Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Turks broodje
met halloumibrochette, Romeinse sla en tzatziki
INGREDIËNTEN (4 personen)
BEREIDING IN DE KEUKEN (35 min)
BEREIDING OP DE BARBECUE
2 Romeinse slaharten
{10 min}
1 Verwarm de oven voor op 220°C.
8 tapastomaten
2 Meng de oregano en de tijm onder de
10 Bak de brochettes 3 à4 min. aan elke
8 champignons
olijfolie en enkele druppeltjes citroensap
kant op een hete barbecue,
3 Snij de halloumi in de lengte in 2en
11 Snij de Turkse broodjes open, maar
1 gele zoete puntpaprika
snij elk stuk in 4 blokjes. Verdeel er de
enkele druppels citroensap
niet volledig doormidden (zo kan je ze
kruidenolie over. Laat 30 min. trekken.
makkelijk vullen) Leg wat slablaadjes
225 g halloumi Chili (Cypriotische kaas)
4 Schraap intussen de zaadlijsten uit de
in de broodjes, verdeeler de tzatziki en
4 Turkse minibroodjes
ongeschilde komkommer met een koffiele
de tomatenplakjes over en leg er een
Leet olijfolie
pel. Rasp de komkommer en de courgette
brochette op,
1 koffiel. oregano (gedroogd)
Doe in een vergiet en bestrooi met 1/2
koffiel. zeezout. Laat 10 min. staan.
1 koffiel. tm (gedroogd)
5_Snipper het knoflooken de munt fijn
Château Petit Roubié
Voor de tzatziki
Trek de blaadjes van de slaharten.
AO.P.Picpoulde Pinet
1/2 komkommer
6 Snij de puntpaprika in de lengte in
Delta IPA
2, verwijder de pitjes en zaadlijsten en
1/2 courgette
Blond bier
snij elke helft in 4 gelijke stukken. Snij de
z eetl citroensap
tapastomaten in plakjes.
1/2 plantje munt
7 Besprenkel de Turkse broodjes met wat
2 teentjes knoflook
water en bak 5 à7 min. in de voorverwarm
de oven
250 g Griekse yoghurt
1 koffiel. zeezout
8 Spoel de courgette en de komkommer
onder koud water en laat uitlekken. Duw
er met de bolle kant van een lepel het
overtollige vocht ult. Meng er de munt, het
knoflook, 2 eetl. cltroensap en de yoghurt
onder. Kruld met 1/2 kofflel. zeezout.
€
3 Prikopelkbrochettestokje afwisselend
2stukjes halloumi, 2 champignons en 2
Gebruik halloumi
stukken puntpaprika.
natuur VOO
rde kinderen
lg
goed in
en marineer
de kruidenolie
2e,
Er
x
Ÿ
u.
=
=
u
2%
z
=
2x2
à
ba
Sa
où
eri”,
el
ae
vi
Zin in een voorsmaakje?
Bekijk het flmpje op
colruyt.be/nl/barbecue
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 522 kcal Vetten 28,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 15,68
Koolhydraten 39,9 g (waarvan) suikers 14,2 g- Vezels 4,9 g- Eiwitten 23,9 8- Zout 2,7 8
Ons vakmanschap drink Je met verstand Bier met Hefde gebrouwen, drink je met verstand
17