Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
1,483]
ul
t
See
Fl
re
LE
cotta Per
End
geitenkaas en
Eur
en
=
4 personen - Voorbereiding
LES Rust3u
=
Ar
|blaadjes gelatine 1300 mi room
VG1150 g geitenkaas | 1 snuifje
‘kaat | 45 g rucola | 3 el oljfolie | el cideraz
1.
B/sneden brood |1 teentje knoflook, fij
F
200 g paddenstoelen “Herfstmengeling” |
2 elsojasaus | zout, versgemalen zwarte
peper
© Laat de gelatine wekeilinieer
m
kommetje koud water, Breng
CEE TC
geitenkaas in en laat al roefend
ñ
Kruid met zout, peper en noöff
4
Kniip de gelatine uit en laat oplosst
L
roommengsel. Giet de mengeling in
a“
schaaltjes of glazen enzet minstens
Sn
-
N
de koelkast.
© Haal de panna cotta net voor het
serveren uit de koelkast. Leg de rucola in
een mengkom en breng op smaak met
olifolie, de azijn, zout en peper. Schep om
Sd
[en verdeel over de borden. Zet op elk bord
1.panna cotta. Sni, met behulp van een
Uitsteekvorm sterren uit het brood en bake
CL OT EST d
olijfolie. Leg de sterren op de rucola.
© verhit 1 et olijfolie op een hoog vuur in
een braadpan en bak de knoflook en de
CRC SCO TOUT CRETE
kruid met versgemalen zwarte peper.
Bs ekeren le sen
"
==
REN SE SS
a
re
Er
DU voorgerecht
PN
ES
ra
wc
:
cé
2
NEN
LIER TG
LVV ek
wen
RK
ENT TT
kn
er
=