Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zeevruchtenbrochette

met panzanella van kerstomaat en aubergine

INGREDIËNTEN (4 personen)

& Snij de ciabatta in blokjes van 1,5 cm en snipper het knoflook fijn.

100 g pancetta (charcuterie)

5_Trekde rozemarijn van de takjes. Snij de citroen in 4 partjes

6 Leg de gepelde tomaatjes, de aubergine, de citroenpartjes,

2 kabeljauwhaasjes (diepvries)

het knoflook en de blokjes ciabatta in een grote ovenschaal of op

2 inktvistubes (diepvries)

een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de azijn en 3 eetl

8 ongepelde, rauwe gamba's (diepvries)

olijfolie. Zet 2 u. in de voorverwarmde oven.

450 g kerstomaatjes in tros

7_Laatintussen de inktvistubes en de gamba's volledig

1 aubergine

ontdooien. Dep goed droog

1 citroen

8 Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep

goed droog, Snij in de lengte in 2 en snij elke reep doormidden.

1 plantje rozemarijn

Wikkel er de pancetta rond

1/2 plantje basilicum

9_ Snij de inktvistubes in 4. Prik afwisselend de kabeljauw,

1 teentje knoflook

de gamba's en de inktvistubes op 4 brochettestokjes

1/2 voorgebakken ciabatta,

Bestrijk de spiesjes met 1 eetl olijfolie en kruid met peper.

330 g kerstomatensalsa (fles)

10 verdeel de panzanella over 2 aluminium schaaltjes en giet er

6 eetl, olijfolie

de kerstomatensalsa over.

1 eetl rodewijnazijn

zwarte peper (molen)

BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min)

11 Strooi de rozemarijnblaadjes tussen de kolen en leg de

zout

schaaltjes en de spiesjes op de warme barbecue. Laat 3 à 4 min

bakken aan elke kant.

BEREIDING IN DE KEUKEN (35 min. +2 u. in de oven)

1 Snij de aubergine in plakken van 1cm dik en leg in een vergiet.

Bestrooi met zout en laat 30 min. staan. Spoelaf en dep goed

droog. Snij in blokjes van + 1cm en meng er 2 eetl olijfolie onder.

Terre di Chieti .GT. Pecorino ‘Vellodoro’

2 Trekintussen de kerstomaatjes van de takjes en prik erin met

een mes. Dompel ze 30 sec. onder in kokend water. Gietaf. Laat

Umani Ronchi

Abruzzo - Italië

lichtjes afkoelen en uitlekken. Pel de tomaatjes

3 Verwarm de oven voor op 100°C

Westmalle Tripel

Blond trappistenbier

7,

un

2

à

ki

ee

A

CE

Pi

je

A

È

4

)

4

4

y

u

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 521 kcal- Vetten 26,1 g(waarvan) verzadigde vetzuren 5,98

Koolhydraten 29,2g (waarvan) suikers 11,3 g- Vezels 3,68

itten 40,5 8-Zout2,9g

29