Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ijn kiezen ®
.
HOE KIES JE
M
7 IN
D
JUISTE WI
x
dl
K
.
OD Dasıs Van Aroma s
Je leest en hoort vaak hoe geuren van wijnen tot in detail
Je
beschreven worden. Wist je dat dit jou ook helpt om de juiste
7
wijn voor een bepaald gerecht te kiezen? Na deze snelcursus ga
je vast (nog) meer aandacht hebben voor wijnaroma’s en kan je
met jouw wijnkennis uitpakken aan de feesttafel
dd
N
pe
r x
A
es
À
\
e
|
umawvie DOWUNg
©
.
Sesoso°
ze...
°°
21
Carpaccio van rund
rundvlees
ve vindt dit vecept op wm mijnspar.be
enras,
4 personen e 15 min
het zon
mineralen in de ondergrond.
Een mooi voorbeeld hiervan is onze rode Tre Stelle.
Tre
*
aroma's te danken aan de aglianico-druif. Die wordt
Aglianico del Vulture, Basilicata
TRESTELLE
et len
ondergrond van de uitgedoofde Monte Vultura. Een
DRI
lem vol mineralen dus. Dat alles geeft deze wijn
Her
1416
Intense, donkere robijnkleur, complex:
soepele tannines.
primaire aroma's van pe kersen en pruimen.
Smaken van gestoofde
oten en
ndcarpaccio en de rode Tre Stelle, dat is dus een
chocolade. Een licht kruldige afwerking.
prachtig primair huwelijk
sssessenneseneene nenne,
Primaire aroma S: aardbei, framboos, kers, citrusvruchten, perzik, groene paprika
44
esssnonnnensarsnnunese
©