Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

en

Ne | groots succes

ee

+ Til deze ragout naar een 1

hoger niveau met een puree

van aardappelen en zoete

aardappelen en een appel- en

veenbessenchutney.

@

pus

ONZE pe

VIVIANE BIERNAUX, CATEGORY

+

he

MANAGER TRAITEUR VOOR

je,

CARREFOUR

er

a,

“Kiezen voor traiteur,

N

is kiezen voor plezier,

culinair genot,

eenvoud en troost?”

Mer

“Waarom kiezen voor de

optie traiteur? Omdat niet

iedereen de talenten heeft

van een chef-kok, maar we

D

As.

wel allemaaleen

ll

«

gesofisticeerd feestmaal

willen serveren. Omdat aan

tafel niet iedereen dezelfde

smaak heeft. De ene wil

ld

met bijpassende saus.

terwijl de andere droomt

van mals gevogelte. Dankzij

x

de “à la carte” formule kan

Torre de

iedereengenieten vaneen

{

gastronomisch voor- of

LE.

:

hoofdgerecht, gekozen zoals

6

op restaurant. De kaart is

2



bijzonder ruimen divers,

Nr

de gerechten gemaakt met

(en

ingrediënten vanhoge

Eendenborst,

kwaliteit, met porties voor

sinaasappelsaus &

een tot vier personen voor

pastinaakpuree,

Carrefour Traiteur

een gerecht of eenhele

maal

Je hoeft het

Party, voor 1 pers.,

5759,€9

‚gerecht enkel op te warmen

‘enop het bord te schikken.

(€ 15,65/kg)

De

Carrefour Food Magazine | feesten 2020 61