Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

La



|

CS

rt

Mousse van gravlax-zalm

met mascarpone en dille

_

"

N

Mousse van

gravlax-zalm

nt

met mascarpone

en dille

4 personen - Voorbereiding 25 min

Makkelijk -€€

1komkommer | 1 sjalot, fijngehakt | 150 g

mascarpone |sap en zeste van 1 citroen |

|

2 minikomkommers | 200 g gravlaxzalm |

ar

A

400 mi room | 3 takjes dille + extra voor de

Gravlax

specialit,

=Zalm is een Scandinavische

afwerking | 40 g viseitjes zout, peper

Van verse zalm

ie

gemarineerd werd in zout

@ snii de komkommer in heel kleine

met suiker en

ille,

blokjes en leg ze in een schaaltje.

Voeg de fijngehakte sjalot, 1/3 van de

mascarpone en de citroenzeste toe.

A

Kruid met peper en zout en meng. Snij

de minikomkommers met de mandoline

A

in dunne linten en rjg die op houten

prikkers.

@) poe de zalm, de rest van de

mascarpone, de room, het citroensap en

de dille in de keukenrobot. Kruid met.

Wu.

peper en zout en mix tot een gladde

massa. Vul er een spuitzak mee:

6

Wi

@) verdeel de blokjes komkommer

over 4 glaasjes. Spuit er de mousse op.

Schep er wat viseitjes op en schik de

a

Fe

spiesjes op de glaasjes. Werk af meteen

a

plulge dille

X

=

ds

ri

«\

&

Le

lem) ®

PERPORTIE 353 KCALI 3 GVETTEN

,66KOOLNYDRATEN 13,56 SUKERS |

AB GVEZELS 17 GEMNTIEN

en

10 Carrefg

PT

Magazine | feesten 2020