Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+Je vindt ons op de

sociale netwerken

00006

index

+Schrijf je in op onze

newsletter op

Maak tijd voor jezelf,

dan zorgen wij voor

WWW.CARREFOUR.EU

je boodschappen.

DRANKEN

Kerstpunch.

28

Klassieke negroni.

21

Deel je heerlijke ideeën

6 @ @ B

Mocktail van gemberbier met passievrucht.

met de hashtag

Carrefour Carrefour Carrefour Carrefour

ares

HAPJES

#FOODACTER

Forelmousse met groenc appel.

se

WWW.CARREFOUR.EU

‘Gerookte eendenborstfilet en mangosalsa

Komkommerrolletjes met guacamole.

a

Kroepoek met viseitjesen pikante saus 77

Kwartelei met truffelmayonaise.

50

‘Oesters met wodka-emulsie, limoen en ct

‚per 28

Voedingsinformatie

Vragen over de producten van Carrefour?

‘Omeletrolletjes met pesto van walnoot en rucola … 24

Parmezaankrokantjes met avocadomousse en

Om je beter te informeren, vind je naast elk recept

Heem contact op met de lantendiens ophet gratis

knapperige raliaanse ham.

=

5

de voedingswaarden en verklarende symbolen.

nummer 0800 910 1.

‘Thaise scampibrochettes met mango-pindadip_ 27

‚Torentje van peperkoek,appelen foie gras 29

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordtgedruktop

zeen

papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

VOORGERECHTEN

Recepten op basis van producten die geen

Bloody Mary oesters

u

GLUTEN-

De praducten voorgesteld in de advertenties

VRIJ

natuurlijke” gluten bevatten. Contraleer

‘Carpaccio van rode biet met fetaroom

niettemin de ingrediöntenlijstop de

en de publieportages zjn beschikbaar zolang

‘en notenerumble-

7

verpakking

hetassortiment word aangeboden.

Halve kreeft met witbier en verse kruiden 41

Krokante sint jakobsvruchten in tempura.

Alle prijzen vermeld in itmagazine zn indicatief

‘met misosaus.

a

Recept op bass van producten die geen

finclsief Recupe en gedi allen in België bij

Mousse van gravlax-zalm met mascarpone

ZONDER

natuurlijke melk” bevatten. Controleer

Hypermariten Carefour en de supermarkten

en dite

10

DIERLIJKE

®

niettemin de ingrediöntenlijstop de

Pannacottamet geitenkansen paddenstoelen 7

ma

Carrefour marketen express, tot 3 december 200.

5

verpakking

Onder voorbehoud van drukfouten.

‘Witloofvelouté met grijze garnalen.

HOOFDGERECHTEN

Recepten die geen dierlijk vlees bevatten

Miet voedingsproducten (accesoires, games,

Controleer niettemin de ingrediëntenlijst

cultuur, mode zijn verkrijgbaar in de meeste

Dorade met kruiden en sinaasappel. gegrilde

VEGGIE ©

Hypermariten Carrefour Zolang de voorraad strekt.

‘venkel en hasselback-aardappelen.

2

opde verpalking.

Everzwijnragout in deegkorstje

#7

Gevulde butternut met pecannotensaus

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

Gevulde kalkoenrollade met portosaus.

3

nutriscore

Een schaal van 5 Heuren die voedingsmiddelen

voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de

Zeef

Hypermariden Carefour en de sypermarkten Carrefour

Kwartels met rozijnen, butternutkroketten,

Hasseert volgens hun voedingswaarde,

spruiten en veenbessensaus

GEE

van de gezondste in donkergroen (A),

market en buurtwinkes express. Zolang

Mechelse koekoek met kastanjevulling

ot producen die je beter beperkt gebruikt

de vooraad strekt.

CG ee en ernsrsugg

in rood ()

3%

Rundsvlees Wellington.

‚Tarboten schelpjesin papillot

7

Zalm in sesamkorstje,parelcouscous

metkruiden en paprikacoulis.

43

CARREFOUR FOOD MAGAZINE existe aussi en français

BIJGERECHTEN

Demandez-le en magasin ou sur

‚CARREFOUI

‘Aardappeltorenties

6

‘Salade van geroosterde pompoen met

granaatappelen gekaramelliseerde pecannoten… 6

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een ugave van Carrefour Belgium « Verantwoordelike uitgever RPR Brussel

DESSERTS

0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour

‘Gepocheerde peer met mascarponeroom,

door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/3088 laurent baert@carreour com « Een realisatie van

speculooscrumble en chocoladesaus.

Propaganda.be in samenwerking met BeContent.be « Creatief team Liesbeth Van Wassenhaven, Karen Vandenbossche «

Kerstboom-brownies.

Projectteam Lila Guetat « Redactie Hilde Detisschop, Es De Noyer, Chloë Saey, Patricia Van Bat! + Nagelezen door

Kerstkockjes

Isabelle Latour Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte, Peter Carael« Werkten mee aan dit nummer

Koekjesglazuur.

Mexandre Bibaut, Bram Debaenst, Louise De Brabandere, Dorothée Dubois, Diane Hendrikx, Sska Loraine, Sonja Peeters,

Linzer-koekjes.

EIIRE

Manan Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Atavia Benelux, drukkerij Guillaume

2018

‘Trifle met elementines.

7

Carrefour Food Magazine | feesten 2020 97