Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.

Hier is pagina 43 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 43
LS + AL ONZE EXPERT 7 L ff GILBERT VANDERLINDEN, ke CATEGORY MANAGER VERSE VIS E a 2 4 VOOR CARREFOUR . ze > “Vis past zich gemakkelijk aan alle mogelijke feestelijke en FR bereidingen aan!” “Voor mij mag vis altijd op het feestmenu. en Het is een gezond product dat makkelijk. te bereiden is, altijd geraffineerd en simpelweg heerlijk! En omdat wij ons Le 4 a inzetten voor het behoud vande 8 ® à SL ol Ock su À i Lu 1 vissoorten is onze vis meestal afkomstig % uit de duurzame visvangst. Lotte, bijvoorbeeld,is een vis met heel fijne textuur, die je kan bereiden in de oven, in Zalm in sesamkorstje, parelcouscous de pan of in een stoommandje. Een vaste met kruiden en paprikacoulis waarde op een feestmenu. Vis uit de oven.of gegrild, met een lekkere maar 4 personen - Voorbereiding 30 min lichte saus waarvan de smaak niet die Bereiding 25 min - Makkelijk - €€ @) Maak de coulis: mix alle ingrediënten, breng op smaak met zout en peper en ver- van de vis zelf mag overheersen. Hoe eenvoudiger, hoe lekkerder!” warm op een heel laag vuur. Kruid de zalm: 500 g groene asperges | 250 g parelcouscous flets met zout en peper, rol ze door het 11 handvolkervel + extra voor de afwerking | eiwit en dan door de sesamzaadjes. Verhit DORADE KWALITEITSKETEN CARREFOUR handvol munt | {handvol peterselie |4 zalm- de olifolie in een pan met antiaanbakdaag fletszonder vel|1eiwit, losgeklopt |50 g sesam- en bak de zalm op een laag vuur, 24 3 min Onze dorade of goudbrasem is gecontro- zaadjes |2 lente-uien, fijngehakt | 1schaaltje per kant: de vis moet binnenin rosé blijven. leerd gekweekt in de Middellandse Zee Kiemen van rodebiet | olijfolie | zout, peper en krijgt voer zonder GGO's (<0,9%). Hij is @) Hak de onderste helften van de traceerbaar vanaf het eitje tot in het winkel- VOOR DE PAPRIKACOULIS asperges fijn. Meng ze met de couscous rek en groeit op met respect voor zijn gegrilde rode paprika (bokaal) 11 teentjeknof- en voeg de lente-ui en de kruidensaus natuurlijke groeicyclus en voor het milieu. look, fijngehakt 30 ml rodewijnazijn | toe. Schep voorzichtig om. Verdeel de Zel bruine suiker parelcouscous over de borden en leg er telkens een zalmfilet op. Verdeel daarover a CD Blancheer de asperges beetgaar in de aspergepunten en besprenkel met licht gezouten kokend water. Laat ze uitlek- paprikacoulis. Versier met kiemen en, en ken en snij ze in tweeën. Leg de bovenste plukjes kervel ) helften opzij. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Mixin de keukenrobot langzaam de verse (Ge © — Kruiden met een scheutje olifolie, zout en PER PORTIE 825 KOL (46 VETTEN 36 KOOLKDRATEN 109 GSUKERS peper. Zet opzij 136 WEZELSI86 EMTEN Dorade, Kwaliteitsketen Carrefour. Carrefour Food Magazine | feesten 2020 43
Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 43