Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
#
u
_
FE PP
N
À À
Y
a
Everzwijnragout
in deegkorstje
Tarbot en schelpjes
6 personen - Voorbereiding 45 min
Simply Steai
:een gamma
Bereiding 2 u 30 min - Makkelijk - €
in papillot
productenuit de zee die je
makkelijk opwarmt in de
boter 1 kg ragout van jong everzwijn | 200 g gerookte
6 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 15 à 20 min - Makkelijk -€€
microgolfoven: kokkels, kreeft,
en in dunne rondjes | 2 stengels selder
spekblokjes ui, fijngesnipperd 3 wortelen, geschild
boogjes
tapijtschelpen,mosselen...
el bloem 75 cl rode wijn | kruidentuitje (laurier,
300 gkerstomaten | 4el oljfolie | zeste van
rozemarijn, tijm) 2 sneden peperkoek, grof verbrokkeld
citroen 6 el zwarte oliven | 6 tl kappertjes
2teentjes knoflook, geperst | 6 tarbotfilets |300 g
tel mosterd | zeste van 1/2 sinaasappel! 2 el zwarte-
En
bessengelei |1 portie bladerdeeg 1 eidooier, losgeklopt
kokkels, gespoeld 12 el witte wijn zout, peper
zout, peper
(@ verwarm de oven voor op 200°C.
ÿ
—
Laat een kontje boter smetten in een stoofpan
Halveer de kerstomaten en meng ze
Kreeft MSC,
Kokkels MSC,
en bak het vlees rondom bruin op een hoog vuur
voorzichtig met de olijfolie, de citroenzeste,
Simply Steam
Simply Steam
(indien nodig in verschilende porties). Kruid met
de olijven, de kappertjes en de knoflook
Carrefour.
Carrefour.
Kruid met zout en peper.
zouten peper en schep het vlees uit de pan. Zet
het vuur lager, voeg een extra klontje boter toe en
@) Leg 6 grote vellen bakpapier op het
bak de spekblokjes, de ui, de wortelen en de
werkvlak. Leg in het midden van elk vel een
selderij een paar minuten. Kruid met zout en peper.
tarbotflet en leg er wat kokkels bij. Kruid met
@) Leg het vlees terug in de pan, bestrooi metde
zout en peper en schep wat van het
tomatenmengsel op de vis
bloem en giet er de rode wijn bij. Voeg het
kruidentuiltje, de peperkoek, de mosterd, de
DE PERFECTE WIJN
sinaasappelzeste en de gelei toe. Laat 2 u stoven
@) Piooi de randen van het bakpapier over
de vis maar aat een kleine opening in het
‘Aroma's van braam-
met het deksel schuin op de pan. Schep af en toe
om en voeg indien nodig scheutjes water toe.
midden. Giet in elke papillot 2 el witte win en
bes en zwarte bes,
sluit de papilotten door de uiteinden dichtte
zacht en volumineus
Breng verder op smaak.
knopen met keukentouw, zodat de stoom
in de mond met
®) verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de
niet kan ontsnappen üjdens de bereiding.
ronde en fijne tanni-
ragout over individuele ovenschaalties en bedek
Zet 15 à 20 min in de oven, afhankelijk vande
nes, mooie fruitige
dikte van de tarbotfilets,
afdronk.
elk schaaltje met een schijf bladerdeeg. Snij
overtollig deeg weg en borstel eidooier over het
Frankrijk,
Bordeaux, Mouton
deeg. Bak 15 à 20 min in de oven, tot de korst mooi
Cadet, Rood
goudbruin en krokant is
ons
SCHIP DRINK JE MET VERS
ES
Je wil een
Eek
woweffect in
de keuken?
f
EBD)
Hi
Surf naar
5
ORTE 642 KCHL 27 GVETEN
„PER PORTIE 209 KCAL! 11 VETTEN
carrefoureu
3,56 EZELS 46 EMITTEN
KOOLHIDRATEN 14 GSUKERS
3,26 SIKES
EN
SCAN MI
Carrefouf Food Magazine | feesten 2020 37