Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
—
Lu
Ê
PRUSJI
ES
| | groots resultaat
€
F5
u
:
4
ne
Ri
Carpaccio van rode
1
biet met fetaroom
&
ER
Fr
en notencrumble
À
Er
y
Arts:
4 personen - Voorbereiding 20 min
Lit
Bereiding 2 u - Makkelijk -€
hi:
4 rode bieten! 4 el gepelde walnoten! V2 bosje
Fi
bladpeterselie |150 gfeta 50 volle na-
tuuryoghurt 4 el olijfolie 1 el ciderazijn | zout,
%
versgemalen peper
A
id
@® verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie.
Was de bieten en leg ze in hun geheel op
El
,
de bakplaat. Besprenkel met oljfolie, kruid
met zout en peper en plooi de folie over de
bieten. Rooster ongeveer 2 u in de oven.
we,
® Hakintussenin de blender de noten
grof met de peterselie tot de textuur van
LE,
crumble. Mix de feta glad met de yoghurt
en kruid met zout en peper.
@) Haal de bieten uit de oven, snij de
Le
uiteinden weg en schil de bieten
voorzichtig. Snij ze met een scherp mes in
carpaccio en schik die flinterdunne
ke
En
sneetjes op de borden. Garneer met de
A
fetaroom en de notencrumble en strooi er
peterselieblaadjes over. Kruid met peper,
besprenkel met een scheutje olijfolie en
met ciderazijn. Klaar!
«0: © ©
PER PORTIE 253 KCAL! 19 G VETTEN
116 KOOLWDRITEN! 67 GSUKERS
396 VEIELS 177 GEMITTEN
mo
an
ft
A
Super
N
inspirerende
Ki
veggie
se
Gepelde walnoten,
menu's
er
Carrefour Bio,
E
“+
op
KN
carrefoureu
Kd
ALJ
re
A
k
el
fearrefour Food Magazine | feesten 2020 73