Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Aziatische noedelsalade

2 Kook intussen de sobanoedels gaar in

INGREDIËNTEN (4 personen)

VOORBEREIDING (15 min)

400 g wokmix Oriental (versmarkt)

Snipper de gember en het knoflook fijn

lichtgezouten water (kooktijd: zie verpak-

king) Giet afen meng er het limoensap,

250 g peultjes

Snij de rode ui in fijne repen

i

Verwijder de pitjes en de witte

de sesamolie en de sojasaus onder.

1 rode paprika

3 Meng de sobanoedels metde

1 bosje lente-uitjes

zaadlijsten uit de paprika en snij in

heel fijne reepjes van 3 à4 cm.

groenten, de koriander en de lente-uitjes

1limoen

Schik op een schaal en kruid met peper

Snipper de lente-uitjes fijn. Hou wat

1em gember

groen apart voor de afwerking,

en eventueel nog wat zout.

1 plantje koriander

Pers het sap van 1/2 limoen en snij de

1rode ui

andere helft in partjes.

AFWERKING

1 teentje knoflook

Hak de koriander grof en hou enkele

Werk af met het groen van de lente-

270g sobanoedels

blaadjes apart voor de afwerking,

uitjes, wat korianderblaadjes en enkele

40 g geroosterde en gezouten

- Snij de peultjes in 2

cashewnoten. Serveer met de partjes

cashewnoten

limoen

BEREIDING (15 min)

2 eetl. sesamolie

1 verhit de olijfolie in een panen

Leet olijfolie

stoof de rode ui, het knoflook en de

Domaine du Château d'Eau

2 eet sojasaus

gember 1 min. Voeg de wokgroenten, de

Chardonnay

peper en zout

paprikareepjes en de peultjes toe. Kruid

LG.P. Pays d'Oc

met peper en zout en roerbak 5 à 8 min

Postel Blond

Blond abdijbier

RE

Lekker bij kippenbrazad

DL.

€, gemarineer

aad

IPpenbrochettes

de kalkoen en

of minikippen

burgers

Ps

a

EA

“à

+

=

Le

Al

%,

2 el

nerf

>

BE

2

ch

De juiste hoeveelheden

N

ed

Voorzie per persoon * 4 stukken of

5

à

+350 g vlees (gewicht zonder been).

Wil je ook vis serveren? Dan is 1/3 vis

|

x

en 2/3 vlees een goede verhouding.

AS voor de kinderen

oop e kroost volstaat 150 per

ER

gs

km

a

De x

KT

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediéntenlist}: Energie 414 kcal - Vetten 10,7 g(waarvan) verzadigde vetzuren 1,68

Koolhydraten 61,8 g (waarvan) suikers 6,9 g- Vezels8,0g-Eiwitten 13,7 8- Zout 2,18

13