Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+Je vindt ons op de
sociale netwerken
00006
index
+Schrijf je in op onze
newsletter op
Maak tijd voor jezelf,
dan zorgen wij voor
WWW.CARREFOUR.EU
je boodschappen.
DRANKEN
Kerstpunch.
28
Klassieke negroni.
21
Deel je heerlijke ideeën
6 @ @ B
Mocktail van gemberbier met passievrucht.
met de hashtag
Carrefour Carrefour Carrefour Carrefour
ares
HAPJES
#FOODACTER
Forelmousse met groenc appel.
se
WWW.CARREFOUR.EU
‘Gerookte eendenborstfilet en mangosalsa
Komkommerrolletjes met guacamole.
a
Kroepoek met viseitjesen pikante saus 77
Kwartelei met truffelmayonaise.
50
‘Oesters met wodka-emulsie, limoen en ct
‚per 28
Voedingsinformatie
Vragen over de producten van Carrefour?
‘Omeletrolletjes met pesto van walnoot en rucola … 24
Parmezaankrokantjes met avocadomousse en
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept
Heem contact op met de lantendiens ophet gratis
knapperige raliaanse ham.
=
5
de voedingswaarden en verklarende symbolen.
nummer 0800 910 1.
‘Thaise scampibrochettes met mango-pindadip_ 27
‚Torentje van peperkoek,appelen foie gras 29
(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordtgedruktop
zeen
papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
VOORGERECHTEN
Recepten op basis van producten die geen
Bloody Mary oesters
u
GLUTEN-
De praducten voorgesteld in de advertenties
VRIJ
natuurlijke” gluten bevatten. Contraleer
‘Carpaccio van rode biet met fetaroom
niettemin de ingrediöntenlijstop de
en de publieportages zjn beschikbaar zolang
‘en notenerumble-
7
verpakking
hetassortiment word aangeboden.
Halve kreeft met witbier en verse kruiden 41
Krokante sint jakobsvruchten in tempura.
Alle prijzen vermeld in itmagazine zn indicatief
‘met misosaus.
a
Recept op bass van producten die geen
finclsief Recupe en gedi allen in België bij
Mousse van gravlax-zalm met mascarpone
ZONDER
natuurlijke melk” bevatten. Controleer
Hypermariten Carefour en de supermarkten
en dite
10
DIERLIJKE
®
niettemin de ingrediöntenlijstop de
Pannacottamet geitenkansen paddenstoelen 7
ma
Carrefour marketen express, tot 3 december 200.
5
verpakking
Onder voorbehoud van drukfouten.
‘Witloofvelouté met grijze garnalen.
HOOFDGERECHTEN
Recepten die geen dierlijk vlees bevatten
Miet voedingsproducten (accesoires, games,
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
cultuur, mode zijn verkrijgbaar in de meeste
Dorade met kruiden en sinaasappel. gegrilde
VEGGIE ©
Hypermariten Carrefour Zolang de voorraad strekt.
‘venkel en hasselback-aardappelen.
2
opde verpalking.
Everzwijnragout in deegkorstje
#7
Gevulde butternut met pecannotensaus
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
Gevulde kalkoenrollade met portosaus.
3
nutriscore
Een schaal van 5 Heuren die voedingsmiddelen
voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Zeef
Hypermariden Carefour en de sypermarkten Carrefour
Kwartels met rozijnen, butternutkroketten,
Hasseert volgens hun voedingswaarde,
spruiten en veenbessensaus
GEE
van de gezondste in donkergroen (A),
market en buurtwinkes express. Zolang
Mechelse koekoek met kastanjevulling
ot producen die je beter beperkt gebruikt
de vooraad strekt.
CG ee en ernsrsugg
in rood ()
3%
Rundsvlees Wellington.
‚Tarboten schelpjesin papillot
7
Zalm in sesamkorstje,parelcouscous
metkruiden en paprikacoulis.
43
CARREFOUR FOOD MAGAZINE existe aussi en français
BIJGERECHTEN
Demandez-le en magasin ou sur
‚CARREFOUI
‘Aardappeltorenties
6
‘Salade van geroosterde pompoen met
granaatappelen gekaramelliseerde pecannoten… 6
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een ugave van Carrefour Belgium « Verantwoordelike uitgever RPR Brussel
DESSERTS
0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour
‘Gepocheerde peer met mascarponeroom,
door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/3088 laurent baert@carreour com « Een realisatie van
speculooscrumble en chocoladesaus.
Propaganda.be in samenwerking met BeContent.be « Creatief team Liesbeth Van Wassenhaven, Karen Vandenbossche «
Kerstboom-brownies.
Projectteam Lila Guetat « Redactie Hilde Detisschop, Es De Noyer, Chloë Saey, Patricia Van Bat! + Nagelezen door
Kerstkockjes
Isabelle Latour Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte, Peter Carael« Werkten mee aan dit nummer
Koekjesglazuur.
Mexandre Bibaut, Bram Debaenst, Louise De Brabandere, Dorothée Dubois, Diane Hendrikx, Sska Loraine, Sonja Peeters,
Linzer-koekjes.
EIIRE
Manan Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Atavia Benelux, drukkerij Guillaume
2018
‘Trifle met elementines.
7
Carrefour Food Magazine | feesten 2020 97