Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à) af,

©

EZ

Fe

Aka

ht,

Je kan de broccolini

a

m

Fy Paco Vervangen

door 1/2 COR

Snij hem dan in

|

2

kleine roosjes

Es

nv

La

Af

er

ade

Russ

NAS sa

Dm

noten enzaden.

m teta of wat

4

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk het filmpje op

«5

colruyt.be/nl/barbecue

Gegrilde veggieworst

met frisse couscoussalade en broccolini

INGREDIËNTEN (4 personen)

BEREIDING IN DE KEUKEN (20 min

BEREIDING OP DE BARBECUE (5 min)

4 vegetarische boerenworsten (versmarkt)

1 verwijder het velletje van de

9 Leg de vegetarische worsten op het

200 g broccolini

vegetarische worsten

rooster en bak 3 min. aan elke kant op een

1 komkommer

2_Snijde ongeschilde komkommer in

matig warme barbecue. Haal ze van de

1 bosje waterkers

de lengte in 4 en daarna in fijne blokjes

barbecue en snij in 2

Snipper de munten de platte peterselie

l avocado

AFWERKING

fijn. Rasp de limoenschil (niet het wit) en

100 g granaatappelpitten

pers hem

Werk de salade af met de vegetarische

1 onbehandelde limoen (bio)

worsten, de broccolini, enkele

3_Snijde harde steeltjes van de

1 plantje munt

waterkers.

granaatappelpitten en wat limoenzeste.

1 plantje platte peterselie

& Snij de avocado in 2. Snij het vrucht

250 g couscous (tarwegriesmeel)

vlees van 1helftin fine blokjes. Bespren

Leet olijfolie

kel met een beetje limoensap

Vaugelas'Le Rosé”

5_Bereid de couscous (kooktijd: zie

zwarte peper (molen)

AO.P. Languedoc

zout

verpakking). Roer los met een vork

-

6 Kookintussende broccolini onaf-

Kwaremont

gedekt 5 à 7 min. gaar in lichtgezouten

Blond bier

water. Giet af en spoel onder koud water

7 Meng de munt, de peterselie, de

helft van de granaatappelpitten en de

komkommer-en avocadoblokjes onder de

couscous.

8 Breng op smaak met de rest van het

limoensap, de olijfolie, peper en zout.

Meng er voorzichtig de waterkers onder.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 596 kcal - Vetten 29,7 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,7 g

Koolhydraten 58,5 g (waarvan) suikers 7,2 g- Vezels 8,1g- Eiwitten 19,6 g- Zout 1,78

12

Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand