Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

h

Kn

Sf

SLA-KOMKOMMER-

Ed

I

WORTEL-KERSTOMAAT

5

3

Snij 1/4 ijsbergsla in blokjes van,

2.cm (maak de bladeren niet las

zodat je dobbelsteentjes krijgt).

}

Rol 4 komkommerlinten op. Snij

ce

1/2 rade ui in stukken van 2 cm.

Prik de sla, de komkommer, de ui,

4schijfjes wortel en 4 kerstomaten

afwisselend op 4 brochettestokjes.

KRIELTJES-

Werk af met 2 koffiel. vinaigrette

CITROEN-LAURIER

met fijne kruiden.

Kook 12 ongeschilde

minikrieltjes + 10 min.

in lichtgezouten water.

Giet af. Snij 1 citroen

}

in schijfjes en prikde

krieltjes, de citroen en

enkele laurierblaadjes

KL

afwisselend op4.

brochettestokjes. Kruid

met peper, zout en

2 koffiel. verse tijm.

Besprenkel met olijfolie.

Bak +2 min. aan elke kant

»

PAPRIKA-COURGETTE-FETA

Snij 1/2 groene paprika en 1 rode ui in

stukken van 2 cm. Snij 1/2 gele cour-

gette in linten met een dunschiller.

Prik de paprika, de ui, de courgette

en 8 kerstomaten afwisselend

op 4 brochettestokjes. Overgiet

met de mediterraanse marinade.

Bak 4 à 5 min. en draai af en toe om.

Werk af met 4 koffiel. verkruimelde feta

en enkele blaadjes basilicum.

me

MEDITERRAANSE MARINADE

Mix glad in een blender:

1koffiel, fijngesneden knoflook (diepvries)

1/2 plantje basilicum

1eetl. geraspte parmezaan

ZOETE MARINADE

1koffiel. pijnboompitten

5 eetl. olijfolle

Meng in een kommetje:

2eetl, honing

2eetl. water

peper en zout

2 eetl. ketchup

1eetl. arachideolie

leetl.sojasaus

Genelis

peper

AOP. Languedoc

Gérard Bertrand

Postel Tripel

À

Blond abdijbier

21