Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.

Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 16
Salade van geroos- terde pompoen met granaatappelen gekaramelliseerde pecannoten jz 4 personen - Voorbereiding 45 min AS Bereiding 35 min - Makkelijk- € 1kdeine pompoen, in dunne sneden | 3 el ofjfolie | 1el honing| 1takge versetiim |1 ‘ paprikapoeder |1 tl cayennepeper 4 teen- FE oJ tjes knoflook | 1 krop eikenbladsla | de pitten. Po van 1granaatappel | zout, peper + LT Te ET 40 g boter 1 el honing |1 el bruine suiker | m m Fe 1 snuifje kaneelpoeder | 100 g pecannoten ET fl hl VOORDE VINAIGRETTE A sjalot, fijngesnipperd | 3 el olijfolie | if Aelhoning |2el citroensap ‚© Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en Fr Li es Dt Besprenkel met olijfolie en honing, strooi he sy erde tim over en kruid met paprika- poeder, cayennepeper en zout. Leg de! teentjes knoflook ongepeld tussen de’ sneden pompoen en zet 30 min in de oven. ö [2 < © gereid nu de pecannoten: laat de B boter met de honing op een laag vuur N= ‚smelten in een braadpan. Strooi er de entjes bruine suiker en de kaneel in en voeg de pecannoten toe. Meng goed, kruid met. © Snüde aardappelen, de zoete wat zout en laat afkoelen. 8 ne aardappel en de uien in schijfjes van NE: AN nek AK ® Maak de vinaigrette: meng in een PIE IT ND ON Le Lu Re RL CLO tijm, zout en peper. Wenen A eN ie ES gekonfijte knoflook uit de oven bij de @ Verwarm de oven voor op 180°C. * rode uien, gepeld vinaigrette. Verdeel wat bladeren sia Maak in de kuiltjes van een muffinvorm CMT ere a RRT $ torentjes met afwisselend een schifje EL SER IHRER BEE) tijmblaadjes | aardappel, zoete aardappel en ui. Steek met de vinaigrette en strooi er de CAL CETTE ONE Plukie lar A Neh een CNT ES BODE (OT BIS) Cal ® gak 30 min inde CA en serveer LE DTe ER EE PER PORTIE 567 KCAL 136 GVETIENI u PRATT d Maga: m ei A1
Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 16