Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLEINE TIPS | ZrOOLSE verrassingen
Dorade met kruiden
7"
en sinaasappel,
ilde venkel en
hasselback-aardappelen
Hele vi
als
4 personen - Voorbereiding 30 min
Luce
CE
Bereiding 55 min - Makkelijk -€€
gerecht
=
4 sinaasappelen |4 cm gember | 4 kleine, hele dorades
| een paar takjes rozemarijn | een paar takjes tijm |
1bosje bladpeterselie | 600 g krielaardappelen |
2 venkelknollen |2 el suiker | 200 ml visfond | 1 chi-
M
lipoeder | boter | olijfolie |zout, fleur de sel, peper
DER
odig
de
„pre
„p
kan
(D verwarm de oven voor op 180°C. Sni 2 sinaas-
EC
IE re
appelen mét hun schil in dunne schijven. Snij ook
PAPA
CENT
de gember in dunne schifjes. Spoel de dorades
onder koud water en dep ze droog. Kruid ze
CET 0
iszet!
RS
binnenin en aan de buitenkant met zouten peper
en vul de buikholte op met rozemarijn, ijm, de helft
van de peterselie, de schijven sinaasappelen de
gember. Sluit de vissen met keukentouw en bak
ze aan beide kanten goudbruin in een pan met
hete olijfolie. Leg de vissen in een ovenschaal en
zet ze 20 min in de oven,
Maak intussen de hasselback-aardappelen:
“2
\ ;
maak in de breedte om de 4 mm opperviakkige
sneetjes in de aardappelen. Schik ze in een
ovenschaal en besprenkel ze met olifolie. Kruid
=
met fleur de sel en peper en zet in de oven
ar
Pd
3
À
De
tot de aardappelen volledig gaar zijn. Maak de
Ei
venkelknollen schoon, snij ze in grove stukken en
4
5
leg ze in een braadpan. Kruid met zout en peper,
zet
Ene
besprenkel met een scheutje olifolie en laat
bakken tot ze goudbruin kleuren en beetgaar zin
#
Le
@) Pers een sinaasappel uit Pel de resterende
sinaasappel en snij de partjes tussen de vliesjes
it, Snj de schil van 1/2 sinaasappel in dunne
N
reepjes. Laat een kontje boter smeken in een
pan en leger de reepjes sinaasappelschil in.
Bestrooi met de suiker en laat karameliseren.
a
Blus met de visfond en giet er het sinaasappelsap
Sla je hengel
LE
bi. Laat1 min doorkoken. Schep de sinaasap-
uitin onze
u
inspirerende
pelschillen uit de pan en laat de saus inkoken,
visgerechten
1
AS
Leg er de partjes sinaasapel in en warm ze een
op
El,
ss
carrefoureu
paar minuten op. Bestrooi dan met het chilipoe-
‚N MIJ
der. Frituur de rest van de peterselie in de hete
ole. Server de dorade met de gegrilde venkel,
de hasselback-aardappelen en de sinaasappel
saus. Versier met gefiituurde peterselie.
toes)
s ook lekver
(OOLHYDRATEN 24 GSUIKERS
ORTIE 581 KCAL| 246 VETTEN
C Dir recept i
itre Vis:
76 WZELS 146 GENITIEN
met an
ere wi
beljauw..
lotte, tong, Ka
A2 Carrefour Food Magazine | feesten 2020