Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Rillettes van champignons 7

4 personen

30 min

di

400 g shiitake

60 g Spar ongezouten boter

{N

ze ik

Lel Spar gepelde en

N

2 tenen look

geroosterde hazelnoten

2 takke

3 el notenolie

3 takken keuletensift

|

>

|

Hak de shiitake in fijne stukken

Rooster de hazelnoten, laat

afkoelel

Pel de sjalot en look. Pers de look

en snipper de sjalı

Mix de gebakken champignons

mmm

lt

Rn,

Smelt

met de notenolie, maar behoud

id

N

e boter in een pan en bak

de champignons ga

at struc

Roer

en

Roer

L

he

haal van het

hazelnoten eronder. Kruid met

78

\

on

rde dragonbtaadjes en

zwarte peper e

krulpeterselie fijn

. Doeir in een potje en serveer met

4

t

en

!

L

WA

%

Y

x

k

k

Rillettes van krab met surimi en zeekraal

A

4 personen

30 min

4

L

L

L

lon nbehandelde

2 kwarteleitjes

ht

4 bosje biesl

sinaasappel

Il

1 citroe

1

par zeekraal

1

iment d’espelette

Verwijder het houterige

wartel-

N

uiteinde van de zeekraal

eitjes hard. le en snij in de

Breng water aan de kook en

lengte i

blancheer de zeekraal 2 min

Steek een cirkel uit 4 snede

Re

=

Giet af, spoel koud onder

briochebrood. Toast krokant in

stromend water en laat

een broodr:

Ir

uitlekken.

en met een ai rillettes

el

CS

Snipper de zeekraal heel fijn

Laat de king krab uitlekken

Dn u met een half

Rafel de surimi uit elkaar en

kwarteleitje en wat

CT

snij wat fi

kruidenkaas

Versier met tuinkers

x

D

Pel de sjalot en snipper fijn

Snipper de bieslook fij

Kruid met fleur de sel

|

=

M

I

1,

it

Ts

zeekraal, bieslook, sjalot en

I

dt

N

Z!

j

F

F

ue

æ

de zure room

;

Crémant de Bourgogne

Reserve, brut, Frankrijk

4

y

L

ur

inaasappel

Pp

.

citroensap,

F

a”

in de mond

LA