Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kt

tu

KLEINE PRIJSJes | groots resultaat

LUS

© Rasp de zeste van 2 clementines.

bouw de trifle verder op met dezelfde

Makl

‘Schil de rest en snij ze in dunne, ronde

laagjes. Eindig met mascarponeroom.

schijven. Meng de mascarpone, de

goos CT

yoghurt en de suiker tot een smeuïge

© Bestrooide bovenkant van de trifle

500 9 mascarpone

room. Schep er de zeste onder.

met verkruimelde boudoirs, fijngehakte

ET Ned

walnoten en kaneelpoeder.

(2)

een

Zet minstens 1 uur i

I)

koelkast,

150 g suiker

Cor

se

CLS

Versier indien gewer

lu

LISTEN

3

kele

conne

OL

CEE

à

2 el gepelde wainoten

ke

kaneelpoeder

eneen laag

ponercom.

er een snuifje kaneel over en

DE

CONTIENT I

CHE

In

,47

Porn

di

-

da

1

uw

LE

Trifle

met clementine

ur

er

=

EL

4



|

LL

u

in

LE

——""

=

=

ue

#“Een dessert met

m UNE

Et

ei

=

iN ze

À

nr

TA

ines re veel? Sni

8

da

oweffect! Ook lekker

de pe!

| in dunne sch

dad

&.

ven op

CCE CE + LUN

"

S met rode IT TH

Ca)

fect om je tritle te gar

_

Es

€ cocktail

om een gi Pad

Lo pimbe

EN

Carrefour Food Magazine | feesten 2020

EN

2h

Pe