Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
oe
me
ve
oe
24
Pr
+
ig
u
Ki
an
a*
1h
a
5
Hi
ve
ei
an
ze
é
Serveer deze
komkommersalade
bij gemarineerde
aardappelen met
Le
7 à
En
countrysteak,
gemarineerde
runderbrochettes
En
of barbecueburgers
Komkommersalade
met radijs en frisse kruidendressing
INGREDIËNTEN (4 personen)
VOORBEREIDING (10 min)
La Petite Muraille
AO.P. Corbières
250 g minikomkommers
Snij de radijzen in 4
Snij de ongeschilde minikomkommers
Le Champ des Murailles
1 bosje radijzen
1 Romeins slahart
inschijfjes
Postel Dubbel
Snij de lente-uitjes fijn.
ai
Donker abdijbier
1 bosje lente-uitjes
1 plantje platte peterselie
Snipper het bieslook en de platte
peterselie fijn
1/2 plantje bieslook
Verwijder het uiteinde van het
4 eetl, zure room
Romeinse slahart en snij in reepjes.
1 koffiel. vloeibare honing
Hoeveel bijgerechten
BEREIDING (5 min.)
maken?
2 koffiel. frambozenazijn
1 Maak devinaigrette: meng de zure
Voorzie 200 à 250 bijgerechten
Leet olijfolie
en slaatjes per persoon. Maak
zwarte peper (molen)
room met de frambozenazijn, de vloeibare
honing, de olijfolie, de helft van de
er een viertal, zo is er voor elk
zout
wat wils.
lente-uitjes en de fijngesnipperde kruiden
Kruid met peper en zout.
A& voor dekinderen
2 Meng de Romeinse sla met de radijsjes,
Leg voor hen wat rauwe en
de komkommerschijfjes en de resterende
gekookte groenten apart in
lente-uitjes. Serveer samen metde
kommetjes. Zo kunnen ze zelf
vinaigrette.
nemen wat ze lusten.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 99 kcal - Vetten 6,6 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,8 g
Koolhydraten 7,2 g (waarvan) suikers 6,2 g- Vezels 1,4 g
tten 0,2g-Zouto,og
Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand