Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GEL

astaslaatje au de

L*

lade bij

kikkererwtensa

chipolatas

TA EE

dspek.

fi gemarineer

| +

%

gr

er

R

PS

(Il

LA

or

N

+

À

NL

ei

a

K

(

+

CE

DL

7

À

à

LRQ

Pr

RES

el

be

SE

er

8

%

(ru

vn

A

we

BEN

Zuiders pastaslaatje

met asperges en gedroogde tomaat

INGREDIËNTEN (4 personen)

BEREIDING (20 min)

100 g babyspinazie (versmarkt)

1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken

100g groene-aspergepunten

3 lente-uitjes

2 Maak intussen de dressing: meng 3 eetl. olie uit de verpakking

van de halfgedroogde tomaten met de oregano en het basilicum

1 plantje basilicum

4 takjes verse oregano

Kruid met peper en zout.

3 Roosterde pijnboompitten goudbruin in een pan met anti

100 halfgedroogde kerstomaten in olie (versmarkt)

aanbaklaag, zonder vetstof.

+ 3eetl.olie uit de verpakking

& Doedepastaineen serveerschaal en voeg de rauwe asperge

30 g parmezaan (blok)

punten, de spinazie, de tomaatjes, de lente-ui, de parmezaan en

200 g penne piccolini (mini-penne)

de pijnboompitten toe. Meng er de kruidendressing onder.

2 eetl. pijnboompitten

zwarte peper (molen)

Salento 1.GT. Primitivo

zout

Piana del Sole

VOORBEREIDING (15 min)

Puglia - Italië

ä

Snij de aspergepunten in 2

Martha Sexy Blond

Sterk blond bier

Trek de blaadjes van de takjes oregano en basilicum en

snipper fijn

Snij de spinazie fijn

Snij de lente-uitjes fijn

Rasp de parmezaan in schilfers met een dunschiller

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 357 kcal - Vetten 15,8 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,3 g

Koolhydraten 40,5 g (waarvan) suikers 3,8 g- Vezels 3,2g Eiwitten 11,5 g- Zout 0,78

10

Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand