Spar - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LU
CR
Er
4}
*
À;
ld
Mo Es
LL.
La
cosoosesee
:
ie LeFort (8,8%)
tzoete aanzet
TE
toetsen van appel
intense finale van citrus
LEFORT
LE
Opgevulde pompoen
met rISOLLO
|
T
m
granen, pecorino en ricotta «7
m
oh
4 personen e 40 min
TA
VW
2 butternutpompoenen
€
1 zakje Ebly tarwe
Ve
>
Boni olijfoli
1 zakje bulgur
4
rl
3 el Spar pompoenpitten
5
zr
bieslook
Lel par eneen
N
LA
À
=
vullin
100gp
F5
8
2 bladeren boerenk ol
2 sjalotten
1dl witte wijn
+ 4 dl groentebouillon
a.
1
a m de oven voor op
Laat volledig uitkoken.
Voeg een klein deel van de
N
bouillon toe en laat uitstoven
er de ruime bovenkant van
de butternuts en verwijder
8
Herhaal dit tot alle bouillon
&
alle pit
Is opgenomen en de granen
borde © >
w
Besprenkel de onderste kant
zacht zijn
pi
rijkelijk met olijfolie. Kruid
Werk af met de goijbessen en
" hasselback? 897 Ze
met peper en
versneden boeren
|
>
Leg met de gesneden kant
10
Rasp net voor het serveren
VOT RR
op een bakplaat. Steek in de
de pecorino en meng door
voorverwarmde oven tot de
de risotto. Kruid met zout en
houten lepels en snij
pompoenen halfzacht zijn
TUN UIN
vi
Vulling: pel de sjalot en
11
Vul de gegaarde pompoenen
snipper fijn. Stoof de sjalot-
n werk af met een lepeltje
snippers aan in wat olijfolie
ricotta en fijngesneden bies-
a
oeg de tarwe en bulgur toe
I
en blus met de witte wijn
(56)