Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pastasalade

met groenterolletjes, romige avocadodressing en aardbei

INGREDIËNTEN (4 personen)

BEREIDING (15 min)

1 broccoli

1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

250 g kerstomaten in verschillende kleuren (Toma'Chef}

verpakking). Voeg de laatste 4 min. de broccoliroosjes toe en

1/2 gele courgette

laat onafgedekt koken. Giet af en spoel onder koud water. Laat

uitlekken en afkoelen

2 jonge wortelen

2 Maak intussen de dressing: pers de limoen en plet het

1 rijpe avocado

vruchtvlees van de avocado. Meng de avocado met het

250 g aardbeien

limoensap, de pesto en de olijfolie. Kruid met peper en zout

1limoen

3 Meng de dressing onder de pasta. Voeg de tomaten en de

50 g pecorino (blok)

aardbeien toe. Meng door elkaar en verdeel er de wortel- en

200 g farfalle

courgetterolletjes over

2 eetl pompoenpitten

& Bestrooi met de pecorino en de pompoenpitten

2 eetl. pesto alla genovese (bokaal)

2 eetl olijfolie

zwarte peper (molen)

1:

Giorgio Gieco Malbec ‘Single Vineyard’

zout

Mendoza -Argentinië

VOORBEREIDING (20 min)

LeFort Tripel

Sterk blond bier

Snij de tomaatjes in 2. verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snij

de aardbeien in de lengte in 2 of in 4, afhankelijk van de grootte.

Snij de halve courgette in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes

uit met een lepel. Schil de wortelen. Snij de courgette en de

wortelen in lange, fijne linten met een dunschiller en rol op.

Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller.

:

Pake

yoorje



+

Zorg

il rmen

=

et

À

A

1

+

7

F4

|

|

+.

>

É

es

7

EA

IF

2

Dan

LS

ns

he

+.

et

Pe

bh

#

Serveer bij

|

eendenbrazade

B

lerse ribeye of

““

pen

dunne lende

ER

5

met been

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 547 kcal -Vetten 30,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,38

Koolhydraten 47,18 (waarvan) suikers 10,0 g- Vezels 9,1g-Ei

tten17,18-Zouto8g

Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

25