Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.

Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 41
KLEINE TIPS | STOOtSE verrassingen > NN warm a PPT wd [55 y| ng 2 Je Re Halve kreeft met N AA witbier en verse kruiden = 4 personen - Voorbereiding 20 min Bereiding 25 min - Makkelijk -€€ à % Alvisfond 2 flessen witbier 4 voorgekookte halve kreeften 1sjalet, fijngehakt 250 g koude boter + voor de bereiding a 400 mi room ed 4 handvol kervel, fijngehakt. 2el dragon, fijngehakt se pr 1el bladpeterselie fijngehakt zout, peper Krokante dine jelohevrucheen (D Warm in een grote kookpan op een in tempura met misosaus matig vuur de visfond op met 1 flesje 4 personen - Voorbereiding 20 min @) Giet net losgeklopte ef in een bord witbier. Leg er de halve kreeften een Bereiding 12 min - Makkelijk - €€ paar minuten in. en de panko in een tweede bord. Kruid de sintjakobsnootjes met zout en peper, 150 g zeekraal | 120 g enokd-champignons | haal ze door het ei en rol ze daama door @) taat in een andere kookpan wat boter smelten en fruit de sjalot. Giet er 4 minikomkommers | 150 g edamameboon- de panko. Bak ze 2 à 3 min per kantin het tweede flesje witbier bij en laat tot tjes! 1e, losgeklopt | 100 9 panko! 8 sintja- fiink hete olfole. de helft inkoken. Voeg de room toe en kobsnootjes met schelp | 1 handvol eetbare Verdeel de krokante sint-jakobsnoot- laat opnieuw tot de heft inkoken. Klop bloemen! olijfolie |zout, peper jes over de borden (eventueel in de lege er de koude boter in vlokjes onder VOOR DE MISOSAUS schelpen) en leg er zeekraal, edama- en kruid met zout en peper. Haal van 2 el misopasta | 2 el tahin 12 el mirin| sap van me en enok bi. Besprenkel met een het vuur en strooi er alle fijngehakte 4/2 citroen! 80 mi sojaroom scheutje misosaus en werk af met een kruiden bij (hou een beetje opzij voor de afwerking) paar rolletjes komkommer en wat eetbare bloemen. Serveer meteen. @ Meng alle ingrediënten voor de @) schik de halve kreeften op de misosaus tot een romige mengeling borden. Besprenkel met de saus en en zet opzij. Maak de zeekraal schoon strooi er de extra kruiden over. en blancheer 2 min in kokend water. Blancheer op dezelfde manier de enoki. Snij de komkommers met een dunschiller in dunne linten en rol die op. Stoom de edamame 5 min (ze moeten mals zijn), lao-mB|® PER PORTIE 744 KCAL! 65 VETTEN PER PORTIE 515 KCAL! 36 VETTEN 4,8 GKOOLHYDRATEN 3,96 SUKERS giet ze af en duw erop om de boontjes 316 KOOLIDRATEN 16.76 SUKERS O8 GES 31 GEMITEN eruit te halen. Kruid met zout. 56 VEZIS 30 GEMATTEN Carrefour Food Magazine | feesten 2020 41
Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 41