Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Salade van geroos-
terde pompoen met
granaatappelen
gekaramelliseerde
pecannoten
jz
4 personen - Voorbereiding 45 min
AS
Bereiding 35 min - Makkelijk- €
1kdeine pompoen, in dunne sneden |
3 el ofjfolie | 1el honing| 1takge versetiim |1
‘ paprikapoeder |1 tl cayennepeper 4 teen-
FE
oJ
tjes knoflook | 1 krop eikenbladsla | de pitten.
Po
van 1granaatappel | zout, peper
+
LT Te ET
40 g boter 1 el honing |1 el bruine suiker |
m
m
Fe
1 snuifje kaneelpoeder | 100 g pecannoten
ET
fl
hl
VOORDE VINAIGRETTE
A sjalot, fijngesnipperd | 3 el olijfolie |
if
Aelhoning |2el citroensap
‚© Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en
Fr
Li
es Dt
Besprenkel met olijfolie en honing, strooi
he
sy
erde tim over en kruid met paprika-
poeder, cayennepeper en zout. Leg de!
teentjes knoflook ongepeld tussen de’
sneden pompoen en zet 30 min in
de oven.
ö [2
<
© gereid nu de pecannoten: laat de
B
boter met de honing op een laag vuur
N=
‚smelten in een braadpan. Strooi er de
entjes
bruine suiker en de kaneel in en voeg de
pecannoten toe. Meng goed, kruid met.
© Snüde aardappelen, de zoete
wat zout en laat afkoelen.
8 ne
aardappel en de uien in schijfjes van
NE: AN nek AK
® Maak de vinaigrette: meng in een
PIE IT ND ON Le
Lu Re RL CLO
tijm, zout en peper.
Wenen A eN
ie
ES
gekonfijte knoflook uit de oven bij de
@ Verwarm de oven voor op 180°C.
*
rode uien, gepeld
vinaigrette. Verdeel wat bladeren sia
Maak in de kuiltjes van een muffinvorm
CMT ere a RRT
$
torentjes met afwisselend een schifje
EL SER IHRER BEE)
tijmblaadjes |
aardappel, zoete aardappel en ui. Steek
met de vinaigrette en strooi er de
CAL CETTE ONE
Plukie lar A
Neh een CNT ES
BODE
(OT BIS)
Cal
® gak 30 min inde CA en serveer
LE
DTe
ER EE
PER PORTIE 567 KCAL 136 GVETIENI
u
PRATT
d Maga:
m
ei
A1