Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pe
a
LE
EE
Gepocheerde
4
5
B
{4
peer In een
PR
N
N
asje van
2
chocolade?
N
Hl
DA
2
u
en
Onweer-
Hi
eend
staanbaar!
ms
pe
SPECULOOS
VAN BIJ ONS EN
BIOCHOCOLADE
A
“De Belgen”, dat zijn
typische gerechten van
A
ambachtelijke producenten
van bij ons, zoals deze zalige
speculoos met volle boter.
Tot jolijt van lekkerbekken!
Gepocheerde peer met mascarponeroom,
Carrefour heeft chocola-
speculooscrumble en chocoladesaus
debonen van biologische
teelt geselecteerd om aan
deze chocolade zi
intense
4 personen - Voorbereiding 40 min
Verwarm de oven voor op
Bereiding 35 min - Makkelijk - €
180°C. Maak de koekjescrumble:
smaak te geven. Hetis
een uitzonderlijk smeuïge
kneed in een schaaltje alle
4 kdeine peren | 400 ml witte wijn | 250 ml
ingrediënten met je vingers tot de
chocolade met een vleugje
water | sap van V2 citroen 170 g suiker |
textuur van zandkorrels. Bekleed
bloemenaroma. Ideaal voor
kaneelstokje | 1 vanillestokje, gespleten
een bakplaat met bakpapier, strooi
al je zelfgemaakte desserts.
11 steranijs! 150 g donkere chocolade |
er het mengsel over uit en bak
50 ml melk
10 min in de oven Maak intussen de
VOOR DE CRUMBLE
mascarponeroom: klop de room
4 speculoosjes De Belgen, verkruimeld 150 g
stijf, schep er de mascarpone onder
koude boter | 50 g bloem 140 g fijngehakte
en klop kort op. Voeg de honing
toe en meng tot een goed
B.
am
pistaches | 50 g suiker 1 snuifje zout
romige massa.
en
VOOR DE MASCARPONEROOM
ze
@) Laat de chocolade met de melk
tart
023
425 mi room | 50 g mascarpone |
smelten in de microgolfoven. Laat
40 mi honing
W
ej
de peren uitlekken. Schep een
beetje van het kookvocht van de
Bi
@schil de peren maar laat er de
peren bij de gesmolten chocolade
steeltjes aan. Breng in een kookpan
en meng goed. Schep op elk bord
‘Speculoos met boter,
De Belgen, Carrefour,
de wijn, het water, het citroensap, de
een bodempje van mascarpo-
225 9, € 2,35 (€ 10,44/kg).
suiker, de kaneel, het vanillestokje en
neroom. Zet er een peer rechtop
de steranijs aan de kook. Leg er de
op en bestrooi met de crumble.
Dessertchocolade 52% cacao,
Carrefour Bio,
peren in en laat 25 min pocheren op
Nappeer met chocoladesaus en
200 g, € 2,35 (€ 1175/kg).
een laag vuur
serveer meteen,
18 Carrefour Food Magazine | feesten 2020