Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLEINE TIPS | STOOSE verrassingen
Mochtail
se
9
gembertier
met passienrucht
Thaise
Kroepoek
4 personen - Voorbereiding 10 min
scampibrochettes
met viseitjes
Makkelijk -€
met
en pikante saus
4 passievruchten | sap van 2 limoenen
mango-pindadip
44 honing | 1snuifje pi
üsschilfers
4 personen - Voorbereiding 10 min
400 ml gemberbier
4 personen - Voorbereiding 15 mn
Makkelijk -€
Rust 1u minimum - Bereiding 4 min
(@D snij de passievruchten in tweeën
Makkelijk -€€
3 el Griekse yoghurt
en schep er met een lepeltje de pulp
1 srirachasaus
à
uit
teentje knoflook, geperst
Atllimoensap
8 stuks kroepoek
(® Meng in een shaker de vruchten-
3el olifolie
pulp met het limoensap, de honing en
Asnuifje pili-pi
1 potje lompviseitjes
een paar plukjes tuinkers
de pil-pil.
8 gepelde scampi's
2limoenen, in schijfjes
zout, peper
@) verdeel de ijsschilfers over
zout, peper
4 glazen en giet er het vruchten-
olijfolie
(D Meng de yoghurt met de
mengsel over. Vul de glazen op met
verse koriander voor de afwerking
srirachasaus en het limoensap. Kruid
gemberbier en serveer meteen.
met zout en peper.
VOOR DE MANGO PINDADIP
@ Schep met een lepel een beetje
4el pindakaas
van de saus in elke kroepoek.
zel sojasaus
el limoensap
@) teg er voorzichtig 1tlviseitjes
V2goed rijpe mango
op en versier met een paar plukjes
BLOEMENHONING
tinkers.
Maak eerst de marinade: meng
Deze honing werd
in een schaal de knoflook met de
gewonnen volgens de regels
olijfolie, de
ii, zout en peper Leg
vande biologische
er de scampi's in en laat ze minstens
producti
bijenkorvenin
1u (liever een nacht) marineren in de
lax:0n)
ORTIE 82 KCAL 47 G VETTEN
natuur!
e materialen,
koelkast.
156 KOOLINDRATEN 1,4 GSUKERS
ver verwijderd van
026 veras! 246 ENEN
© Mix alle ingrediënten voor de dip in
Ey
vervuilingsbronnenen bijen
een kleine keukenrobot tot een gladde
verzorgd met homeopathie
saus. Voeg indien nodig 2 el water toe
of fytotherapie.
om de saus iets gladder te maken.
TIP
*
Speel me
x de xleuren
(® Om ze samen te houden en makke-
eor ©
lijker te degusteren, prik 2 scampi's met
en smaken
k eens
een schifie limoen op houten stokjes.
de wroepoek 09
EN
=
is
Verhit de olijfolie in een braadpan en
tarama te scheppen.
X
bak de spiesjes kort op een hoog vuur.
Leg er voorzie! tie a
SE
s open
Bestrooi ze met koriander en serveer ze
Tr zalmeitje
met de mango-pindadip.
versier me
pluxjes
je of sprietjês
Vloeibare bloemenhoning,
(etre) ©
bieslook:
à
Carrefour Bio, 500 g,
€293(€5,86/kg).
19 KOOLIORATEN 5,4 SUIKERS
PER PORTIE ZI3KCAL! 15 VETTEN
18 GVEELS 126 ENIMTEN
ONS VAKWANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | feesten 2020 27