Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pe

a

LE

EE

Gepocheerde

4

5

B

{4

peer In een

PR

N

N

asje van

2

chocolade?

N

Hl

DA

2

u

en

Onweer-

Hi

eend

staanbaar!

ms

pe

SPECULOOS

VAN BIJ ONS EN

BIOCHOCOLADE

A

“De Belgen”, dat zijn

typische gerechten van

A

ambachtelijke producenten

van bij ons, zoals deze zalige

speculoos met volle boter.

Tot jolijt van lekkerbekken!

Gepocheerde peer met mascarponeroom,

Carrefour heeft chocola-

speculooscrumble en chocoladesaus

debonen van biologische

teelt geselecteerd om aan

deze chocolade zi

intense

4 personen - Voorbereiding 40 min

Verwarm de oven voor op

Bereiding 35 min - Makkelijk - €

180°C. Maak de koekjescrumble:

smaak te geven. Hetis

een uitzonderlijk smeuïge

kneed in een schaaltje alle

4 kdeine peren | 400 ml witte wijn | 250 ml

ingrediënten met je vingers tot de

chocolade met een vleugje

water | sap van V2 citroen 170 g suiker |

textuur van zandkorrels. Bekleed

bloemenaroma. Ideaal voor

kaneelstokje | 1 vanillestokje, gespleten

een bakplaat met bakpapier, strooi

al je zelfgemaakte desserts.

11 steranijs! 150 g donkere chocolade |

er het mengsel over uit en bak

50 ml melk

10 min in de oven Maak intussen de

VOOR DE CRUMBLE

mascarponeroom: klop de room

4 speculoosjes De Belgen, verkruimeld 150 g

stijf, schep er de mascarpone onder

koude boter | 50 g bloem 140 g fijngehakte

en klop kort op. Voeg de honing

toe en meng tot een goed

B.

am

pistaches | 50 g suiker 1 snuifje zout

romige massa.

en

VOOR DE MASCARPONEROOM

ze

@) Laat de chocolade met de melk

tart

023

425 mi room | 50 g mascarpone |

smelten in de microgolfoven. Laat

40 mi honing

W

ej

de peren uitlekken. Schep een

beetje van het kookvocht van de

Bi

@schil de peren maar laat er de

peren bij de gesmolten chocolade

steeltjes aan. Breng in een kookpan

en meng goed. Schep op elk bord

‘Speculoos met boter,

De Belgen, Carrefour,

de wijn, het water, het citroensap, de

een bodempje van mascarpo-

225 9, € 2,35 (€ 10,44/kg).

suiker, de kaneel, het vanillestokje en

neroom. Zet er een peer rechtop

de steranijs aan de kook. Leg er de

op en bestrooi met de crumble.

Dessertchocolade 52% cacao,

Carrefour Bio,

peren in en laat 25 min pocheren op

Nappeer met chocoladesaus en

200 g, € 2,35 (€ 1175/kg).

een laag vuur

serveer meteen,

18 Carrefour Food Magazine | feesten 2020