Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Turks broodje

met halloumibrochette, Romeinse sla en tzatziki

INGREDIËNTEN (4 personen)

BEREIDING IN DE KEUKEN (35 min)

BEREIDING OP DE BARBECUE

2 Romeinse slaharten

{10 min}

1 Verwarm de oven voor op 220°C.

8 tapastomaten

2 Meng de oregano en de tijm onder de

10 Bak de brochettes 3 à4 min. aan elke

8 champignons

olijfolie en enkele druppeltjes citroensap

kant op een hete barbecue,

3 Snij de halloumi in de lengte in 2en

11 Snij de Turkse broodjes open, maar

1 gele zoete puntpaprika

snij elk stuk in 4 blokjes. Verdeel er de

enkele druppels citroensap

niet volledig doormidden (zo kan je ze

kruidenolie over. Laat 30 min. trekken.

makkelijk vullen) Leg wat slablaadjes

225 g halloumi Chili (Cypriotische kaas)

4 Schraap intussen de zaadlijsten uit de

in de broodjes, verdeeler de tzatziki en

4 Turkse minibroodjes

ongeschilde komkommer met een koffiele

de tomatenplakjes over en leg er een

Leet olijfolie

pel. Rasp de komkommer en de courgette

brochette op,

1 koffiel. oregano (gedroogd)

Doe in een vergiet en bestrooi met 1/2

koffiel. zeezout. Laat 10 min. staan.

1 koffiel. tm (gedroogd)

5_Snipper het knoflooken de munt fijn

Château Petit Roubié

Voor de tzatziki

Trek de blaadjes van de slaharten.

AO.P.Picpoulde Pinet

1/2 komkommer

6 Snij de puntpaprika in de lengte in

Delta IPA

2, verwijder de pitjes en zaadlijsten en

1/2 courgette

Blond bier

snij elke helft in 4 gelijke stukken. Snij de

z eetl citroensap

tapastomaten in plakjes.

1/2 plantje munt

7 Besprenkel de Turkse broodjes met wat

2 teentjes knoflook

water en bak 5 à7 min. in de voorverwarm

de oven

250 g Griekse yoghurt

1 koffiel. zeezout

8 Spoel de courgette en de komkommer

onder koud water en laat uitlekken. Duw

er met de bolle kant van een lepel het

overtollige vocht ult. Meng er de munt, het

knoflook, 2 eetl. cltroensap en de yoghurt

onder. Kruld met 1/2 kofflel. zeezout.



3 Prikopelkbrochettestokje afwisselend

2stukjes halloumi, 2 champignons en 2

Gebruik halloumi

stukken puntpaprika.

natuur VOO

rde kinderen

lg

goed in

en marineer

de kruidenolie

2e,

Er

x

Ÿ

u.

=

=

u

2%

z

=

2x2

à

ba

Sa



eri”,

el

ae

vi

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk het flmpje op

colruyt.be/nl/barbecue

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 522 kcal Vetten 28,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 15,68

Koolhydraten 39,9 g (waarvan) suikers 14,2 g- Vezels 4,9 g- Eiwitten 23,9 8- Zout 2,7 8

Ons vakmanschap drink Je met verstand Bier met Hefde gebrouwen, drink je met verstand

17