Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KLEINE PRIJSJes | SrOOLS resultaat

x

Gerookte eendenborstfilet en mangosalsa

Miniversie

@) Maak de salsa: schil en rasp de gem:

Marxiversie

4 lepels - Voorbereiding 15 min

ber. Verwijder de zaadjes uithet pepertje

4 personen

Makkelijk -€

en hak het wuchtvlees fin. Sripper de

koriander en de rode ui. Meng al deze

Maak van het recept een

1 cm gember 1/4 rood pepertje | een paar

ingrediënten met de mangoblokies.

carpaccio van gerookte

blaadjes verse koriander |1/4 rode ui |

eendenborstfilet. Schik op elk

Kruid met zout en peper en besprenkel

4/4 mango, geschild en in kleine blokjes |

met een scheutje olifoiie.

bord 6 à 8 sneetjes en versier

1el olijfolie |4 sneetjes gerookte eenden-

met wat mangosalsa (maak

borstfilet |zout, peper

@) Leg in elke hapjeslepel een stukje

daar een dubbele hoeveel.

gerookte eend en verwijder indien

heid van). Kruid met zout en

nodig het vetrandje.

peper en werk af met een

jac) D®

scheutje olijfolie.

PER PORTIE 65 KCAL 15,36 VETTEN

@ Nappeer met de salsa, werk af met

26 KODLHVDRATEN 1,3 SUIKERS 0,3 GVEZES

een korianderblaadje en serveer.

226 EUTTEN

LE

FE"

er

A

‘Je hebt weinig

es

ingrediënten

nodig, maar

à;

8

=

welvan .

c

CS

topkwaliteit” .

nu

#7

«.

+:

à

I

Verse mango,

#

Carrefour Bio

82 Carrefour Food Magazine | feesten 2020