Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Betoverende koekjes

Lekkernijen om samen met de kinderen te bakken,

..

IX

moo!

te pakken en klaar te leggen aan de schouw

voor de kerstman. Die zal ervan smullen!

me

W

je deze

“à



koekjes langer

xp

bewaren, versier

ze

an met

55,

"suikerparels

laats van

ee

Fi

bessen.

PP

5

Kh,

I

u

El

LR

ae

08)

‘KOL

KCAL) 20G VEEN)



F

VERS 137 GEHITEN

ATEN, 18 6 SUKERS |

Kerstboom-brownies

16 koekjes- Voorbereiding 30 min

@ verwarm de oven voor op 180°C.

@) Geet net deeg in de vorm en bak

Bereiding 30 min - Makkelijk -€

Beboter een springvorm van 20 om en

ongeveer 30 min in de oven. Laat volledig

bestuif met bloem. Laat de chocolade au

afkoelen voor je de taart uit de vorm haalt

180 g boter + voorde vorm! 1709

bain-marie smeken onder voortdurend

Snij in parten om “kerstbomen” te vormen.

bloem + 1el om de vorm te bestuiven

roeren met een houten lepel. Voeg de

1170 g zwarte chocolade | 200 9

boter toe en meng tot een gladde en

@) Klop de verse kaas op en giet er de

homogene massa. Haal van het vuur en

voedselkleurstof bij tot de gewenste kleur.

cassonade | 3eieren |1 el bakpoeder |

Vul een spuitzak met dit mengsel en teken

snuifje zout

laat lauw worden. Roer er de cassonade

onder. Voeg de eieren een voor een toe

met de kleinste opening een groene

VOOR DE VERSIERING

slinger op elke brownie. Versier de slinger

en wacht telkens tot het vorige ei voledig

metrode vruchten en bestrooi met

250 g verse kaas (of mascarpone)

is opgenomen in het deeg. Mengin een

| groene voedselkeurstof | {handvol

gekleurde giittersuker.

kom de bloem met het bakpoeder en

bosbessen en aalbessen! glittersuiker

snufje zout. Roer dit mengsel met een

spatel door de chocoladebereiding.

86 Carrefour Food Magazine | feesten 2020