Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LS

+

AL

ONZE EXPERT

7

L

ff

GILBERT VANDERLINDEN,

ke

CATEGORY MANAGER VERSE VIS

E

a

2

4

VOOR CARREFOUR

.

ze

>

“Vis past zich gemakkelijk

aan alle mogelijke feestelijke

en

FR

bereidingen aan!”

“Voor mij mag vis altijd op het feestmenu.

en

Het is een gezond product dat makkelijk.

te bereiden is, altijd geraffineerd en

simpelweg heerlijk! En omdat wij ons

Le

4

a

inzetten voor het behoud vande

8

®

à

SL ol

Ock

su À

i

Lu

1

vissoorten is onze vis meestal afkomstig

%

uit de duurzame visvangst. Lotte,

bijvoorbeeld,is een vis met heel fijne

textuur, die je kan bereiden in de oven, in

Zalm in sesamkorstje, parelcouscous

de pan of in een stoommandje. Een vaste

met kruiden en paprikacoulis

waarde op een feestmenu. Vis uit de

oven.of gegrild, met een lekkere maar

4 personen - Voorbereiding 30 min

lichte saus waarvan de smaak niet die

Bereiding 25 min - Makkelijk - €€

@) Maak de coulis: mix alle ingrediënten,

breng op smaak met zout en peper en ver-

van de vis zelf mag overheersen. Hoe

eenvoudiger, hoe lekkerder!”

warm op een heel laag vuur. Kruid de zalm:

500 g groene asperges | 250 g parelcouscous

flets met zout en peper, rol ze door het

11 handvolkervel + extra voor de afwerking |

eiwit en dan door de sesamzaadjes. Verhit

DORADE KWALITEITSKETEN

CARREFOUR

handvol munt | {handvol peterselie |4 zalm-

de olifolie in een pan met antiaanbakdaag

fletszonder vel|1eiwit, losgeklopt |50 g sesam-

en bak de zalm op een laag vuur, 24 3 min

Onze dorade of goudbrasem is gecontro-

zaadjes |2 lente-uien, fijngehakt | 1schaaltje

per kant: de vis moet binnenin rosé blijven.

leerd gekweekt in de Middellandse Zee

Kiemen van rodebiet | olijfolie | zout, peper

en krijgt voer zonder GGO's (<0,9%). Hij is

@) Hak de onderste helften van de

traceerbaar vanaf het eitje tot in het winkel-

VOOR DE PAPRIKACOULIS

asperges fijn. Meng ze met de couscous

rek en groeit op met respect voor zijn

gegrilde rode paprika (bokaal) 11 teentjeknof-

en voeg de lente-ui en de kruidensaus

natuurlijke groeicyclus en voor het milieu.

look, fijngehakt 30 ml rodewijnazijn |

toe. Schep voorzichtig om. Verdeel de

Zel bruine suiker

parelcouscous over de borden en leg er

telkens een zalmfilet op. Verdeel daarover

a

CD Blancheer de asperges beetgaar in

de aspergepunten en besprenkel met

licht gezouten kokend water. Laat ze uitlek-

paprikacoulis. Versier met kiemen en,

en

ken en snij ze in tweeën. Leg de bovenste

plukjes kervel

)

helften opzij. Kook de parelcouscous

volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Mixin de keukenrobot langzaam de verse

(Ge ©



Kruiden met een scheutje olifolie, zout en

PER PORTIE 825 KOL (46 VETTEN

36 KOOLKDRATEN 109 GSUKERS

peper. Zet opzij

136 WEZELSI86 EMTEN

Dorade, Kwaliteitsketen Carrefour.

Carrefour Food Magazine | feesten 2020 43