Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>]
Al
|
1l
à
TR
kas
FEESTMENU 1
mi
AA
jé
ge
|
|
Cremeux van foie gras met
pe u
appel en Bastognekoekje
30 min + koelen: 2 u
is
u
4 personen
à
er
Ant
80 g eendenlever
1 el kandijsuiker
25 ml porto
1 Bastognekoekje
100 ml Boni
1 kl Spar granaat-
culinaire room
g gelatine
enkele blaadjes kervel
aider
Spar ongezouten boter
ms
unsere
EEE
1
Laat de gelatine weken in koud w.
2
PL
Breng de room aan de kook. len van het vuur
7
en laat de eendenlever al roerend smelten in
e W,
mn >
3
Verwarm ee kort in een klein koi
tje
in de micro;
If.
"
4
Knijp de gelatine goed uit en laat al roerend
BR
u eet
ee
smelten in de warme
5
Roer BIS door de room. kruid met
7
6. een de linge over reine Be en laat
min. 2 u opstijven in de koe
7.
Snij de appel met schil in bidden van
0,
cm
pen
8
Verhit wat boter in een pan
=
9
Stoof % van de appelblokjes
4
10. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren,
VE
à
an het vuur en roer de ongebakker
8
Ti
Iblokjes er:
E
S,
11. Verkruimel het Bastognekoekje
\
N
12. Werk de glaasjes af met appelblokjes
kruim van een Bastognekoekje en
granaatappelpitjes. Versier met
B
|
een blaadje ker:
jr
Wen
2
LS
3
x
L
Le
4
vi
ssessnnnes
seonssnenone
voor,
châ
le =
tt
veus Fr:
* flor
e Te fruitexpressie
ARTS
jee
. a zoete toets en lange a:
afdro
(28)
y