Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

Fruitpakketjes

ke

MER

met witte chocolade

el

en vanilleroomijs

IE

INGREDIËNTEN (4 personen)

2)

4 bolletjes vanilleroomijs

250 g aardbeien

125 g frambozen

100 g blauwe bessen

?

100 g braambessen

D

100g aalbessen

h

1limoen

Vu

Fr;

enkele kleine blaadjesmunt

2eetl.amandelschilfers

/4

Pe

2eetl. kokospoeder

N

50 g witte chocolade

Pr

4 eetl vloeibare honing

ee 4

BEREIDING IN DE KEUKEN (zo min.)

LA

1 Persdelimoen

2 Neem á stukken bakpapier, verdeel het

rode fruit over het midden en verdeeler

de honing en wat limoensap over. Vouw

EN

dichten bind de zijkanten vast met een

Eed

ns

strik van keukentouw. Wikkel er daarna

telkens een vel aluminiumfolie rond.

N

3 Rooster de amandelschilfers samen

met het kokospoeder in een pan zonder

vetstof tot ze lichtjes kleuren. Hou apart.

NY

m

BEREIDING OP DE BARBECUE

(zo min}

& Plaats de fruit pakketjes + 10 min. op

een matig warme barbecue (of iets langer

als de barbecue al aan het uitdoven is).

5 Verdeeldefruitpakketjes over de

fs

borden en schik er een bolletje vanille-ijs

,

naast.

AFWERKING

R

ù

Werk af met het amandel-kokosmengsel

en de muntblaadjes. Schaaf er op het

8

v

moment zelf wat wittechocoladekrullen

Se

over met een dunschiller.

PNL

©

Ÿ

%

ß

N

Voedingswaarde per persoon

(op basis van de ingrediöntenlijst): Energie

322 kcal- Vetten 13,4 g(waarvan) verzadigde

vetzuren 7,5 g- Koolhydraten 42,28 (waarvan)

a |

suikers 40,3 8- Vezels 6,68

Eiwitten 4,8g-Zouto,1g

32