Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Betoverende koekjes
Lekkernijen om samen met de kinderen te bakken,
..
IX
moo!
te pakken en klaar te leggen aan de schouw
voor de kerstman. Die zal ervan smullen!
me
W
je deze
“à
sé
koekjes langer
xp
bewaren, versier
ze
an met
55,
"suikerparels
laats van
ee
Fi
bessen.
PP
5
Kh,
I
u
El
LR
ae
08)
‘KOL
KCAL) 20G VEEN)
“
F
VERS 137 GEHITEN
ATEN, 18 6 SUKERS |
Kerstboom-brownies
16 koekjes- Voorbereiding 30 min
@ verwarm de oven voor op 180°C.
@) Geet net deeg in de vorm en bak
Bereiding 30 min - Makkelijk -€
Beboter een springvorm van 20 om en
ongeveer 30 min in de oven. Laat volledig
bestuif met bloem. Laat de chocolade au
afkoelen voor je de taart uit de vorm haalt
180 g boter + voorde vorm! 1709
bain-marie smeken onder voortdurend
Snij in parten om “kerstbomen” te vormen.
bloem + 1el om de vorm te bestuiven
roeren met een houten lepel. Voeg de
1170 g zwarte chocolade | 200 9
boter toe en meng tot een gladde en
@) Klop de verse kaas op en giet er de
homogene massa. Haal van het vuur en
voedselkleurstof bij tot de gewenste kleur.
cassonade | 3eieren |1 el bakpoeder |
Vul een spuitzak met dit mengsel en teken
snuifje zout
laat lauw worden. Roer er de cassonade
onder. Voeg de eieren een voor een toe
met de kleinste opening een groene
VOOR DE VERSIERING
slinger op elke brownie. Versier de slinger
en wacht telkens tot het vorige ei voledig
metrode vruchten en bestrooi met
250 g verse kaas (of mascarpone)
is opgenomen in het deeg. Mengin een
| groene voedselkeurstof | {handvol
gekleurde giittersuker.
kom de bloem met het bakpoeder en
bosbessen en aalbessen! glittersuiker
snufje zout. Roer dit mengsel met een
spatel door de chocoladebereiding.
86 Carrefour Food Magazine | feesten 2020