Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
2€
Marineer het fruit
voor de kinderen
in6eetl Cranberrydrink
en 2 eetl. vloeibare honing
LA
ve
Fa
Mi
A
j
î
;
re
Le
id
e
sa
©
Jd
Ë
# ur.
5;
dd
eN
#.
Gegrilde fruitbrochette
met marshmallow en pistache-ijs
INGREDIËNTEN (4 personen)
4 Hakde pistachenoten grof.
5 Maak de brochettes: wissel een stuk fruit telkens af met een
4 bolletjes pistache-ijs
marshmallow.
1/2 mango
1/4 ananas
6 Smelt de chocolade in een steelpannetje au bain-marie (plaats
daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot
1/2 dl room (min. 30 % VG}
met heet water, de bodem van de kom mag het water niet
2 eetl. gepelde, ongezouten pistachenoten
raken). Voeg de room toe. Meng goed door elkaar tot een gladde
50 g pure chocolade
chocoladesaus.
12 BBQ-marshmallows
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
2 eetl vloeibare honing
7 Klem de brochettes tussen een klemrooster. Bak tot de
3 eetl. bruine rum
marshmallows lichtbruin kleuren op een matig warme barbecue.
BEREIDING IN DE KEUKEN (15 min. +30 min. marineren)
AFWERKING
1 Schil de ananas en de mango en snij in 8 stukken
Serveer de brochette met een bolletje pistache-ijs. Verdeel
2 Meng de honing met de rum en verdeel over het fruit. Laat
er alzigzaggend de chocoladesaus over en werk af met de
minstens 30 min. afgedekt marineren op kamertemperatuur.
pistachenoten
3 Laatintussen 4 brochettestokjes 30 min. weken in koud water.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 335 kcal- Vetten 12,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,2 g
Koolhydraten 44,1 g (waarvan) suikers 39,5 g- Vezels 2,8 g- Eiwitten 4,2g-Zouto,0g
34