Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

X

Gevulde kalkoenrollade



rn

met portosaus

Chicen

6 personen - Voorbereiding 45 min

verrass®

Bereiding 50 min - Makkelijk - €

12 kg kalkoenfilet 1 klontje boter appel, geschild en in Keine

met Kerstmis

blokjes 75 g gepelde walnoten, grof gehakt 300 g oesterzwam-

men, fijngehakt 5 blaadjes salie, fijngehakt 50 g varkensworst

SAY

ES

40 9 gedroogde cranberrys ei |2 el paneermeel | ofjfolie | zout,

peper

niet alleen

@

VOOR DE PORTOSAUS

200 ml porto | 400 ml kippenbouillon | 100 ml room.

cadeautjes uit…

50 g koude boter, in vlokjes | zout, peper

@ Maak eerst de vulling: laat de boter smetten in een

braadpan en bak de appelblokjes en de walnoten 3 min

Voeg de oesterzwammen en de salie toe en laat 2 min

meebakken. Kruid met zout en peper. Haal het worstjes-

vlees uit het vel en meng het met het appel-notenmengsel.

Voeg vervolgens de cranbemy’s, het eî en het paneermeel

toe en kruid met zout en peper.

@) verwarm de oven voor op 180°C. Knip een aantal

eindjes keukentouw, lang genoeg om de rollade straks op,

te binden. Leg ze naast elkaar met 5 cm tussenruimte op

het werkvlak. Snij het gebraad horizontaal bijna door, zodat

je het als één grote lap kan openleggen. Leg het over de

eindjes keukentouw: Kruid met zout en peper en schep er

de vulling op. Rol op en knoop strak vast met het keuken-

touw. Besprenkel met olijfolie, kruid nog met zout en peper

en zet 35 min in de oven. Steek de laatste 5 min de grill aan

zodat de rollade een mooi goudbruin korstje krijgt.

®) Maak intussen de portosaus: breng de bouillon en de

porto samen aan de kook in een kookpan en laat tot de

helft inkoken. Voeg de room toe en laat een paar minuten

sudderen op een laag vuur. Klop er dan de koude boter

in vlokjes door tot een gladde saus ontstaat. Breng ze op

a

In

smaak met zout en peper. Haal het gebraad uit de oven,

verwijder de touwtjes en dien in sneden op met de saus.

1,7

ge

Een mals hart

Meer

overheerlijke



en

viees-

ue

5

Ei

gerechten

1)

Lu

LE

op

180)

en vonberry's

PER PORTIE 594 KCAL 31 VETTEN)

carrefoureu

146 KOLAYDRATEN 112 6 SUKERS

SCANMI

256 VERS 155 GENNTIEN

34 Carrefour Food Magazine | feesten 2020