Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 15


Hier is pagina 15 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Carrefour Folder 30.11.2020

Hier is pagina 15 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 15

KLEINE DETAILS | grootse smaken Mechelse koekoek met kastanjevulling en cognacsaus 4 personen - Voorbereiding 30 min Bereiding 1u 10- Makkelijk -€ re Mechelse koekoek (14 kg) 1 rode ui, fijngehakt Asneden granenbrood, geroosterd en in blokjes gesneden ik 14 stengel selderij, fijngehakt 1 appel, geschild en in a Heine blokjes | 200 g voorgekookte kastanjes, grof gehakt Mel verse rozemarijn, fijngehakt | 1el verse tijm, alleen de blaadjes | 50 ml cognac + 2el voor de marinade! 4 el honing 1400 ml sinaasappelsap | 200 mi room 1 el bruine 5 hu roux| 1handvol roze peperbessen | boter | zout, peper < QD Maak eerst de vulling: doe de rode ui, de BREN bloldes brood, de selderij de appel, de kastanjes, me Fi de rozemarijn, de tijm, de cognac en 1 klontje boter a 7 in de kom van de mixer en mixtot een fjne massa. 1 Pr 7? Kruid met zout en peper. u @) verwarm de oven voor op 220°C. Maak de marinade: meng de honing met het sinaasappelsap en 2 el cognac. Kruid de binnenkant én buitenkant Om de simpelste groenten een stijlvolle van de Mechelse koekoek met zout en peper. Maak vanaf de nek heel voorzichtig het veltot beneden en originele toets te geven, volsta los door je vingers tussen vlees en vel te laten het ze te versnijden, bestrooien, dliden. Duw er vuling tussen en verdeel die stapelen en in de oven gelijkmatig over de borststukken en de bouten. Let te zerten/ ) erop dat je daarbij het vel niet beschadigt. Vul ook de buikholte op met de rest van de vulling. Bind de poten samen met keukentouw en sluit de opening ee ® onderaan met een houten spiesje. Leg de kip in een ovenschaal en borstel er de marinade over. Verdeel er boter in vlokjes rond en zet in de oven. Verlaag na 10 min de oventemperatuur tot 170°C en f | laat 1u braden. Bedruip geregeld met het braadvocht. > af @) Haal de Mechelse koekoek uit de oven en hou hem warm. Blus de ovenschaal met cognac, laat inkoken en schraap de aanbaksels los met een Ve spatel. Zeef de saus, giet ze in een kookpan en Fe 4 breng aan de kook. Laat de alcohol verdampen, > + N gieter de room bij en laat weer inkoken. Bind de saus met de bruine roux, breng op smaak met zout en peper en serveer in een sauspan bij de kip, die ! er je bestrooit met de peperbesssen N kacmm] PERPORTIE 942 KCAL 156 GVETTEN 06 KODLAYORAEN! 38 GSUKERS 6,56VERAS1 39 GEWITTEN

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 15