Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Salade van geroos-

terde pompoen met

granaatappelen

gekaramelliseerde

pecannoten

jz

4 personen - Voorbereiding 45 min

AS

Bereiding 35 min - Makkelijk- €

1kdeine pompoen, in dunne sneden |

3 el ofjfolie | 1el honing| 1takge versetiim |1

‘ paprikapoeder |1 tl cayennepeper 4 teen-

FE

oJ

tjes knoflook | 1 krop eikenbladsla | de pitten.

Po

van 1granaatappel | zout, peper

+

LT Te ET

40 g boter 1 el honing |1 el bruine suiker |

m

m

Fe

1 snuifje kaneelpoeder | 100 g pecannoten

ET

fl

hl

VOORDE VINAIGRETTE

A sjalot, fijngesnipperd | 3 el olijfolie |

if

Aelhoning |2el citroensap

‚© Verwarm de oven voor op 180°C.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en

Fr

Li

es Dt

Besprenkel met olijfolie en honing, strooi

he

sy

erde tim over en kruid met paprika-

poeder, cayennepeper en zout. Leg de!

teentjes knoflook ongepeld tussen de’

sneden pompoen en zet 30 min in

de oven.

ö [2

<

© gereid nu de pecannoten: laat de

B

boter met de honing op een laag vuur

N=

‚smelten in een braadpan. Strooi er de

entjes

bruine suiker en de kaneel in en voeg de

pecannoten toe. Meng goed, kruid met.

© Snüde aardappelen, de zoete

wat zout en laat afkoelen.

8 ne

aardappel en de uien in schijfjes van

NE: AN nek AK

® Maak de vinaigrette: meng in een

PIE IT ND ON Le

Lu Re RL CLO

tijm, zout en peper.

Wenen A eN

ie

ES

gekonfijte knoflook uit de oven bij de

@ Verwarm de oven voor op 180°C.

*

rode uien, gepeld

vinaigrette. Verdeel wat bladeren sia

Maak in de kuiltjes van een muffinvorm

CMT ere a RRT

$

torentjes met afwisselend een schifje

EL SER IHRER BEE)

tijmblaadjes |

aardappel, zoete aardappel en ui. Steek

met de vinaigrette en strooi er de

CAL CETTE ONE

Plukie lar A

Neh een CNT ES

BODE

(OT BIS)

Cal

® gak 30 min inde CA en serveer

LE

DTe

ER EE

PER PORTIE 567 KCAL 136 GVETIENI

u

PRATT

d Maga:

m

ei

A1