Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLEINE TIPS | STOOtSE verrassingen
>
NN
warm
a
PPT
wd
[55
y|
ng
2
Je
Re
Halve kreeft met
N
AA
witbier en verse
kruiden
=
4 personen - Voorbereiding 20 min
Bereiding 25 min - Makkelijk -€€
à
%
Alvisfond
2 flessen witbier
4 voorgekookte halve kreeften
1sjalet, fijngehakt
250 g koude boter + voor de bereiding
a
400 mi room
ed
4 handvol kervel, fijngehakt.
2el dragon, fijngehakt
se
pr
1el bladpeterselie fijngehakt
zout, peper
Krokante dine jelohevrucheen
(D Warm in een grote kookpan op een
in tempura met misosaus
matig vuur de visfond op met 1 flesje
4 personen - Voorbereiding 20 min
@) Giet net losgeklopte ef in een bord
witbier. Leg er de halve kreeften een
Bereiding 12 min - Makkelijk - €€
paar minuten in.
en de panko in een tweede bord. Kruid
de sintjakobsnootjes met zout en peper,
150 g zeekraal | 120 g enokd-champignons |
haal ze door het ei en rol ze daama door
@) taat in een andere kookpan wat
boter smelten en fruit de sjalot. Giet er
4 minikomkommers | 150 g edamameboon-
de panko. Bak ze 2 à 3 min per kantin
het tweede flesje witbier bij en laat tot
tjes! 1e, losgeklopt | 100 9 panko! 8 sintja-
fiink hete olfole.
de helft inkoken. Voeg de room toe en
kobsnootjes met schelp | 1 handvol eetbare
Verdeel de krokante sint-jakobsnoot-
laat opnieuw tot de heft inkoken. Klop
bloemen! olijfolie |zout, peper
jes over de borden (eventueel in de lege
er de koude boter in vlokjes onder
VOOR DE MISOSAUS
schelpen) en leg er zeekraal, edama-
en kruid met zout en peper. Haal van
2 el misopasta | 2 el tahin 12 el mirin| sap van
me en enok bi. Besprenkel met een
het vuur en strooi er alle fijngehakte
4/2 citroen! 80 mi sojaroom
scheutje misosaus en werk af met een
kruiden bij (hou een beetje opzij voor
de afwerking)
paar rolletjes komkommer en wat eetbare
bloemen. Serveer meteen.
@ Meng alle ingrediënten voor de
@) schik de halve kreeften op de
misosaus tot een romige mengeling
borden. Besprenkel met de saus en
en zet opzij. Maak de zeekraal schoon
strooi er de extra kruiden over.
en blancheer 2 min in kokend water.
Blancheer op dezelfde manier de enoki.
Snij de komkommers met een dunschiller
in dunne linten en rol die op. Stoom de
edamame 5 min (ze moeten mals zijn),
lao-mB|®
PER PORTIE 744 KCAL! 65 VETTEN
PER PORTIE 515 KCAL! 36 VETTEN
4,8 GKOOLHYDRATEN 3,96 SUKERS
giet ze af en duw erop om de boontjes
316 KOOLIDRATEN 16.76 SUKERS
O8 GES 31 GEMITEN
eruit te halen. Kruid met zout.
56 VEZIS 30 GEMATTEN
Carrefour Food Magazine | feesten 2020 41