Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KLEINE TIPS | ZrOOLSE verrassingen

Dorade met kruiden

7"

en sinaasappel,

ilde venkel en

hasselback-aardappelen

Hele vi

als

4 personen - Voorbereiding 30 min

Luce

CE

Bereiding 55 min - Makkelijk -€€

gerecht

=

4 sinaasappelen |4 cm gember | 4 kleine, hele dorades

| een paar takjes rozemarijn | een paar takjes tijm |

1bosje bladpeterselie | 600 g krielaardappelen |

2 venkelknollen |2 el suiker | 200 ml visfond | 1 chi-

M

lipoeder | boter | olijfolie |zout, fleur de sel, peper

DER

odig

de

„pre

„p

kan

(D verwarm de oven voor op 180°C. Sni 2 sinaas-

EC

IE re

appelen mét hun schil in dunne schijven. Snij ook

PAPA

CENT

de gember in dunne schifjes. Spoel de dorades

onder koud water en dep ze droog. Kruid ze

CET 0

iszet!

RS

binnenin en aan de buitenkant met zouten peper

en vul de buikholte op met rozemarijn, ijm, de helft

van de peterselie, de schijven sinaasappelen de

gember. Sluit de vissen met keukentouw en bak

ze aan beide kanten goudbruin in een pan met

hete olijfolie. Leg de vissen in een ovenschaal en

zet ze 20 min in de oven,

Maak intussen de hasselback-aardappelen:

“2

\ ;

maak in de breedte om de 4 mm opperviakkige

sneetjes in de aardappelen. Schik ze in een

ovenschaal en besprenkel ze met olifolie. Kruid

=

met fleur de sel en peper en zet in de oven

ar

Pd

3

À

De

tot de aardappelen volledig gaar zijn. Maak de

Ei

venkelknollen schoon, snij ze in grove stukken en

4

5

leg ze in een braadpan. Kruid met zout en peper,

zet

Ene

besprenkel met een scheutje olifolie en laat

bakken tot ze goudbruin kleuren en beetgaar zin

#

Le

@) Pers een sinaasappel uit Pel de resterende

sinaasappel en snij de partjes tussen de vliesjes

it, Snj de schil van 1/2 sinaasappel in dunne

N

reepjes. Laat een kontje boter smeken in een

pan en leger de reepjes sinaasappelschil in.

Bestrooi met de suiker en laat karameliseren.

a

Blus met de visfond en giet er het sinaasappelsap

Sla je hengel

LE

bi. Laat1 min doorkoken. Schep de sinaasap-

uitin onze

u

inspirerende

pelschillen uit de pan en laat de saus inkoken,

visgerechten

1

AS

Leg er de partjes sinaasapel in en warm ze een

op

El,

ss

carrefoureu

paar minuten op. Bestrooi dan met het chilipoe-

‚N MIJ

der. Frituur de rest van de peterselie in de hete

ole. Server de dorade met de gegrilde venkel,

de hasselback-aardappelen en de sinaasappel

saus. Versier met gefiituurde peterselie.

toes)

s ook lekver

(OOLHYDRATEN 24 GSUIKERS

ORTIE 581 KCAL| 246 VETTEN

C Dir recept i

itre Vis:

76 WZELS 146 GENITIEN

met an

ere wi

beljauw..

lotte, tong, Ka

A2 Carrefour Food Magazine | feesten 2020