Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.

Hier is pagina 86 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 86
Betoverende koekjes Lekkernijen om samen met de kinderen te bakken, .. IX moo! te pakken en klaar te leggen aan de schouw voor de kerstman. Die zal ervan smullen! me W je deze “à sé koekjes langer xp bewaren, versier ze an met 55, "suikerparels laats van ee Fi bessen. PP 5 Kh, I u El LR ae 08) ‘KOL KCAL) 20G VEEN) “ F VERS 137 GEHITEN ATEN, 18 6 SUKERS | Kerstboom-brownies 16 koekjes- Voorbereiding 30 min @ verwarm de oven voor op 180°C. @) Geet net deeg in de vorm en bak Bereiding 30 min - Makkelijk -€ Beboter een springvorm van 20 om en ongeveer 30 min in de oven. Laat volledig bestuif met bloem. Laat de chocolade au afkoelen voor je de taart uit de vorm haalt 180 g boter + voorde vorm! 1709 bain-marie smeken onder voortdurend Snij in parten om “kerstbomen” te vormen. bloem + 1el om de vorm te bestuiven roeren met een houten lepel. Voeg de 1170 g zwarte chocolade | 200 9 boter toe en meng tot een gladde en @) Klop de verse kaas op en giet er de homogene massa. Haal van het vuur en voedselkleurstof bij tot de gewenste kleur. cassonade | 3eieren |1 el bakpoeder | Vul een spuitzak met dit mengsel en teken snuifje zout laat lauw worden. Roer er de cassonade onder. Voeg de eieren een voor een toe met de kleinste opening een groene VOOR DE VERSIERING slinger op elke brownie. Versier de slinger en wacht telkens tot het vorige ei voledig metrode vruchten en bestrooi met 250 g verse kaas (of mascarpone) is opgenomen in het deeg. Mengin een | groene voedselkeurstof | {handvol gekleurde giittersuker. kom de bloem met het bakpoeder en bosbessen en aalbessen! glittersuiker snufje zout. Roer dit mengsel met een spatel door de chocoladebereiding. 86 Carrefour Food Magazine | feesten 2020
Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 86