Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Carrefour Folder 30.11.2020

Hier is pagina 37 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 37

# # u _ FE PP N À À Y a Everzwijnragout in deegkorstje Tarbot en schelpjes 6 personen - Voorbereiding 45 min Simply Steai :een gamma Bereiding 2 u 30 min - Makkelijk - € in papillot productenuit de zee die je makkelijk opwarmt in de boter 1 kg ragout van jong everzwijn | 200 g gerookte 6 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 15 à 20 min - Makkelijk -€€ microgolfoven: kokkels, kreeft, en in dunne rondjes | 2 stengels selder spekblokjes ui, fijngesnipperd 3 wortelen, geschild boogjes tapijtschelpen,mosselen... el bloem 75 cl rode wijn | kruidentuitje (laurier, 300 gkerstomaten | 4el oljfolie | zeste van rozemarijn, tijm) 2 sneden peperkoek, grof verbrokkeld citroen 6 el zwarte oliven | 6 tl kappertjes 2teentjes knoflook, geperst | 6 tarbotfilets |300 g tel mosterd | zeste van 1/2 sinaasappel! 2 el zwarte- En bessengelei |1 portie bladerdeeg 1 eidooier, losgeklopt kokkels, gespoeld 12 el witte wijn zout, peper zout, peper (@ verwarm de oven voor op 200°C. ÿ — Laat een kontje boter smetten in een stoofpan Halveer de kerstomaten en meng ze Kreeft MSC, Kokkels MSC, en bak het vlees rondom bruin op een hoog vuur voorzichtig met de olijfolie, de citroenzeste, Simply Steam Simply Steam (indien nodig in verschilende porties). Kruid met de olijven, de kappertjes en de knoflook Carrefour. Carrefour. Kruid met zout en peper. zouten peper en schep het vlees uit de pan. Zet het vuur lager, voeg een extra klontje boter toe en @) Leg 6 grote vellen bakpapier op het bak de spekblokjes, de ui, de wortelen en de werkvlak. Leg in het midden van elk vel een selderij een paar minuten. Kruid met zout en peper. tarbotflet en leg er wat kokkels bij. Kruid met @) Leg het vlees terug in de pan, bestrooi metde zout en peper en schep wat van het tomatenmengsel op de vis bloem en giet er de rode wijn bij. Voeg het kruidentuiltje, de peperkoek, de mosterd, de DE PERFECTE WIJN sinaasappelzeste en de gelei toe. Laat 2 u stoven @) Piooi de randen van het bakpapier over de vis maar aat een kleine opening in het ‘Aroma's van braam- met het deksel schuin op de pan. Schep af en toe om en voeg indien nodig scheutjes water toe. midden. Giet in elke papillot 2 el witte win en bes en zwarte bes, sluit de papilotten door de uiteinden dichtte zacht en volumineus Breng verder op smaak. knopen met keukentouw, zodat de stoom in de mond met ®) verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de niet kan ontsnappen üjdens de bereiding. ronde en fijne tanni- ragout over individuele ovenschaalties en bedek Zet 15 à 20 min in de oven, afhankelijk vande nes, mooie fruitige dikte van de tarbotfilets, afdronk. elk schaaltje met een schijf bladerdeeg. Snij overtollig deeg weg en borstel eidooier over het Frankrijk, Bordeaux, Mouton deeg. Bak 15 à 20 min in de oven, tot de korst mooi Cadet, Rood goudbruin en krokant is ons SCHIP DRINK JE MET VERS ES Je wil een Eek woweffect in de keuken? f EBD) Hi Surf naar 5 ORTE 642 KCHL 27 GVETEN „PER PORTIE 209 KCAL! 11 VETTEN carrefoureu 3,56 EZELS 46 EMITTEN KOOLHIDRATEN 14 GSUKERS 3,26 SIKES EN SCAN MI Carrefouf Food Magazine | feesten 2020 37

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 37