Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

1,483]

ul

t

See

Fl

re

LE

cotta Per

End

geitenkaas en

Eur

en

=

4 personen - Voorbereiding

LES Rust3u

=

Ar

|blaadjes gelatine 1300 mi room

VG1150 g geitenkaas | 1 snuifje

‘kaat | 45 g rucola | 3 el oljfolie | el cideraz

1.

B/sneden brood |1 teentje knoflook, fij

F

200 g paddenstoelen “Herfstmengeling” |

2 elsojasaus | zout, versgemalen zwarte

peper

© Laat de gelatine wekeilinieer

m

kommetje koud water, Breng

CEE TC

geitenkaas in en laat al roefend

ñ

Kruid met zout, peper en noöff

4

Kniip de gelatine uit en laat oplosst

L

roommengsel. Giet de mengeling in

a“

schaaltjes of glazen enzet minstens

Sn

-

N

de koelkast.

© Haal de panna cotta net voor het

serveren uit de koelkast. Leg de rucola in

een mengkom en breng op smaak met

olifolie, de azijn, zout en peper. Schep om

Sd

[en verdeel over de borden. Zet op elk bord

1.panna cotta. Sni, met behulp van een

Uitsteekvorm sterren uit het brood en bake

CL OT EST d

olijfolie. Leg de sterren op de rucola.

© verhit 1 et olijfolie op een hoog vuur in

een braadpan en bak de knoflook en de

CRC SCO TOUT CRETE

kruid met versgemalen zwarte peper.

Bs ekeren le sen

"

==

REN SE SS

a

re

Er

DU voorgerecht

PN

ES

ra

wc

:



2

NEN

LIER TG

LVV ek

wen

RK

ENT TT

kn

er

=