Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
en
Ne | groots succes
ee
+ Til deze ragout naar een 1
hoger niveau met een puree
van aardappelen en zoete
aardappelen en een appel- en
veenbessenchutney.
@
pus
ONZE pe
VIVIANE BIERNAUX, CATEGORY
+
he
MANAGER TRAITEUR VOOR
je,
CARREFOUR
er
a,
“Kiezen voor traiteur,
N
is kiezen voor plezier,
culinair genot,
eenvoud en troost?”
Mer
“Waarom kiezen voor de
optie traiteur? Omdat niet
iedereen de talenten heeft
van een chef-kok, maar we
D
As.
wel allemaaleen
ll
«
gesofisticeerd feestmaal
willen serveren. Omdat aan
tafel niet iedereen dezelfde
smaak heeft. De ene wil
ld
met bijpassende saus.
terwijl de andere droomt
van mals gevogelte. Dankzij
x
de “à la carte” formule kan
Torre de
iedereengenieten vaneen
{
gastronomisch voor- of
LE.
:
hoofdgerecht, gekozen zoals
6
op restaurant. De kaart is
2
”
bijzonder ruimen divers,
Nr
de gerechten gemaakt met
(en
ingrediënten vanhoge
Eendenborst,
kwaliteit, met porties voor
sinaasappelsaus &
een tot vier personen voor
pastinaakpuree,
Carrefour Traiteur
een gerecht of eenhele
maal
Je hoeft het
Party, voor 1 pers.,
5759,€9
‚gerecht enkel op te warmen
‘enop het bord te schikken.
(€ 15,65/kg)
De
Carrefour Food Magazine | feesten 2020 61