
Laat100g8 suiker met het wat:
ter de amandel=
N
de NE en
koken is 117°C of tot er belletjes
Selle Bn alroerend in
zee IS, ihn onder de
AAE
en pan zonder
etsto
16.
Draai de Mein. weer om m.b.v. een
à
1
l
10. MET co ne suikerstraals-
w
Roer
EE
&
J
tweede BERG en has! né Er
CPP ER Cr ONE u
I
2
1
ue
fi
ñ
smaaktoe.
Lee:
à
|
>
b
Warm de oven voor op 220°C
Hou er
vi
5
L
tot deze makkelik smeerbaar es
Ps Ea een bakpapier in een bak-
d
b
r
een volgende stap
over de biscuit. Snij TE randen ij
a
5
en 5 min in de voorverwarmde
tobkamer-
+
temperatuur.
bakpapier.
a
Keen de biscuit uit de oven, leg er
5
tuk voor
B
met de boter-
Vers
venkant met de
een nieuw bakpapier open Be
om
|
14. Doe / van de massa in een
ko
en Laat afkoelen, ef
is
teld spuitmof
Le
En
PUR
Bent de zijkanten met amandel-
[lat
Na
ae
mengkom in de koelkast.
21.
Werk af
iering.
REN PRE
a a eee ee eee eee
CR
|
nn nen en een dd
a
©