Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Carrefour Folder 30.11.2020

Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 18

pe a LE EE Gepocheerde 4 5 B {4 peer In een PR N N asje van 2 chocolade? N Hl DA 2 u en Onweer- Hi eend staanbaar! ms pe SPECULOOS VAN BIJ ONS EN BIOCHOCOLADE A “De Belgen”, dat zijn typische gerechten van A ambachtelijke producenten van bij ons, zoals deze zalige speculoos met volle boter. Tot jolijt van lekkerbekken! Gepocheerde peer met mascarponeroom, Carrefour heeft chocola- speculooscrumble en chocoladesaus debonen van biologische teelt geselecteerd om aan deze chocolade zi intense 4 personen - Voorbereiding 40 min Verwarm de oven voor op Bereiding 35 min - Makkelijk - € 180°C. Maak de koekjescrumble: smaak te geven. Hetis een uitzonderlijk smeuïge kneed in een schaaltje alle 4 kdeine peren | 400 ml witte wijn | 250 ml ingrediënten met je vingers tot de chocolade met een vleugje water | sap van V2 citroen 170 g suiker | textuur van zandkorrels. Bekleed bloemenaroma. Ideaal voor kaneelstokje | 1 vanillestokje, gespleten een bakplaat met bakpapier, strooi al je zelfgemaakte desserts. 11 steranijs! 150 g donkere chocolade | er het mengsel over uit en bak 50 ml melk 10 min in de oven Maak intussen de VOOR DE CRUMBLE mascarponeroom: klop de room 4 speculoosjes De Belgen, verkruimeld 150 g stijf, schep er de mascarpone onder koude boter | 50 g bloem 140 g fijngehakte en klop kort op. Voeg de honing toe en meng tot een goed B. am pistaches | 50 g suiker 1 snuifje zout romige massa. en VOOR DE MASCARPONEROOM ze @) Laat de chocolade met de melk tart 023 425 mi room | 50 g mascarpone | smelten in de microgolfoven. Laat 40 mi honing W ej de peren uitlekken. Schep een beetje van het kookvocht van de Bi @schil de peren maar laat er de peren bij de gesmolten chocolade steeltjes aan. Breng in een kookpan en meng goed. Schep op elk bord ‘Speculoos met boter, De Belgen, Carrefour, de wijn, het water, het citroensap, de een bodempje van mascarpo- 225 9, € 2,35 (€ 10,44/kg). suiker, de kaneel, het vanillestokje en neroom. Zet er een peer rechtop de steranijs aan de kook. Leg er de op en bestrooi met de crumble. Dessertchocolade 52% cacao, Carrefour Bio, peren in en laat 25 min pocheren op Nappeer met chocoladesaus en 200 g, € 2,35 (€ 1175/kg). een laag vuur serveer meteen, 18 Carrefour Food Magazine | feesten 2020

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 18