Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>]

Al

|

1l

à

TR

kas

FEESTMENU 1

mi

AA



ge

|

|

Cremeux van foie gras met

pe u

appel en Bastognekoekje

30 min + koelen: 2 u

is

u

4 personen

à

er

Ant

80 g eendenlever

1 el kandijsuiker

25 ml porto

1 Bastognekoekje

100 ml Boni

1 kl Spar granaat-

culinaire room

g gelatine

enkele blaadjes kervel

aider

Spar ongezouten boter

ms

unsere

EEE

1

Laat de gelatine weken in koud w.

2

PL

Breng de room aan de kook. len van het vuur

7

en laat de eendenlever al roerend smelten in

e W,

mn >

3

Verwarm ee kort in een klein koi

tje

in de micro;

If.

"

4

Knijp de gelatine goed uit en laat al roerend

BR

u eet

ee

smelten in de warme

5

Roer BIS door de room. kruid met

7

6. een de linge over reine Be en laat

min. 2 u opstijven in de koe

7.

Snij de appel met schil in bidden van

0,

cm

pen

8

Verhit wat boter in een pan

=

9

Stoof % van de appelblokjes

4

10. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren,

VE

à

an het vuur en roer de ongebakker

8

Ti

Iblokjes er:

E

S,

11. Verkruimel het Bastognekoekje

\

N

12. Werk de glaasjes af met appelblokjes

kruim van een Bastognekoekje en

granaatappelpitjes. Versier met

B

|

een blaadje ker:

jr

Wen

2

LS

3

x

L

Le

4

vi

ssessnnnes

seonssnenone

voor,

châ

le =

tt

veus Fr:

* flor

e Te fruitexpressie

ARTS

jee

. a zoete toets en lange a:

afdro

(28)

y