Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ape
Liever alcoholvrij?)
Prosecco
Gebruik alcoholvrije bubbels!
met ijslolly van aardbei
en basilicum
INGREDIENTEN (1glas
12,5 cl prosecco
1 koffiel. limoensap
6 aardbeien
4 blaadjes basilicum
1 koffiel. vloeibare honing
»
R
à
BEREIDING (10 min. + 3 u. in de diepvriezer)
7
1 verwijder de kroontjes van de aardbeien
SS
2 Doede aardbeien samen met het limoensap,
1 eetl. water en de honing in een steelpannetje
Laat stoven tot de aardbeien zacht worden. Laat
is
à
vi
even afkoelen.
3 Voeg 2 blaadjes basilicum toe en mix fijn met
de staafmixer. Giet in een ijslollyvorm. Duw er een
Er
houten stokje in, Plaats 3 u. in de diepvriezer.
4 Schenkde prosecco in een wijnglas. Haal de
ijslolly uit de vorm en leg in het glas. Werk af met
derest van het basilicum, Serveer onmiddellijk.
\
Grapefruit
ai
Gin & Tonic
?
INGREDIËNTEN (1glas)
S clkruidige florale gin
(bv. Hendrick's of Tanqueray)
20 cl pompelmoessap met tonic
(bv. Pomton)
1/8 komkommer
2 takjes verse tijm
Aijsblokjes
BEREIDING (5 min)
1 Snij met een dunschiller 2 lange
brede slierten van de komkommer.
es
Duw ze tegen de rand van een,
whiskyglas.
2 Doe deijsblokjesin het glas
Liever alcoholvr
en overgiet met de gin en het
ij? Laat de
pompelmoessap.
Vervang hem door
MER
5 clalcoh
Olvrije bitter
3 Werkaf metde takjes verse tijm en
een rietje
0,
V. Crodino ES
ét
ref
ht
Ons vakmanschap drink je met verstand