Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.

Hier is pagina 42 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 42
KLEINE TIPS | ZrOOLSE verrassingen Dorade met kruiden 7" en sinaasappel, ilde venkel en hasselback-aardappelen Hele vi als 4 personen - Voorbereiding 30 min Luce CE Bereiding 55 min - Makkelijk -€€ gerecht = 4 sinaasappelen |4 cm gember | 4 kleine, hele dorades | een paar takjes rozemarijn | een paar takjes tijm | 1bosje bladpeterselie | 600 g krielaardappelen | 2 venkelknollen |2 el suiker | 200 ml visfond | 1 chi- M lipoeder | boter | olijfolie |zout, fleur de sel, peper DER odig de „pre „p kan (D verwarm de oven voor op 180°C. Sni 2 sinaas- EC IE re appelen mét hun schil in dunne schijven. Snij ook PAPA CENT de gember in dunne schifjes. Spoel de dorades onder koud water en dep ze droog. Kruid ze CET 0 iszet! RS binnenin en aan de buitenkant met zouten peper en vul de buikholte op met rozemarijn, ijm, de helft van de peterselie, de schijven sinaasappelen de gember. Sluit de vissen met keukentouw en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan met hete olijfolie. Leg de vissen in een ovenschaal en zet ze 20 min in de oven, Maak intussen de hasselback-aardappelen: “2 \ ; maak in de breedte om de 4 mm opperviakkige sneetjes in de aardappelen. Schik ze in een ovenschaal en besprenkel ze met olifolie. Kruid = met fleur de sel en peper en zet in de oven ar Pd 3 À De tot de aardappelen volledig gaar zijn. Maak de Ei venkelknollen schoon, snij ze in grove stukken en 4 5 leg ze in een braadpan. Kruid met zout en peper, zet Ene besprenkel met een scheutje olifolie en laat bakken tot ze goudbruin kleuren en beetgaar zin # Le @) Pers een sinaasappel uit Pel de resterende sinaasappel en snij de partjes tussen de vliesjes it, Snj de schil van 1/2 sinaasappel in dunne N reepjes. Laat een kontje boter smeken in een pan en leger de reepjes sinaasappelschil in. Bestrooi met de suiker en laat karameliseren. a Blus met de visfond en giet er het sinaasappelsap Sla je hengel LE bi. Laat1 min doorkoken. Schep de sinaasap- uitin onze u inspirerende pelschillen uit de pan en laat de saus inkoken, visgerechten 1 AS Leg er de partjes sinaasapel in en warm ze een op El, ss carrefoureu paar minuten op. Bestrooi dan met het chilipoe- ‚N MIJ der. Frituur de rest van de peterselie in de hete ole. Server de dorade met de gegrilde venkel, de hasselback-aardappelen en de sinaasappel saus. Versier met gefiituurde peterselie. toes) s ook lekver (OOLHYDRATEN 24 GSUIKERS ORTIE 581 KCAL| 246 VETTEN C Dir recept i itre Vis: 76 WZELS 146 GENITIEN met an ere wi beljauw.. lotte, tong, Ka A2 Carrefour Food Magazine | feesten 2020
Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 42