Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Carrefour Folder 30.11.2020

Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.11.2020 tot 29.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 27

KLEINE TIPS | STOOSE verrassingen Mochtail se 9 gembertier met passienrucht Thaise Kroepoek 4 personen - Voorbereiding 10 min scampibrochettes met viseitjes Makkelijk -€ met en pikante saus 4 passievruchten | sap van 2 limoenen mango-pindadip 44 honing | 1snuifje pi üsschilfers 4 personen - Voorbereiding 10 min 400 ml gemberbier 4 personen - Voorbereiding 15 mn Makkelijk -€ Rust 1u minimum - Bereiding 4 min (@D snij de passievruchten in tweeën Makkelijk -€€ 3 el Griekse yoghurt en schep er met een lepeltje de pulp 1 srirachasaus à uit teentje knoflook, geperst Atllimoensap 8 stuks kroepoek (® Meng in een shaker de vruchten- 3el olifolie pulp met het limoensap, de honing en Asnuifje pili-pi 1 potje lompviseitjes een paar plukjes tuinkers de pil-pil. 8 gepelde scampi's 2limoenen, in schijfjes zout, peper @) verdeel de ijsschilfers over zout, peper 4 glazen en giet er het vruchten- olijfolie (D Meng de yoghurt met de mengsel over. Vul de glazen op met verse koriander voor de afwerking srirachasaus en het limoensap. Kruid gemberbier en serveer meteen. met zout en peper. VOOR DE MANGO PINDADIP @ Schep met een lepel een beetje 4el pindakaas van de saus in elke kroepoek. zel sojasaus el limoensap @) teg er voorzichtig 1tlviseitjes V2goed rijpe mango op en versier met een paar plukjes BLOEMENHONING tinkers. Maak eerst de marinade: meng Deze honing werd in een schaal de knoflook met de gewonnen volgens de regels olijfolie, de ii, zout en peper Leg vande biologische er de scampi's in en laat ze minstens producti bijenkorvenin 1u (liever een nacht) marineren in de lax:0n) ORTIE 82 KCAL 47 G VETTEN natuur! e materialen, koelkast. 156 KOOLINDRATEN 1,4 GSUKERS ver verwijderd van 026 veras! 246 ENEN © Mix alle ingrediënten voor de dip in Ey vervuilingsbronnenen bijen een kleine keukenrobot tot een gladde verzorgd met homeopathie saus. Voeg indien nodig 2 el water toe of fytotherapie. om de saus iets gladder te maken. TIP * Speel me x de xleuren (® Om ze samen te houden en makke- eor © lijker te degusteren, prik 2 scampi's met en smaken k eens een schifie limoen op houten stokjes. de wroepoek 09 EN = is Verhit de olijfolie in een braadpan en tarama te scheppen. X bak de spiesjes kort op een hoog vuur. Leg er voorzie! tie a SE s open Bestrooi ze met koriander en serveer ze Tr zalmeitje met de mango-pindadip. versier me pluxjes je of sprietjês Vloeibare bloemenhoning, (etre) © bieslook: à Carrefour Bio, 500 g, €293(€5,86/kg). 19 KOOLIORATEN 5,4 SUIKERS PER PORTIE ZI3KCAL! 15 VETTEN 18 GVEELS 126 ENIMTEN ONS VAKWANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. Carrefour Food Magazine | feesten 2020 27

Carrefour - Folder van 30.11.2020 tot 29.01.2021 - Pagina 27