Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aziatische noedelsalade
2 Kook intussen de sobanoedels gaar in
INGREDIËNTEN (4 personen)
VOORBEREIDING (15 min)
400 g wokmix Oriental (versmarkt)
Snipper de gember en het knoflook fijn
lichtgezouten water (kooktijd: zie verpak-
king) Giet afen meng er het limoensap,
250 g peultjes
Snij de rode ui in fijne repen
i
Verwijder de pitjes en de witte
de sesamolie en de sojasaus onder.
1 rode paprika
3 Meng de sobanoedels metde
1 bosje lente-uitjes
zaadlijsten uit de paprika en snij in
heel fijne reepjes van 3 à4 cm.
groenten, de koriander en de lente-uitjes
1limoen
Schik op een schaal en kruid met peper
Snipper de lente-uitjes fijn. Hou wat
1em gember
groen apart voor de afwerking,
en eventueel nog wat zout.
1 plantje koriander
Pers het sap van 1/2 limoen en snij de
1rode ui
andere helft in partjes.
AFWERKING
1 teentje knoflook
Hak de koriander grof en hou enkele
Werk af met het groen van de lente-
270g sobanoedels
blaadjes apart voor de afwerking,
uitjes, wat korianderblaadjes en enkele
40 g geroosterde en gezouten
- Snij de peultjes in 2
cashewnoten. Serveer met de partjes
cashewnoten
limoen
BEREIDING (15 min)
2 eetl. sesamolie
1 verhit de olijfolie in een panen
Leet olijfolie
stoof de rode ui, het knoflook en de
Domaine du Château d'Eau
2 eet sojasaus
gember 1 min. Voeg de wokgroenten, de
Chardonnay
peper en zout
paprikareepjes en de peultjes toe. Kruid
LG.P. Pays d'Oc
met peper en zout en roerbak 5 à 8 min
Postel Blond
Blond abdijbier
RE
Lekker bij kippenbrazad
DL.
€, gemarineer
aad
IPpenbrochettes
de kalkoen en
of minikippen
burgers
Ps
a
EA
“à
+
=
Le
Al
%,
2 el
nerf
>
BE
2
ch
De juiste hoeveelheden
N
ed
Voorzie per persoon * 4 stukken of
5
à
+350 g vlees (gewicht zonder been).
Wil je ook vis serveren? Dan is 1/3 vis
|
x
en 2/3 vlees een goede verhouding.
AS voor de kinderen
oop e kroost volstaat 150 per
ER
gs
km
a
De x
KT
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediéntenlist}: Energie 414 kcal - Vetten 10,7 g(waarvan) verzadigde vetzuren 1,68
Koolhydraten 61,8 g (waarvan) suikers 6,9 g- Vezels8,0g-Eiwitten 13,7 8- Zout 2,18
13