Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ape

Liever alcoholvrij?)

Prosecco

Gebruik alcoholvrije bubbels!

met ijslolly van aardbei

en basilicum

INGREDIENTEN (1glas

12,5 cl prosecco

1 koffiel. limoensap

6 aardbeien

4 blaadjes basilicum

1 koffiel. vloeibare honing

»

R

à

BEREIDING (10 min. + 3 u. in de diepvriezer)

7

1 verwijder de kroontjes van de aardbeien

SS

2 Doede aardbeien samen met het limoensap,

1 eetl. water en de honing in een steelpannetje

Laat stoven tot de aardbeien zacht worden. Laat

is

à

vi

even afkoelen.

3 Voeg 2 blaadjes basilicum toe en mix fijn met

de staafmixer. Giet in een ijslollyvorm. Duw er een

Er

houten stokje in, Plaats 3 u. in de diepvriezer.

4 Schenkde prosecco in een wijnglas. Haal de

ijslolly uit de vorm en leg in het glas. Werk af met

derest van het basilicum, Serveer onmiddellijk.

\

Grapefruit

ai

Gin & Tonic

?

INGREDIËNTEN (1glas)

S clkruidige florale gin

(bv. Hendrick's of Tanqueray)

20 cl pompelmoessap met tonic

(bv. Pomton)

1/8 komkommer

2 takjes verse tijm

Aijsblokjes

BEREIDING (5 min)

1 Snij met een dunschiller 2 lange

brede slierten van de komkommer.

es

Duw ze tegen de rand van een,

whiskyglas.

2 Doe deijsblokjesin het glas

Liever alcoholvr

en overgiet met de gin en het

ij? Laat de

pompelmoessap.

Vervang hem door

MER

5 clalcoh

Olvrije bitter

3 Werkaf metde takjes verse tijm en

een rietje

0,

V. Crodino ES

ét

ref

ht

Ons vakmanschap drink je met verstand