Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

PA

Pre

Le

In stijl

a

VA

xy»

st à

N

4:

Fr

PE

| +

8

NS

x. =

>



à

a

Ÿ

1

8

Ed

+

_—

FD

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk het filmpje op

colruytbe/nl/barbecue

Lamsbrochette

met verse artisjoksalade en pikante provolone

INGREDIËNTEN (4 personen)

3 Snij intussen de krieltjes in de lengte in 2 en kook ze 15 min. in

4 gemarineerde lamsbrochettes (beenhouwerij)

lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken

& verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het

100 g rucola

knoflook samen met de kappertjes 2 min, Voeg de plakjes verse

4artisjokken

artisjok toe en bak 2 min. Kruid met peper en zout. Voeg de

2 citroenen

krieltjes toe en laat nog 3 min, verder bakken. Roer regelmatig

500 g krielaardappelen

om

1teentje knoflook

5 Schep alles in een serveerschaal. Menger de gemarineerde

4 gemarineerde artisjokharten (versmarkt) + 2 eet olie uit de

artisjokharten en de rucola onder. Voeg 2 eetl olie uitde

verpakking van de gemarineerde artisjokharten toe. Meng goed

verpakking

25 g provolone piccante (harde kaas)

onder elkaar en werk af met de provolone.

zeetl. kappertjes

BEREIDING OP DE BARBECUE (5 min)

Leet olijfolie

6 Bakdelamsbrochettes + 3 min. aan elke kant op een warme

zwarte peper (molen)

barbecue (ze worden rosé gegeten)

zout

BEREIDING IN DE KEUKEN (40 min

1 Persdecitroenen. Laat de kappertjes uitlekken. Rasp de

Château Bellevue Figeac

AO.P. Saint-Emilion Grand Cru

provolone fijn. Snij de gemarineerde artisjokharten in 4, Snij het

teentje knoflook fijn

Rochefort 6

2 Snij de steel van de verse artisjokken en verwijder de

Donker trappistenbier

onderste, harde blaadjes. Snij de steelaanzet met een scherp mes

vlak af en wrijf in met citroensap. Kook de artisjokken 20 min

in water met de rest van het citroensap. Haal uit het wateren

laat uitlekken, Trek de blaadjes een voor een van de artisjokken

zodat de bodem zichtbaar wordt. Verwijder het hooi van de

artisjokbodems en snij het hart en de bodem in plakjes

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 764 kcal-Vetten 49,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 20,38

Koolhydraten 42,5 g (waarvan) suikers 15,9g Vezels 7,0 g- Eiwitten 33,8g-Zout2,4 8

28

Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand