Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
PA
Pre
Le
In stijl
a
VA
xy»
st à
N
4:
Fr
PE
| +
8
NS
x. =
>
‘
à
a
Ÿ
1
8
Ed
+
_—
FD
Zin in een voorsmaakje?
Bekijk het filmpje op
colruytbe/nl/barbecue
Lamsbrochette
met verse artisjoksalade en pikante provolone
INGREDIËNTEN (4 personen)
3 Snij intussen de krieltjes in de lengte in 2 en kook ze 15 min. in
4 gemarineerde lamsbrochettes (beenhouwerij)
lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken
& verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het
100 g rucola
knoflook samen met de kappertjes 2 min, Voeg de plakjes verse
4artisjokken
artisjok toe en bak 2 min. Kruid met peper en zout. Voeg de
2 citroenen
krieltjes toe en laat nog 3 min, verder bakken. Roer regelmatig
500 g krielaardappelen
om
1teentje knoflook
5 Schep alles in een serveerschaal. Menger de gemarineerde
4 gemarineerde artisjokharten (versmarkt) + 2 eet olie uit de
artisjokharten en de rucola onder. Voeg 2 eetl olie uitde
verpakking van de gemarineerde artisjokharten toe. Meng goed
verpakking
25 g provolone piccante (harde kaas)
onder elkaar en werk af met de provolone.
zeetl. kappertjes
BEREIDING OP DE BARBECUE (5 min)
Leet olijfolie
6 Bakdelamsbrochettes + 3 min. aan elke kant op een warme
zwarte peper (molen)
barbecue (ze worden rosé gegeten)
zout
BEREIDING IN DE KEUKEN (40 min
1 Persdecitroenen. Laat de kappertjes uitlekken. Rasp de
Château Bellevue Figeac
AO.P. Saint-Emilion Grand Cru
provolone fijn. Snij de gemarineerde artisjokharten in 4, Snij het
teentje knoflook fijn
Rochefort 6
2 Snij de steel van de verse artisjokken en verwijder de
Donker trappistenbier
onderste, harde blaadjes. Snij de steelaanzet met een scherp mes
vlak af en wrijf in met citroensap. Kook de artisjokken 20 min
in water met de rest van het citroensap. Haal uit het wateren
laat uitlekken, Trek de blaadjes een voor een van de artisjokken
zodat de bodem zichtbaar wordt. Verwijder het hooi van de
artisjokbodems en snij het hart en de bodem in plakjes
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 764 kcal-Vetten 49,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 20,38
Koolhydraten 42,5 g (waarvan) suikers 15,9g Vezels 7,0 g- Eiwitten 33,8g-Zout2,4 8
28
Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand