Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
La
—
|
CS
rt
Mousse van gravlax-zalm
met mascarpone en dille
_
"
N
Mousse van
gravlax-zalm
nt
met mascarpone
en dille
4 personen - Voorbereiding 25 min
Makkelijk -€€
1komkommer | 1 sjalot, fijngehakt | 150 g
mascarpone |sap en zeste van 1 citroen |
|
2 minikomkommers | 200 g gravlaxzalm |
ar
A
400 mi room | 3 takjes dille + extra voor de
Gravlax
specialit,
=Zalm is een Scandinavische
afwerking | 40 g viseitjes zout, peper
Van verse zalm
ie
gemarineerd werd in zout
@ snii de komkommer in heel kleine
met suiker en
ille,
blokjes en leg ze in een schaaltje.
Voeg de fijngehakte sjalot, 1/3 van de
mascarpone en de citroenzeste toe.
A
Kruid met peper en zout en meng. Snij
de minikomkommers met de mandoline
A
in dunne linten en rjg die op houten
prikkers.
@) poe de zalm, de rest van de
mascarpone, de room, het citroensap en
de dille in de keukenrobot. Kruid met.
Wu.
peper en zout en mix tot een gladde
massa. Vul er een spuitzak mee:
6
Wi
@) verdeel de blokjes komkommer
over 4 glaasjes. Spuit er de mousse op.
Schep er wat viseitjes op en schik de
a
Fe
spiesjes op de glaasjes. Werk af meteen
a
plulge dille
X
=
ds
ri
«\
&
Le
lem) ®
PERPORTIE 353 KCALI 3 GVETTEN
,66KOOLNYDRATEN 13,56 SUKERS |
AB GVEZELS 17 GEMNTIEN
en
10 Carrefg
PT
Magazine | feesten 2020