Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KLEINE TIPS | STOOSE verrassingen

Mochtail

se

9

gembertier

met passienrucht

Thaise

Kroepoek

4 personen - Voorbereiding 10 min

scampibrochettes

met viseitjes

Makkelijk -€

met

en pikante saus

4 passievruchten | sap van 2 limoenen

mango-pindadip

44 honing | 1snuifje pi

üsschilfers

4 personen - Voorbereiding 10 min

400 ml gemberbier

4 personen - Voorbereiding 15 mn

Makkelijk -€

Rust 1u minimum - Bereiding 4 min

(@D snij de passievruchten in tweeën

Makkelijk -€€

3 el Griekse yoghurt

en schep er met een lepeltje de pulp

1 srirachasaus

à

uit

teentje knoflook, geperst

Atllimoensap

8 stuks kroepoek

(® Meng in een shaker de vruchten-

3el olifolie

pulp met het limoensap, de honing en

Asnuifje pili-pi

1 potje lompviseitjes

een paar plukjes tuinkers

de pil-pil.

8 gepelde scampi's

2limoenen, in schijfjes

zout, peper

@) verdeel de ijsschilfers over

zout, peper

4 glazen en giet er het vruchten-

olijfolie

(D Meng de yoghurt met de

mengsel over. Vul de glazen op met

verse koriander voor de afwerking

srirachasaus en het limoensap. Kruid

gemberbier en serveer meteen.

met zout en peper.

VOOR DE MANGO PINDADIP

@ Schep met een lepel een beetje

4el pindakaas

van de saus in elke kroepoek.

zel sojasaus

el limoensap

@) teg er voorzichtig 1tlviseitjes

V2goed rijpe mango

op en versier met een paar plukjes

BLOEMENHONING

tinkers.

Maak eerst de marinade: meng

Deze honing werd

in een schaal de knoflook met de

gewonnen volgens de regels

olijfolie, de

ii, zout en peper Leg

vande biologische

er de scampi's in en laat ze minstens

producti

bijenkorvenin

1u (liever een nacht) marineren in de

lax:0n)

ORTIE 82 KCAL 47 G VETTEN

natuur!

e materialen,

koelkast.

156 KOOLINDRATEN 1,4 GSUKERS

ver verwijderd van

026 veras! 246 ENEN

© Mix alle ingrediënten voor de dip in

Ey

vervuilingsbronnenen bijen

een kleine keukenrobot tot een gladde

verzorgd met homeopathie

saus. Voeg indien nodig 2 el water toe

of fytotherapie.

om de saus iets gladder te maken.

TIP

*

Speel me

x de xleuren

(® Om ze samen te houden en makke-

eor ©

lijker te degusteren, prik 2 scampi's met

en smaken

k eens

een schifie limoen op houten stokjes.

de wroepoek 09

EN

=

is

Verhit de olijfolie in een braadpan en

tarama te scheppen.

X

bak de spiesjes kort op een hoog vuur.

Leg er voorzie! tie a

SE

s open

Bestrooi ze met koriander en serveer ze

Tr zalmeitje

met de mango-pindadip.

versier me

pluxjes

je of sprietjês

Vloeibare bloemenhoning,

(etre) ©

bieslook:

à

Carrefour Bio, 500 g,

€293(€5,86/kg).

19 KOOLIORATEN 5,4 SUIKERS

PER PORTIE ZI3KCAL! 15 VETTEN

18 GVEELS 126 ENIMTEN

ONS VAKWANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Carrefour Food Magazine | feesten 2020 27