Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
X
Gevulde kalkoenrollade
—
rn
met portosaus
Chicen
6 personen - Voorbereiding 45 min
verrass®
Bereiding 50 min - Makkelijk - €
12 kg kalkoenfilet 1 klontje boter appel, geschild en in Keine
met Kerstmis
blokjes 75 g gepelde walnoten, grof gehakt 300 g oesterzwam-
men, fijngehakt 5 blaadjes salie, fijngehakt 50 g varkensworst
SAY
ES
40 9 gedroogde cranberrys ei |2 el paneermeel | ofjfolie | zout,
peper
niet alleen
@
VOOR DE PORTOSAUS
200 ml porto | 400 ml kippenbouillon | 100 ml room.
cadeautjes uit…
50 g koude boter, in vlokjes | zout, peper
@ Maak eerst de vulling: laat de boter smetten in een
braadpan en bak de appelblokjes en de walnoten 3 min
Voeg de oesterzwammen en de salie toe en laat 2 min
meebakken. Kruid met zout en peper. Haal het worstjes-
vlees uit het vel en meng het met het appel-notenmengsel.
Voeg vervolgens de cranbemy’s, het eî en het paneermeel
toe en kruid met zout en peper.
@) verwarm de oven voor op 180°C. Knip een aantal
eindjes keukentouw, lang genoeg om de rollade straks op,
te binden. Leg ze naast elkaar met 5 cm tussenruimte op
het werkvlak. Snij het gebraad horizontaal bijna door, zodat
je het als één grote lap kan openleggen. Leg het over de
eindjes keukentouw: Kruid met zout en peper en schep er
de vulling op. Rol op en knoop strak vast met het keuken-
touw. Besprenkel met olijfolie, kruid nog met zout en peper
en zet 35 min in de oven. Steek de laatste 5 min de grill aan
zodat de rollade een mooi goudbruin korstje krijgt.
®) Maak intussen de portosaus: breng de bouillon en de
porto samen aan de kook in een kookpan en laat tot de
helft inkoken. Voeg de room toe en laat een paar minuten
sudderen op een laag vuur. Klop er dan de koude boter
in vlokjes door tot een gladde saus ontstaat. Breng ze op
a
In
smaak met zout en peper. Haal het gebraad uit de oven,
verwijder de touwtjes en dien in sneden op met de saus.
1,7
ge
Een mals hart
Meer
overheerlijke
”
en
viees-
ue
5
Ei
gerechten
1)
Lu
LE
op
180)
en vonberry's
PER PORTIE 594 KCAL 31 VETTEN)
carrefoureu
146 KOLAYDRATEN 112 6 SUKERS
SCANMI
256 VERS 155 GENNTIEN
34 Carrefour Food Magazine | feesten 2020