Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

oe

me

ve

oe

24

Pr

+

ig

u

Ki

an

a*

1h

a

5

Hi

ve

ei

an

ze

é

Serveer deze

komkommersalade

bij gemarineerde

aardappelen met

Le

7 à

En

countrysteak,

gemarineerde

runderbrochettes

En

of barbecueburgers

Komkommersalade

met radijs en frisse kruidendressing

INGREDIËNTEN (4 personen)

VOORBEREIDING (10 min)

La Petite Muraille

AO.P. Corbières

250 g minikomkommers

Snij de radijzen in 4

Snij de ongeschilde minikomkommers

Le Champ des Murailles

1 bosje radijzen

1 Romeins slahart

inschijfjes

Postel Dubbel

Snij de lente-uitjes fijn.

ai

Donker abdijbier

1 bosje lente-uitjes

1 plantje platte peterselie

Snipper het bieslook en de platte

peterselie fijn

1/2 plantje bieslook

Verwijder het uiteinde van het

4 eetl, zure room

Romeinse slahart en snij in reepjes.

1 koffiel. vloeibare honing

Hoeveel bijgerechten

BEREIDING (5 min.)

maken?

2 koffiel. frambozenazijn

1 Maak devinaigrette: meng de zure

Voorzie 200 à 250 bijgerechten

Leet olijfolie

en slaatjes per persoon. Maak

zwarte peper (molen)

room met de frambozenazijn, de vloeibare

honing, de olijfolie, de helft van de

er een viertal, zo is er voor elk

zout

wat wils.

lente-uitjes en de fijngesnipperde kruiden

Kruid met peper en zout.

A& voor dekinderen

2 Meng de Romeinse sla met de radijsjes,

Leg voor hen wat rauwe en

de komkommerschijfjes en de resterende

gekookte groenten apart in

lente-uitjes. Serveer samen metde

kommetjes. Zo kunnen ze zelf

vinaigrette.

nemen wat ze lusten.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 99 kcal - Vetten 6,6 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,8 g

Koolhydraten 7,2 g (waarvan) suikers 6,2 g- Vezels 1,4 g

tten 0,2g-Zouto,og

Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand