Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kikkererwtensalade
met feta en munt
INGREDIËNTEN (4 personen)
- Pluk de blaadjes van de takjes munt en snipper samen metde
peterselie fijn
1komkommer
1 rode zoete puntpaprika
= Knip de tuinkers los
- Snipper de rode ui fijn
1 bakje tuinkers
- Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit) en pers hem
1/2 onbehandelde citroen (bio)
3 takjes verse munt
BEREIDING (10 min)
1 plantje platte peterselie
1 Doedekikkererwten ineen serveerschaalen voeg de rode ui,
de komkommer, de puntpaprika, de munt, de platte peterselie en
1rodeui
100 g feta(blok
de tuinkers toe,
2 Maak de dressing: meng de citroenzeste met het citroensap en
400 g kikkererwten (blik)
de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng onder de groenten
2 eetl olijfolie
3 Verkruimel er de feta over en meng door elkaar.
zwarte peper (molen)
zout
VOORBEREIDING (20 min)
Salento 1.GT. Primitivo
- Spoel de kikkererwten onder koud water. Laat uitlekken,
Pianadel Sole
Puglia -Italië
- Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2, verwijder de
zaadlijsten met een koffielepel en snij in halvemaantjes
Maredsous Blond
- Snij de rode puntpaprikain ringetjes en verwijder de pitjesen
Blond abdijbier
de witte zaadlijsten
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 207 kcal - Vetten 12,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 5,08
Koolhydraten 12,3 (waarvan) suikers 3,2g- Vezels 6,1g- Eiwitten 8,7 g-Zouto,6g
€
.
5
me,
{
Auf
Je
am
LA
AJ
%
N
7 e
De
8 N
DET
de
€
ETS
#7
ied
LA
er
”
Pr
N
SE
Et
rss
mice
ie
7
de
nn B-
LS
1%
Et
Le
Bu
cr
5
Bi