Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LS
+
AL
ONZE EXPERT
7
L
ff
GILBERT VANDERLINDEN,
ke
CATEGORY MANAGER VERSE VIS
E
a
2
4
VOOR CARREFOUR
.
ze
>
“Vis past zich gemakkelijk
aan alle mogelijke feestelijke
en
FR
bereidingen aan!”
“Voor mij mag vis altijd op het feestmenu.
en
Het is een gezond product dat makkelijk.
te bereiden is, altijd geraffineerd en
simpelweg heerlijk! En omdat wij ons
Le
4
a
inzetten voor het behoud vande
8
®
à
SL ol
Ock
su À
i
Lu
1
vissoorten is onze vis meestal afkomstig
%
uit de duurzame visvangst. Lotte,
bijvoorbeeld,is een vis met heel fijne
textuur, die je kan bereiden in de oven, in
Zalm in sesamkorstje, parelcouscous
de pan of in een stoommandje. Een vaste
met kruiden en paprikacoulis
waarde op een feestmenu. Vis uit de
oven.of gegrild, met een lekkere maar
4 personen - Voorbereiding 30 min
lichte saus waarvan de smaak niet die
Bereiding 25 min - Makkelijk - €€
@) Maak de coulis: mix alle ingrediënten,
breng op smaak met zout en peper en ver-
van de vis zelf mag overheersen. Hoe
eenvoudiger, hoe lekkerder!”
warm op een heel laag vuur. Kruid de zalm:
500 g groene asperges | 250 g parelcouscous
flets met zout en peper, rol ze door het
11 handvolkervel + extra voor de afwerking |
eiwit en dan door de sesamzaadjes. Verhit
DORADE KWALITEITSKETEN
CARREFOUR
handvol munt | {handvol peterselie |4 zalm-
de olifolie in een pan met antiaanbakdaag
fletszonder vel|1eiwit, losgeklopt |50 g sesam-
en bak de zalm op een laag vuur, 24 3 min
Onze dorade of goudbrasem is gecontro-
zaadjes |2 lente-uien, fijngehakt | 1schaaltje
per kant: de vis moet binnenin rosé blijven.
leerd gekweekt in de Middellandse Zee
Kiemen van rodebiet | olijfolie | zout, peper
en krijgt voer zonder GGO's (<0,9%). Hij is
@) Hak de onderste helften van de
traceerbaar vanaf het eitje tot in het winkel-
VOOR DE PAPRIKACOULIS
asperges fijn. Meng ze met de couscous
rek en groeit op met respect voor zijn
gegrilde rode paprika (bokaal) 11 teentjeknof-
en voeg de lente-ui en de kruidensaus
natuurlijke groeicyclus en voor het milieu.
look, fijngehakt 30 ml rodewijnazijn |
toe. Schep voorzichtig om. Verdeel de
Zel bruine suiker
parelcouscous over de borden en leg er
telkens een zalmfilet op. Verdeel daarover
a
CD Blancheer de asperges beetgaar in
de aspergepunten en besprenkel met
licht gezouten kokend water. Laat ze uitlek-
paprikacoulis. Versier met kiemen en,
en
ken en snij ze in tweeën. Leg de bovenste
plukjes kervel
)
helften opzij. Kook de parelcouscous
volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Mixin de keukenrobot langzaam de verse
(Ge ©
—
Kruiden met een scheutje olifolie, zout en
PER PORTIE 825 KOL (46 VETTEN
36 KOOLKDRATEN 109 GSUKERS
peper. Zet opzij
136 WEZELSI86 EMTEN
Dorade, Kwaliteitsketen Carrefour.
Carrefour Food Magazine | feesten 2020 43