Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-

2€

Marineer het fruit

voor de kinderen

in6eetl Cranberrydrink

en 2 eetl. vloeibare honing

LA

ve

Fa

Mi

A

j

î

;

re

Le

id

e

sa

©

Jd

Ë

# ur.

5;

dd

eN

#.

Gegrilde fruitbrochette

met marshmallow en pistache-ijs

INGREDIËNTEN (4 personen)

4 Hakde pistachenoten grof.

5 Maak de brochettes: wissel een stuk fruit telkens af met een

4 bolletjes pistache-ijs

marshmallow.

1/2 mango

1/4 ananas

6 Smelt de chocolade in een steelpannetje au bain-marie (plaats

daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot

1/2 dl room (min. 30 % VG}

met heet water, de bodem van de kom mag het water niet

2 eetl. gepelde, ongezouten pistachenoten

raken). Voeg de room toe. Meng goed door elkaar tot een gladde

50 g pure chocolade

chocoladesaus.

12 BBQ-marshmallows

BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)

2 eetl vloeibare honing

7 Klem de brochettes tussen een klemrooster. Bak tot de

3 eetl. bruine rum

marshmallows lichtbruin kleuren op een matig warme barbecue.

BEREIDING IN DE KEUKEN (15 min. +30 min. marineren)

AFWERKING

1 Schil de ananas en de mango en snij in 8 stukken

Serveer de brochette met een bolletje pistache-ijs. Verdeel

2 Meng de honing met de rum en verdeel over het fruit. Laat

er alzigzaggend de chocoladesaus over en werk af met de

minstens 30 min. afgedekt marineren op kamertemperatuur.

pistachenoten

3 Laatintussen 4 brochettestokjes 30 min. weken in koud water.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 335 kcal- Vetten 12,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,2 g

Koolhydraten 44,1 g (waarvan) suikers 39,5 g- Vezels 2,8 g- Eiwitten 4,2g-Zouto,0g

34