Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pastasalade
met groenterolletjes, romige avocadodressing en aardbei
INGREDIËNTEN (4 personen)
BEREIDING (15 min)
1 broccoli
1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
250 g kerstomaten in verschillende kleuren (Toma'Chef}
verpakking). Voeg de laatste 4 min. de broccoliroosjes toe en
1/2 gele courgette
laat onafgedekt koken. Giet af en spoel onder koud water. Laat
uitlekken en afkoelen
2 jonge wortelen
2 Maak intussen de dressing: pers de limoen en plet het
1 rijpe avocado
vruchtvlees van de avocado. Meng de avocado met het
250 g aardbeien
limoensap, de pesto en de olijfolie. Kruid met peper en zout
1limoen
3 Meng de dressing onder de pasta. Voeg de tomaten en de
50 g pecorino (blok)
aardbeien toe. Meng door elkaar en verdeel er de wortel- en
200 g farfalle
courgetterolletjes over
2 eetl pompoenpitten
& Bestrooi met de pecorino en de pompoenpitten
2 eetl. pesto alla genovese (bokaal)
2 eetl olijfolie
zwarte peper (molen)
1:
Giorgio Gieco Malbec ‘Single Vineyard’
zout
Mendoza -Argentinië
VOORBEREIDING (20 min)
LeFort Tripel
Sterk blond bier
Snij de tomaatjes in 2. verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snij
de aardbeien in de lengte in 2 of in 4, afhankelijk van de grootte.
Snij de halve courgette in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes
uit met een lepel. Schil de wortelen. Snij de courgette en de
wortelen in lange, fijne linten met een dunschiller en rol op.
Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller.
:
Pake
yoorje
‘
+
Zorg
il rmen
=
et
À
A
1
+
7
F4
|
|
+.
>
É
es
7
EA
IF
2
Dan
LS
ns
he
+.
et
Pe
bh
#
Serveer bij
|
eendenbrazade
B
lerse ribeye of
““
pen
dunne lende
ER
5
met been
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 547 kcal -Vetten 30,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,38
Koolhydraten 47,18 (waarvan) suikers 10,0 g- Vezels 9,1g-Ei
tten17,18-Zouto8g
Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
25