Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 97


Hier is pagina 97 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Carrefour Folder 30.11.2020

Hier is pagina 97 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 97

+Je vindt ons op de sociale netwerken 00006 index +Schrijf je in op onze newsletter op Maak tijd voor jezelf, dan zorgen wij voor WWW.CARREFOUR.EU je boodschappen. DRANKEN Kerstpunch. 28 Klassieke negroni. 21 Deel je heerlijke ideeën 6 @ @ B Mocktail van gemberbier met passievrucht. met de hashtag Carrefour Carrefour Carrefour Carrefour ares HAPJES #FOODACTER Forelmousse met groenc appel. se WWW.CARREFOUR.EU ‘Gerookte eendenborstfilet en mangosalsa Komkommerrolletjes met guacamole. a Kroepoek met viseitjesen pikante saus 77 Kwartelei met truffelmayonaise. 50 ‘Oesters met wodka-emulsie, limoen en ct ‚per 28 Voedingsinformatie Vragen over de producten van Carrefour? ‘Omeletrolletjes met pesto van walnoot en rucola … 24 Parmezaankrokantjes met avocadomousse en Om je beter te informeren, vind je naast elk recept Heem contact op met de lantendiens ophet gratis knapperige raliaanse ham. = 5 de voedingswaarden en verklarende symbolen. nummer 0800 910 1. ‘Thaise scampibrochettes met mango-pindadip_ 27 ‚Torentje van peperkoek,appelen foie gras 29 (CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordtgedruktop zeen papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. VOORGERECHTEN Recepten op basis van producten die geen Bloody Mary oesters u GLUTEN- De praducten voorgesteld in de advertenties VRIJ natuurlijke” gluten bevatten. Contraleer ‘Carpaccio van rode biet met fetaroom niettemin de ingrediöntenlijstop de en de publieportages zjn beschikbaar zolang ‘en notenerumble- 7 verpakking hetassortiment word aangeboden. Halve kreeft met witbier en verse kruiden 41 Krokante sint jakobsvruchten in tempura. Alle prijzen vermeld in itmagazine zn indicatief ‘met misosaus. a Recept op bass van producten die geen finclsief Recupe en gedi allen in België bij Mousse van gravlax-zalm met mascarpone ZONDER natuurlijke melk” bevatten. Controleer Hypermariten Carefour en de supermarkten en dite 10 DIERLIJKE ® niettemin de ingrediöntenlijstop de Pannacottamet geitenkansen paddenstoelen 7 ma Carrefour marketen express, tot 3 december 200. 5 verpakking Onder voorbehoud van drukfouten. ‘Witloofvelouté met grijze garnalen. HOOFDGERECHTEN Recepten die geen dierlijk vlees bevatten Miet voedingsproducten (accesoires, games, Controleer niettemin de ingrediëntenlijst cultuur, mode zijn verkrijgbaar in de meeste Dorade met kruiden en sinaasappel. gegrilde VEGGIE © Hypermariten Carrefour Zolang de voorraad strekt. ‘venkel en hasselback-aardappelen. 2 opde verpalking. Everzwijnragout in deegkorstje #7 Gevulde butternut met pecannotensaus Alle voedingswaren en verzorgingsproducten Gevulde kalkoenrollade met portosaus. 3 nutriscore Een schaal van 5 Heuren die voedingsmiddelen voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de Zeef Hypermariden Carefour en de sypermarkten Carrefour Kwartels met rozijnen, butternutkroketten, Hasseert volgens hun voedingswaarde, spruiten en veenbessensaus GEE van de gezondste in donkergroen (A), market en buurtwinkes express. Zolang Mechelse koekoek met kastanjevulling ot producen die je beter beperkt gebruikt de vooraad strekt. CG ee en ernsrsugg in rood () 3% Rundsvlees Wellington. ‚Tarboten schelpjesin papillot 7 Zalm in sesamkorstje,parelcouscous metkruiden en paprikacoulis. 43 CARREFOUR FOOD MAGAZINE existe aussi en français BIJGERECHTEN Demandez-le en magasin ou sur ‚CARREFOUI ‘Aardappeltorenties 6 ‘Salade van geroosterde pompoen met granaatappelen gekaramelliseerde pecannoten… 6 COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een ugave van Carrefour Belgium « Verantwoordelike uitgever RPR Brussel DESSERTS 0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour ‘Gepocheerde peer met mascarponeroom, door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/3088 laurent baert@carreour com « Een realisatie van speculooscrumble en chocoladesaus. Propaganda.be in samenwerking met BeContent.be « Creatief team Liesbeth Van Wassenhaven, Karen Vandenbossche « Kerstboom-brownies. Projectteam Lila Guetat « Redactie Hilde Detisschop, Es De Noyer, Chloë Saey, Patricia Van Bat! + Nagelezen door Kerstkockjes Isabelle Latour Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte, Peter Carael« Werkten mee aan dit nummer Koekjesglazuur. Mexandre Bibaut, Bram Debaenst, Louise De Brabandere, Dorothée Dubois, Diane Hendrikx, Sska Loraine, Sonja Peeters, Linzer-koekjes. EIIRE Manan Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Atavia Benelux, drukkerij Guillaume 2018 ‘Trifle met elementines. 7 Carrefour Food Magazine | feesten 2020 97

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 97