Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLEINE PRIJSJes | SrOOLS resultaat
x
Gerookte eendenborstfilet en mangosalsa
Miniversie
@) Maak de salsa: schil en rasp de gem:
Marxiversie
4 lepels - Voorbereiding 15 min
ber. Verwijder de zaadjes uithet pepertje
4 personen
Makkelijk -€
en hak het wuchtvlees fin. Sripper de
koriander en de rode ui. Meng al deze
Maak van het recept een
1 cm gember 1/4 rood pepertje | een paar
ingrediënten met de mangoblokies.
carpaccio van gerookte
blaadjes verse koriander |1/4 rode ui |
eendenborstfilet. Schik op elk
Kruid met zout en peper en besprenkel
4/4 mango, geschild en in kleine blokjes |
met een scheutje olifoiie.
bord 6 à 8 sneetjes en versier
1el olijfolie |4 sneetjes gerookte eenden-
met wat mangosalsa (maak
borstfilet |zout, peper
@) Leg in elke hapjeslepel een stukje
daar een dubbele hoeveel.
gerookte eend en verwijder indien
heid van). Kruid met zout en
nodig het vetrandje.
peper en werk af met een
jac) D®
scheutje olijfolie.
PER PORTIE 65 KCAL 15,36 VETTEN
@ Nappeer met de salsa, werk af met
26 KODLHVDRATEN 1,3 SUIKERS 0,3 GVEZES
een korianderblaadje en serveer.
226 EUTTEN
LE
FE"
er
A
‘Je hebt weinig
es
ingrediënten
nodig, maar
à;
8
=
welvan .
c
CS
topkwaliteit” .
nu
#7
«.
+:
à
I
Verse mango,
#
Carrefour Bio
82 Carrefour Food Magazine | feesten 2020