Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
Fruitpakketjes
ke
MER
met witte chocolade
el
en vanilleroomijs
IE
INGREDIËNTEN (4 personen)
2)
4 bolletjes vanilleroomijs
250 g aardbeien
125 g frambozen
100 g blauwe bessen
?
100 g braambessen
D
100g aalbessen
h
1limoen
Vu
Fr;
enkele kleine blaadjesmunt
2eetl.amandelschilfers
/4
Pe
2eetl. kokospoeder
N
50 g witte chocolade
Pr
4 eetl vloeibare honing
ee 4
BEREIDING IN DE KEUKEN (zo min.)
LA
1 Persdelimoen
2 Neem á stukken bakpapier, verdeel het
rode fruit over het midden en verdeeler
de honing en wat limoensap over. Vouw
EN
dichten bind de zijkanten vast met een
Eed
ns
strik van keukentouw. Wikkel er daarna
telkens een vel aluminiumfolie rond.
N
3 Rooster de amandelschilfers samen
met het kokospoeder in een pan zonder
vetstof tot ze lichtjes kleuren. Hou apart.
NY
m
BEREIDING OP DE BARBECUE
(zo min}
& Plaats de fruit pakketjes + 10 min. op
een matig warme barbecue (of iets langer
als de barbecue al aan het uitdoven is).
5 Verdeeldefruitpakketjes over de
fs
borden en schik er een bolletje vanille-ijs
,
naast.
AFWERKING
R
ù
Werk af met het amandel-kokosmengsel
en de muntblaadjes. Schaaf er op het
8
v
moment zelf wat wittechocoladekrullen
Se
over met een dunschiller.
PNL
©
Ÿ
%
ß
N
Voedingswaarde per persoon
(op basis van de ingrediöntenlijst): Energie
322 kcal- Vetten 13,4 g(waarvan) verzadigde
vetzuren 7,5 g- Koolhydraten 42,28 (waarvan)
a |
suikers 40,3 8- Vezels 6,68
Eiwitten 4,8g-Zouto,1g
32