Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KLEINE TIPS | STOOtSE verrassingen

>

NN

warm

a

PPT

wd

[55

y|

ng

2

Je

Re

Halve kreeft met

N

AA

witbier en verse

kruiden

=

4 personen - Voorbereiding 20 min

Bereiding 25 min - Makkelijk -€€

à

%

Alvisfond

2 flessen witbier

4 voorgekookte halve kreeften

1sjalet, fijngehakt

250 g koude boter + voor de bereiding

a

400 mi room

ed

4 handvol kervel, fijngehakt.

2el dragon, fijngehakt

se

pr

1el bladpeterselie fijngehakt

zout, peper

Krokante dine jelohevrucheen

(D Warm in een grote kookpan op een

in tempura met misosaus

matig vuur de visfond op met 1 flesje

4 personen - Voorbereiding 20 min

@) Giet net losgeklopte ef in een bord

witbier. Leg er de halve kreeften een

Bereiding 12 min - Makkelijk - €€

paar minuten in.

en de panko in een tweede bord. Kruid

de sintjakobsnootjes met zout en peper,

150 g zeekraal | 120 g enokd-champignons |

haal ze door het ei en rol ze daama door

@) taat in een andere kookpan wat

boter smelten en fruit de sjalot. Giet er

4 minikomkommers | 150 g edamameboon-

de panko. Bak ze 2 à 3 min per kantin

het tweede flesje witbier bij en laat tot

tjes! 1e, losgeklopt | 100 9 panko! 8 sintja-

fiink hete olfole.

de helft inkoken. Voeg de room toe en

kobsnootjes met schelp | 1 handvol eetbare

Verdeel de krokante sint-jakobsnoot-

laat opnieuw tot de heft inkoken. Klop

bloemen! olijfolie |zout, peper

jes over de borden (eventueel in de lege

er de koude boter in vlokjes onder

VOOR DE MISOSAUS

schelpen) en leg er zeekraal, edama-

en kruid met zout en peper. Haal van

2 el misopasta | 2 el tahin 12 el mirin| sap van

me en enok bi. Besprenkel met een

het vuur en strooi er alle fijngehakte

4/2 citroen! 80 mi sojaroom

scheutje misosaus en werk af met een

kruiden bij (hou een beetje opzij voor

de afwerking)

paar rolletjes komkommer en wat eetbare

bloemen. Serveer meteen.

@ Meng alle ingrediënten voor de

@) schik de halve kreeften op de

misosaus tot een romige mengeling

borden. Besprenkel met de saus en

en zet opzij. Maak de zeekraal schoon

strooi er de extra kruiden over.

en blancheer 2 min in kokend water.

Blancheer op dezelfde manier de enoki.

Snij de komkommers met een dunschiller

in dunne linten en rol die op. Stoom de

edamame 5 min (ze moeten mals zijn),

lao-mB|®

PER PORTIE 744 KCAL! 65 VETTEN

PER PORTIE 515 KCAL! 36 VETTEN

4,8 GKOOLHYDRATEN 3,96 SUKERS

giet ze af en duw erop om de boontjes

316 KOOLIDRATEN 16.76 SUKERS

O8 GES 31 GEMITEN

eruit te halen. Kruid met zout.

56 VEZIS 30 GEMATTEN

Carrefour Food Magazine | feesten 2020 41