Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
h
Kn
Sf
SLA-KOMKOMMER-
Ed
I
WORTEL-KERSTOMAAT
5
3
Snij 1/4 ijsbergsla in blokjes van,
2.cm (maak de bladeren niet las
zodat je dobbelsteentjes krijgt).
}
Rol 4 komkommerlinten op. Snij
ce
1/2 rade ui in stukken van 2 cm.
Prik de sla, de komkommer, de ui,
4schijfjes wortel en 4 kerstomaten
afwisselend op 4 brochettestokjes.
KRIELTJES-
Werk af met 2 koffiel. vinaigrette
CITROEN-LAURIER
met fijne kruiden.
Kook 12 ongeschilde
minikrieltjes + 10 min.
in lichtgezouten water.
Giet af. Snij 1 citroen
}
in schijfjes en prikde
krieltjes, de citroen en
enkele laurierblaadjes
KL
afwisselend op4.
brochettestokjes. Kruid
met peper, zout en
2 koffiel. verse tijm.
Besprenkel met olijfolie.
Bak +2 min. aan elke kant
»
PAPRIKA-COURGETTE-FETA
Snij 1/2 groene paprika en 1 rode ui in
stukken van 2 cm. Snij 1/2 gele cour-
gette in linten met een dunschiller.
Prik de paprika, de ui, de courgette
en 8 kerstomaten afwisselend
op 4 brochettestokjes. Overgiet
met de mediterraanse marinade.
Bak 4 à 5 min. en draai af en toe om.
Werk af met 4 koffiel. verkruimelde feta
en enkele blaadjes basilicum.
me
MEDITERRAANSE MARINADE
Mix glad in een blender:
1koffiel, fijngesneden knoflook (diepvries)
1/2 plantje basilicum
1eetl. geraspte parmezaan
ZOETE MARINADE
1koffiel. pijnboompitten
5 eetl. olijfolle
Meng in een kommetje:
2eetl, honing
2eetl. water
peper en zout
2 eetl. ketchup
1eetl. arachideolie
leetl.sojasaus
Genelis
peper
AOP. Languedoc
Gérard Bertrand
Postel Tripel
À
Blond abdijbier
21