Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

#

u

_

FE PP

N

À À

Y

a

Everzwijnragout

in deegkorstje

Tarbot en schelpjes

6 personen - Voorbereiding 45 min

Simply Steai

:een gamma

Bereiding 2 u 30 min - Makkelijk - €

in papillot

productenuit de zee die je

makkelijk opwarmt in de

boter 1 kg ragout van jong everzwijn | 200 g gerookte

6 personen - Voorbereiding 10 min

Bereiding 15 à 20 min - Makkelijk -€€

microgolfoven: kokkels, kreeft,

en in dunne rondjes | 2 stengels selder

spekblokjes ui, fijngesnipperd 3 wortelen, geschild

boogjes

tapijtschelpen,mosselen...

el bloem 75 cl rode wijn | kruidentuitje (laurier,

300 gkerstomaten | 4el oljfolie | zeste van

rozemarijn, tijm) 2 sneden peperkoek, grof verbrokkeld

citroen 6 el zwarte oliven | 6 tl kappertjes

2teentjes knoflook, geperst | 6 tarbotfilets |300 g

tel mosterd | zeste van 1/2 sinaasappel! 2 el zwarte-

En

bessengelei |1 portie bladerdeeg 1 eidooier, losgeklopt

kokkels, gespoeld 12 el witte wijn zout, peper

zout, peper

(@ verwarm de oven voor op 200°C.

ÿ



Laat een kontje boter smetten in een stoofpan

Halveer de kerstomaten en meng ze

Kreeft MSC,

Kokkels MSC,

en bak het vlees rondom bruin op een hoog vuur

voorzichtig met de olijfolie, de citroenzeste,

Simply Steam

Simply Steam

(indien nodig in verschilende porties). Kruid met

de olijven, de kappertjes en de knoflook

Carrefour.

Carrefour.

Kruid met zout en peper.

zouten peper en schep het vlees uit de pan. Zet

het vuur lager, voeg een extra klontje boter toe en

@) Leg 6 grote vellen bakpapier op het

bak de spekblokjes, de ui, de wortelen en de

werkvlak. Leg in het midden van elk vel een

selderij een paar minuten. Kruid met zout en peper.

tarbotflet en leg er wat kokkels bij. Kruid met

@) Leg het vlees terug in de pan, bestrooi metde

zout en peper en schep wat van het

tomatenmengsel op de vis

bloem en giet er de rode wijn bij. Voeg het

kruidentuiltje, de peperkoek, de mosterd, de

DE PERFECTE WIJN

sinaasappelzeste en de gelei toe. Laat 2 u stoven

@) Piooi de randen van het bakpapier over

de vis maar aat een kleine opening in het

‘Aroma's van braam-

met het deksel schuin op de pan. Schep af en toe

om en voeg indien nodig scheutjes water toe.

midden. Giet in elke papillot 2 el witte win en

bes en zwarte bes,

sluit de papilotten door de uiteinden dichtte

zacht en volumineus

Breng verder op smaak.

knopen met keukentouw, zodat de stoom

in de mond met

®) verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de

niet kan ontsnappen üjdens de bereiding.

ronde en fijne tanni-

ragout over individuele ovenschaalties en bedek

Zet 15 à 20 min in de oven, afhankelijk vande

nes, mooie fruitige

dikte van de tarbotfilets,

afdronk.

elk schaaltje met een schijf bladerdeeg. Snij

overtollig deeg weg en borstel eidooier over het

Frankrijk,

Bordeaux, Mouton

deeg. Bak 15 à 20 min in de oven, tot de korst mooi

Cadet, Rood

goudbruin en krokant is

ons

SCHIP DRINK JE MET VERS

ES

Je wil een

Eek

woweffect in

de keuken?

f

EBD)

Hi

Surf naar

5

ORTE 642 KCHL 27 GVETEN

„PER PORTIE 209 KCAL! 11 VETTEN

carrefoureu

3,56 EZELS 46 EMITTEN

KOOLHIDRATEN 14 GSUKERS

3,26 SIKES

EN

SCAN MI

Carrefouf Food Magazine | feesten 2020 37