Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 105




Hier is pagina 105 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ijn kiezen ®

.

HOE KIES JE

M

7 IN

D

JUISTE WI

x

dl

K

.

OD Dasıs Van Aroma s

Je leest en hoort vaak hoe geuren van wijnen tot in detail

Je

beschreven worden. Wist je dat dit jou ook helpt om de juiste

7

wijn voor een bepaald gerecht te kiezen? Na deze snelcursus ga

je vast (nog) meer aandacht hebben voor wijnaroma’s en kan je

met jouw wijnkennis uitpakken aan de feesttafel

dd

N

pe

r x

A

es

À

\

e

|

umawvie DOWUNg

©

.

Sesoso°

ze...

°°

21

Carpaccio van rund

rundvlees

ve vindt dit vecept op wm mijnspar.be

enras,

4 personen e 15 min

het zon

mineralen in de ondergrond.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze rode Tre Stelle.

Tre

*

aroma's te danken aan de aglianico-druif. Die wordt

Aglianico del Vulture, Basilicata

TRESTELLE

et len

ondergrond van de uitgedoofde Monte Vultura. Een

DRI

lem vol mineralen dus. Dat alles geeft deze wijn

Her

1416

Intense, donkere robijnkleur, complex:

soepele tannines.

primaire aroma's van pe kersen en pruimen.

Smaken van gestoofde

oten en

ndcarpaccio en de rode Tre Stelle, dat is dus een

chocolade. Een licht kruldige afwerking.

prachtig primair huwelijk

sssessenneseneene nenne,

Primaire aroma S: aardbei, framboos, kers, citrusvruchten, perzik, groene paprika

44

esssnonnnensarsnnunese

©