Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kt
tu
KLEINE PRIJSJes | groots resultaat
LUS
© Rasp de zeste van 2 clementines.
bouw de trifle verder op met dezelfde
Makl
‘Schil de rest en snij ze in dunne, ronde
laagjes. Eindig met mascarponeroom.
schijven. Meng de mascarpone, de
goos CT
yoghurt en de suiker tot een smeuïge
© Bestrooide bovenkant van de trifle
500 9 mascarpone
room. Schep er de zeste onder.
met verkruimelde boudoirs, fijngehakte
ET Ned
walnoten en kaneelpoeder.
(2)
een
Zet minstens 1 uur i
I)
koelkast,
150 g suiker
Cor
se
CLS
Versier indien gewer
lu
LISTEN
3
kele
conne
OL
CEE
à
2 el gepelde wainoten
ke
kaneelpoeder
eneen laag
ponercom.
er een snuifje kaneel over en
DE
CONTIENT I
CHE
In
,47
Porn
di
-
da
1
uw
LE
Trifle
met clementine
ur
er
=
EL
4
’
|
LL
u
in
LE
——""
=
=
ue
#“Een dessert met
m UNE
Et
ei
=
iN ze
À
nr
TA
ines re veel? Sni
8
da
oweffect! Ook lekker
de pe!
| in dunne sch
dad
&.
ven op
CCE CE + LUN
"
S met rode IT TH
Ca)
fect om je tritle te gar
_
Es
€ cocktail
om een gi Pad
Lo pimbe
EN
Carrefour Food Magazine | feesten 2020
EN
2h
Pe