Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7e.

>

Apero

S\=

Wil je een variant

-

maken met alcohol?

Voeg dan 10 cl wodka

of limo cale toe

En

Lu)

"4

+

#4

Er

DA

2.

z

>

os

je

Le

no

Lj

ma

Fed

Braziliaanse

Mangolini

Virgin Mojito &

‘limoenade’

Forest Fruit Punch

INGREDIËNTEN (1 glas)

1,5 dispuitwater

INGREDIËNTEN (1 glas)

INGREDIËNTEN (4 glazen)

100 g rijpe mango

40 ml rietsuikersiroop

1/2 sinaasappel

5 dl rodevruchtensap

3 eetl. kokosmelk

Leet! rietsuikersiroop

2,5 dlcitroenlimonade (bv. Sprite)

1/2 onbehandelde limoen (bio)

2,5 dl spuitwater

Leetl. vloeibare honing

Sijsblokjes

5 cl Virgin’ mojitosiroop

Leetl. regenboogfantasie

BEREIDING (5 min)

5 cl limoensap

BEREIDING (10 min)

150 g bosvruchten (diepvries)

1 Rasp de schil van de limoen

1 Snij 1 schijfje van de halve

lonbehandelde citroen (bio)

(niet het wit) en pers hem uit

sinaasappel en pers de rest uit

2 Mixhetlimoensap samen met

3 takjes verse munt

2 Snijdemangoinblokjesen

ijsblokjes

de kokosmelk, derietsuikersiroop

mix samen met de honing en het

en 1,5 dl water in een hoge

maatbeker of in de blender.

sinaasappelsap fijn in een hoge

BEREIDING (5 min)

maatbeker of in de blender.

3 Gietdelimoenade dooreen

1 Plukdeblaadjes van de takjes munt

3 versier het glas: dompel de glasrand

2 Snij de citroen in schijfjes

zeefje in een longdrinkglas met

in een bodempje rietsuikersiroop en

Sijsblokjes. Serveer met een rietje

3 Mengalle vloeibare ingrediënten in een grote

duw daarna in de regenboogfantasie

kan of bowl.

& Giet de mangomixin het glas en

& voegde ijsblokjes, de diepgevroren bosvruchten

leng aan met het spuitwater.

en de citroenschijfjes toe. Werkaf met de blaadjes

5 Maak met een mes 2 kleine gaatjes

munt

in het sinaasappelschijfje en duw er

een rietje door. Zetin het glas