Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Carrefour Folder 30.11.2020

Hier is pagina 36 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 36

s CA TE WETEN: PT Te Tal resultaa‘ +) & s de ideale a temp: eratuur in de ker! n 50°C. Gevulde butternut |} met pecannotensaus Rundsvlees Wellington 4 personen - Voorbereiding 50 min Bereiding 1u 50 min - Makkelijk -€ # 6 personen - Voorbereiding 4 u - Rust 4 nacht- Bereiding 55 min Vrij makkelijk -€€ 4 buttemut (ongeveer 1,5 kg) | 150 g voorgekookte kastanjes 1 dikke ui, fijngesnipperd | 100 g cranbeny 450 g wilde 4,5 kg filet mignon (ossenhaas) 2 el sterke mosterd 750 g kastanjechampignons paddenstoelen 2 teentjes knoflook, geperst | 1snuifje 2 sjalotten, fijngesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 3 takjes verse tijm | 12 sneetjes chilvlokken 400 g spinazie | olijfolie ‘zout, peper Parmaham | 2 porties bladerdeeg | 2 eidooiers, losgeklopt olijfolie | zout, peper VOOR DE SAUS 100 g pecannoten, geroosterd | {teentje knoflook | 20 g blad- EEN DAG VAN TEVOREN OP DE DAG ZELF peterselie 20 g basilicum zeste van 1 citroen +1 el citroensap QD Verit olfolie in een braadpan en (DKneed de twee porties blader- 1elkappertjes 150 mi olijfolie | zout, peper schroei het vlees op een hoog vuur deeg samen tot een geheel. Stuif rondom dicht. Kruid met zout en peper wat bloem op het werkvlak en rol het. (D) verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een en smeer het volledig in met de mos- deeg uit tot een dunne lap. Borstel bakplaat met bakpapier Snij de butternut in de lengte in terd. Dek af en laat afkoelen, daar lichtjes wat eidooier over. Verwil- tweeën en verwijder de pitten. Leg de helften met het der de plasticfolie van het rundsvlees snijvlak naar beneden op de bakplaat en rooster 40 à @) Hak de champignons fijn. Verhit een en rol dat strak in het bladerdeeg. 45 min in de oven. Laat afkoelen en schep er een deel van scheutje olijfolie in een braadpan op Snij overtollig deeg weg en borstel het vruchtvlees uit; laat 3 cm vruchtvlees bij de schil zitten. een matig vuur en fuit de sjalotten en eidooier over de volledige cilinder. de knoflook. Voeg de champignons en Verpak hem opnieuw hermetisch in @) Maak de vulling: hak de kastanjes grof Verhit op een de tijmblaadjes toe en laat nog 10 à 15, matig vuur een scheutje olie in een grote braadpan en fruit plasticfolie en laat minstens 1u rusten min bakken, tot het vocht van de cham- in de koelkast. de ui een paar minuten. Zet het vuur hoger, voeg een pignons volledig verdampt is. Kruid met scheutje olijfolie toe en meng de cranberry, de zouten peper en zet opzi (@) verwarm de oven voor op 220°C. paddenstoelen, de knoflook en de chiliokken onder de Bekleed een bakplaat met bakpa- ui. Laat op een hoog vuur een paar minuten bakken en @) Leg op het werkvlak 2 stroken pier. Verwijder de plasticfolie van het voeg dan de kastanjes toe. Kruid met zout en peper. plasticfolie die elkaar horizontaal een beetje overlappen. Leg er de sneden rundsvlees Wellington en borstel er een laatste keer eidooier over. Leg @) verhit Lel olijfolie in een grote pan en leg er de Parmaham dakpansgewijs op. Verdeel spinazie in. Zet gedurende 2 min het deksel op de pan, er het champignonmengsel gelijkmatig het vlees op de bakplaat en bak 20 verwijder dan het deksel en laat verder stoven zodat het min in de oven. Verlaag de oventem- over en leg er dan het rundsvlees op. vocht geleidelijk kan verdampen. Kruid met zout en peper. peratuur tot 200°C en bak nog 10 à Hou de plasticfolie strak vast en rol de 20 min (afhankelijk van de dikte van Vul de buttemuthelften met het kastanjemengsel en de ham en het champignonmengsel rond spinazie. Zet de twee helften terug op elkaar en knoop het rundsvlees tot een cilinder: Sluit de het vlees) stevig vast met keukentouw. Bak ongeveer 45 min in de uiteinden hermetisch af en laat 1 nacht. @) Als de korstte donker wordt, oven, op 170°C. Doe intussen alle ingrediënten voor de rusten in de koelkast. dek het vlees dan af met aluminium- saus in de blender en mix tot een smeuïge massa, Kruid folie, Haal het vlees na de baktijd uit met zout en peper en serveer bij de buttemut. de oven en laat het minstens 10 min rusten voor je het aansnijdt: Gebruik het vruchtvlees van de ©O® uitgeholde butternut PER PORTIE 797 KCAL 41 VETTEN PERPORTIE 595 KCAL 42G VETTEN voor een andere 306KOOLWYORATEN 18 GSUIKERS 8 KOOLAYORATEN 10 6 SUIKERS 37 GVEZELS 175 GENT 12GVEZES 8,8 MITTEN bereiding, zoals butternutpuree, 36 Carrefour Food Magazine | feesten 2020

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 36