Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
ar
nd
LE
?
À
x
mn
DK
de
Cr
"À
à
m
N
ws
Cf
ne ax
He
el
5A
Dm
an
3
u;
re
REX.
en
3°
-
E23
mr,
+
ts $
ré
30]
Pig
El:
5
Sesambagel
Zin in een voorsmaakje?
met bonenburger, salsa en cheddar
Bekijk het flmpie op
colruyt.be/nl/barbecue
BEREIDING IN DE KEUKEN
BEREIDING OP DE BARBECUE
INGREDIËNTEN (4 personen)
(80 min.+ + Lu. in de koelkast)
(20 min,
200 g champignons
2 smaaktomaten
1 Spoel de rode bonen onder koud water
8 Leg de burgers in een aluminium bakje
lavocado
en laat uitlekken. Snij de champignons
en bak ze nog 5 min. op de hete barbecue
in 4 en snipper de rode uien fijn. Mix de
Draai halverwege om
1 mango
1limoen
bonen, de champignons, de panko en de
9 Verwarm de bagels kort op de barbecue.
helft van de rode ui tot een grove massa
10 Snij de bagels in 2. Verdeel de helft van
10 sprietjes bieslook
2 rode uien
(niet te lang, je moet nog stukjes hebben)
de tomatensalsa over de bagels en leg er
Kruid met peper en zout. Vorm 4 burgers
de avocado en de mango op. Schik er een
40 g cheddar (blok)
van het mengsel (2,5 cm dik), rol ze in
burger op en bestrooi met de geraspte
3 eetl. Griekse yoghurt
vershoudfolie en laat + 1u, opstijven in de
cheddar. Werk af met wat wasabidressing
4 sesambagels
koelkast.
en de rest van de salsa.
400 g rode kidneybonen (blik)
2 Verwarm deoven voor op 200°C
3 Leg de burgers op een bakplaat met
50 panko (Japans paneermeel)
L eetl. wasabimayonaise
bakpapier en bestrijk ze met 2 eetl
Haut-Poitou AOP. ‘Koäà”
olijfolie. Bak 15 min, voor in de voorver.
25 eetl olijfolie
Sauvignon Blanc
warmde oven. Draai halverwege om
zwarte peper (molen)
& Schil intussen de mango en snij
Chimay Goud
zout
B
in partjes. Pers de limoen. Snij het
Blond trappistenbier
vruchtvlees van de avocado in partjes en
besprenkel met de helft van het limoen.
sap.
Liever met vlees?
5 Snij de tomaten in 4, Verwijder de
Meng 500 g gehakt rund + varken
pitjes en snij het vruchtvlees in heel
met 1 eidooier, eetl. panko,
Kleine blokjes. Meng met de rest van de
1 koffiel. paprikapoeder, 1 geperst
rode ui, 1/2 eetl olijfolie, de rest van het
teentje knoflook, 1 koffiel. komijn-
limoensap, peper en zout.
poeder en 1 mespunt cayennepe-
6 Snipper het bieslook fijn. Meng onder
per. Maaker 4 burgers van en laat
de Griekse yoghurt en de wasabimayonai
1u. opstijven in de koelkast.
se en kruid met peper en zout.
Bak 7 à 8 min. op de barbecue.
7 Rasp de cheddar.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 638 kcal - Vetten 29,0 g (waarvan) verzadigde vetzuren 69 g
Koolhydraten 68,7 g (waarvan) suikers 18,3 g- Vezels 9,1- Eiwitten 21,18 -Zout1,4g
30
Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand